Προς το περιεχόμενο

Εντυπωσεις απο πλαισιο LAPTOP???

DIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thelo na paro ena laptop kai epidi den me ikanopoioiyn ta texnika xarathirstika kanenos apo tis gnostes markes.sigerkimena thelo mia axioprepi karta grafikon oxi gia na paizo doom alla gia ta stoixeiodei(generals,pro3)kai fisika den thelo na pliroso litourgiko.opote to mono pou me kaliptei einai ena laptop apo ayta pou ftiaxnei to plaisio.exei kaneis???na mou pei ediposeis sto thema tis poiotitas kataskeveis.poso krataei i bataria???ti exei balei mesa???ti problimata tou exei bgalei????

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν διαθέτεις το ποσό για ένα επώνυμο τότε κάτι οτιδήποτε με κάρτα Ati mobility Radeon 9600 ή 9700 θα σε καλύψει μια χαρά.

Τέτοια μηχανήματα θα βρεις σε διάφορες καλές μάρκες...

Δημοσ.

Έχουν πάρει δύο γνωστοί μου και είναι αρκετά ευχαριστημένοι. Η ποιότητα κατασκευής είναι αποδεκτή μπορώ να πώ και το μόνο ενδεχομένως πρόβλημα είναι άν πας για P4 στα 3.2 ή 3.4 να σου ζεστένεται αρκετά. Βέβαια πό ότι έχω ακούσει τα καινούρια σασί είναι καλύτερα από τα παλιότερα και έχουν καλύτερη απαγωγή θερμότητας. Πάντως ακόμα και σε περίπτωση προβλήματος υπάρχει άμεση αντικατάσταση.

Για να είμαι ειλικρινής όμως καλό θα ήταν να πάς σε κάτι επώνυμο αφού στους φορητούς μετράει κατά τη γνώμη μου πιό πολύ η ποιότητα. Βεβαια μεταξύ ACER και πλαίσιο επέλεξε πλαίσιο. Έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής αλλά το πλαίσιο έχει πιο άμεση υποστήριξη από την ACER

Δημοσ.

dpolal2 μια τετοια καρτα γραφικων θελω να εχει και δεν βρισκω πουθενα.κοιταξα για toshiba που μετα τα sony vaio(που ειναι πανακριβα) εχουν την καλυτερη ποιοτητα κατασκευσης συμφωνα με τα λεγομενα του ram αυτου του μηνα.ναι μεν εχουν δυνατο cpu,αλλα καρτα γρφικων....

Δημοσ.

kai ego exo me to 15 monitor kai p4 2.8 ht ati 9600.

ola ok ektos tou oti stis ipodoxes tis kartas mnimis flash pou exi den mou diavazi mia compactflash ii.

kata ta ala mexri kai far cry se low eixa dokimasi me arista apotelesmata.

to kainourgio mou fenete to dini me ati 9700 pano

an thes kati alo rota.

Δημοσ.

τα ισοπεδώνουμε όλα μου φαίνεται. Όχι και ίδια ποιότητα κατασκευής τα Acer με τα... TurboX! :shock:

Εμένα πάντως ο δικος μου Acer Aspire 2023WLMi έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από πολλά άλλα επώνυμα. Εξαλλου, ειναι υπερβολικο να καθοριζουμε τα φορητα μιας εταιριας ως γενικα "καλης κατασκευης". Καθε εταιρια εχει τα φθηνα και τα ακριβα της μοντελα, με τα μεν πρωτα να κυμαινονται συνηθως σε πλαστικα/φθηνης κατασκευης, ενω τα ακριβα έρχονται και με καλυτερη ποιοτητα. Κλασικο παραδειγμα, η Acer.

Τελος, εγω οταν αγορασα τον φορητο μου, στα ιδια λεφτα δεν εβρισκα ουτε κατα διανοια αντιστοιχο μοντελο Toshiba ή Sony ή HP. Αγορασα το Acer 200? φθηνοτερα και με καλυτερη συνθεση απο των αλλων εταιριων, και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο, πάντως νομίζω ότι γενικώς δεν μπορούμε να λέμε ότι μια εταιρία έχει καλής ποιότητας φορητούς μιας και, όπως ανέφερα, η ποιότητα αλλάζει με την τιμή. Για τα toshiba που αναφέρε ένας φίλος, ρίξτε μια ματιά στα φθηνά μοντέλα της και θα δείτε πόσο κατακόρυφα πέφτει η ποιότητα (π.χ. A40-261)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...