Draken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μπαινω απευθειας στο θεμα. Εχω WinXP Pro, netmod (αν και οταν μπαινω με modem συμβαινει ακριβως το ιδιο), firewall (ακομα και να το ριξω δεν βοηθαει), antivirus, Spybot κτλ κτλ. Δεν εχω SP2. Εδω και μερικες μερες χωρις να εχω κανει τπτ εκει που παω να ανοιξω ορισμενες σελιδες μου εμφανιζει ο IE6 ενα done απλως (σαν να την εχει φορτωσει) και η σελιδα παραμενει κενη. Λευκη. Και το χειροτερο ειναι οτι μπορει να ανοιξω μια σελιδα να surfαρω κανονικα και να μη μου ανοιγει μονο ορισμενα links της σελιδας (πχ. να μην μπορω να δω μονο ορισμενα posts απο το forum του insomnia). Tι να κανω εκτος απο το να βαψω μπλε τον πισι και να τον παιταξω στη θαλασσα;;; ΥΓ: δεν ειναι θεμα provider. Εχω δοκιμασει Otenet, Panafonet, HOL, Forthnet. Ακριβως τα ιδια αποτελεσματα στα ιδια site. ΥΓ: δεν εχω ιους, spyware κτλ. Εχω αδιασει τα cookies εκατομμυρια φορες, οπως και την cache, οπως και τα internet files, εχω μπει και με proxy αλλα τπτ...κοντευω να τρελαθω :evil:
las_kar_is Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Εχεις δοκιμάσει με OPERA ή με ΜΟΖΙLA ή με κάποιον άλλο browser ;
Draken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Εχεις δοκιμάσει με OPERA ή με ΜΟΖΙLA ή με κάποιον άλλο browser ; Οχι διοτι εχω βολευτει με τον ΙΕ6...το θεωρω τελευταια λυση να τον αλλαξω.
clio1400 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Πηγαινε control panel --- > internet options--- > Programs--- > Reset Web Settings και μετα παλι στο internet options--- > Advanced--- >Restore Defaults κανε επανεκκινηση και δοκιμασε παλι. Παντως μου μυριζει Firewall...
Draken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Πηγαινε control panel --- > internet options--- > Programs--- > Reset Web Settings και μετα παλι στο internet options--- > Advanced--- >Restore Defaults κανε επανεκκινηση και δοκιμασε παλι. Παντως μου μυριζει Firewall... Thx θα το δοκιμασω και αυτο (αν και δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου). :oops: Firewall δεν ειναι γιατι και απενεργοποιημενο τα ιδια γινονται. edit: Δυστυχως τπτ...παλι τα ιδια...και για δοκιμη να ενα site (η μαλλον κομματι ολοκληρου site που δεν ανοιγει) http://www.motoroda.gr/motoroda/news1.asp?news%5Fcategory=10&nroot%5Fid=10&nroot%5Fpriority=10&news%5Fid=220
freakystyley Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 XExe... kai emena leukH selida mou emfanizetai...! To thema einai pws kai an koitaxeis to source code , den exei kai tpt ousiwdes grammeno..
Draken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 XExe... kai emena leukH selida mou emfanizetai...! To thema einai pws kai an koitaxeis to source code ' date=' den exei kai tpt ousiwdes grammeno..[/quote'] Το θεμα ειναι οτι δεν το κανει μονο αυτο site...θα ψαξω αλλα και θα επανελθω...
Πέτρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Τον τελευταίο καιρό το παθαίνω κι εγώ με Firefox, σύνδεση PSTN Forthnet ή από το ΑΠΘ και έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Είναι ανεξάρτητο από site ή ώρα, πάντως με 2-3 click ξεκολλάει.
MrTryANalyzer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασε να κάνεις DELETE το αρχείο Hosts που βρίσκεται (συνήθως) στο φάκελο C:\WINDOWS\system32\drivers\etc αλλιώς ψάξε το με το SEARCH των WINDOWS! Πρόβλημα επίσης μπορεί να παίζει και με το SPYBOT.. Δοκίμασε επίσης να κάνεις UNLOAD την ΕΠΙΛΟΓΗ IMMUNIZE μέσα απο το πρόγραμμα.. 8)
panosp1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 mallon to spybot einai.... simera to evala kai sta kala tou ka8oumenou den mou fortonei merika site.
MrTryANalyzer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Όπως ανοίγεις το Spybot πατάς το κουμπί Immunize και στο παράθυτο που θα εμφανιστεί θα βρείς ένα κουμπί που λέει UNDO (οχι UNLOAD soorryy!! λάθος το θυμόμουνα!!) και θα το πατίσεις ...
Αλέξης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Αυτην τηνλυση την ειχα διαβασει απο καποιον φιλο εδω στο insomnia,δεν θυμαμαι ποιος ηταν.Ας με συγχωρεσει.Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω καποτε,και τα κατωτερω εδωσαν την λυση.Δοκιμασε το. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Γενικο προβλημα του Ie6sp1 Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα στον Internet Explorer, ακολουθήστε τα εξής βήματα: Κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start) και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run). Πληκτρολογήστε regsvr32 urlmon.dll και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK. Όταν εμφανιστεί το μήνυμα "Το DllRegisterServer στο urlmon.dll ολοκληρώθηκε με επιτυχία", κάντε κλικ στο κουμπί OK. Εάν η ενέργεια αυτή δεν επιλύσει το ζήτημα, επαναλάβετε τα βήματα 2 έως 4 για καθένα από τα παρακάτω αρχεία (στο βήμα 3, αντικαταστήστε το όνομα αρχείου Urlmon.dll με καθένα από τα παρακάτω ονόματα αρχείων): Shdocvw.dll Msjava.dll Actxprxy.dll Oleaut32.dll Mshtml.dll Browseui.dll Shell32.dll (μόνο στα Windows XP και στα Windows 2000) Σβηστε επισης το ιστορικο τα cookies και τα απο τον explorer
panosp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Όπως ανοίγεις το Spybot πατάς το κουμπί Immunize και στο παράθυτο που θα εμφανιστεί θα βρείς ένα κουμπί που λέει UNDO (οχι UNLOAD soorryy!! λάθος το θυμόμουνα!!) και θα το πατίσεις ... no problem arxige, to ekana uninstall kai teleiwse i ipo8esi ante me to programata tou diavolou... 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.