The Crow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Gagas_Thess δε μας απάντησες.Πόσο έχει το flaskaki του ενός gigabyte στο Πλαίσιο που δουλεύεις;;
The Crow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Τελικά μπήκα σήμερα το πρωί στο πλαίσιο κα είχανε βάλει usbάκι του ενός gigabyte.Τελική τιμή 115 ευρώ.Τι λέτε αξίζει να το χτυπήσω;;Ή καλύτερα είναι ένας σκληρός 2,5";;Σκέφτομαι όμως ότι τα flashάκια έχουν και πολύ μικρό μέγεθος και σε συνδυασμό με τη μεγάλη χωρητικότητα είναι μια χαρά!Τι λέτε και εσείς;;
GothicCrusader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Το θέμα είναι το τι χρειάζεσαι εσύ. Σε αυτό το θέμα δεν μπορεί καν να γίνει σύγκριση γιατί ο δίσκος και το flash προσδιορίζονται για διαφορετικές χρήσεις. Εγώ θα έπαιρνα τον δίσκο, όχι επειδή είναι «καλύτερος» αλλά επειδή γενικά προτιμώ τη χωρητικότητα. Έτσι και αλλιώς όμως θα προτιμούσα ένα mp3 player/flash 512 αντί για ένα flash 1GB.
The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Τελικά πήρα το Transcend του ενός gigabyte που έχει το Πλαίσιο.Τελική τιμή 115 ευρώ.Πολύ καλή τιμή αν κρίνουμε ότι πριν ένα εξάμηνο έκανε πάνω από 300 ευρώ!Το usbάκι είναι τρέλα!Πολύ μικρό και η χωρητικότητά του θα μου λύσει τα χέρια γιατί βαριέμαι κάθε λίγο να κουβαλάω στο πανεπιστήμιο τον εξωτερικό σκληρό.Το βάζεις στη usb θύρα και τελείωσες! Ούτε ξεχωριστή τροφοδοσία ούτε τίποτα!
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 μήπως είναι λίγο έως πολύ ασύμφορα οικονομικά τα flasakia; Με 120 ευρώ παίρνεις usb 100GB+ σκληρό δίσκο..και τον βάζεις σε όποιο pc θέλεις να δουλέψεις..Το μόνο + που μπορώ να δόσω στο φλασάκι είναι το μέγεθος του.Αλλη χρησιμότητα δεν μπορώ να διακρίνω.
The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Ρε φίλε εγώ το πήρα για το πανεπιστήμιο γιατί βαριέμαι όπως είπα να κουβαλάω τον εξωτερικό σκληρό.Το μέγεθός του είναι όλα τα λεφτά!Από τα 115 ευρώ το 80% είναι το μέγεθός του!!Έχω και σκληρό αλλά βαρέθηκα να κουβαλάω καλώδια!Εξάλλου αυτά που θέλω να κατεβάσω χωράνε και στο flashάκι.Έτσι και αλλιώς κάθε μέρα πάω στο πανεπιστήμιο.Υπολόγισε 1gb τη μέρα x 5 μέρες= 5gb τη βδομάδα!Δεν είναι και άσχημα πιστεύω!
Dyolf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 funny thing σήμερα στο ΠΛΑΙΣΙΟ στην Στουρνάρα είδα έναν γνωστό μου που πήρε 1gb flash-ακι! Βασικά τα flash-ακια δεν νομίζω ότι χτυπάνε τόσο την αγορά στις μεγάλες χωρητικότητες όσο στις μικρές (μέχρι 128mb). Άλλωστε τα floppy πλέον είναι stone dead
The Crow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Κοίτα στην τιμή που έχει πέσει το 1gb είναι πλέον προσιτό πιστεύω.Και αρκετά χρήσιμο!115 ευρώ δεν είναι πολλά σε σχέση με τα 500 που έκανε κάποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.