Προς το περιεχόμενο

Προτιμάται συμπιεσμένες full ταινίες ή μόνο την ταινία;

rufous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ ξέρω το DVDFab (πιθανότατα το ίδιο να λέει και ο dim_b[/b']). To πρόγραμμα "προτείνει" ένα σημείο χωρισμού που συνήθως είναι το καλύτερο' date=' γιατί κάνει έναν έλεγχο στο video και το κόβει μετά από κάποιο fade out, όσο πιο κοντά στη μέση γίνεται, ώστε να μην είναι απότομο το κόψιμο. Αν τώρα εσύ θες να χωρίζεται κάπου αλλού, μπορείς να το αλλάξεις.[/quote']

Καλο ακουγεται αυτο. Φανταζομαι οτι κανονιζει αναλογα και τους υποτιτλους καθως και το που θα μπουν τα extra. Αν διαλεξεις καποια σκηνη απο το μενου που βρισκεται στο 2ο dvd σου βγαζει μυνημα λαθους? Πως συνδεεται το μενου δηλαδη με το 2ο dvd? Εχουν και τα 2 μενου και δουλευουν αναλογως τα links η οχι?

Το DVDFab τα κάνει όλα αυτόματα. Σου βάζει άμα θες και μια ωραία εικόνα "Insert Disk 2" στο τέλος του 1ου DVD.

Αν απτο μενου επιλέξεις πχ/ ένα chapter το οποίο βρίσκεται στο δεύτερο DVD σου πετάει κατευθείαν το "Insert Disk 2".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως full dvd με Cinema Craft Encoder και DVD rebuilder...

Τέλειο αποτέλεσμα!!! :D

Κι εγώ το ίδο... Ποια έκδοση χρησιμοποιείς; Εγώ την 0.52, που δουλεύει άψογα στο σύστημά μου, παρότι έχουν βγει νεότερες. Χαλάλι τα 5ωρα και 6ωρα που κάνει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ξεθάβω ελάχιστα το θέμα. Μπορώ σε ένα δισκάκι να έχω μόνο την ταινία και ελληνικούς/αγγλικούς υπότιτλους και σε ενα άλλο δισκάκι να έχω τα extras? Με το dvd shrink αν πειραματιστώ θα γίνει; Υπάρχει κάτι άλλο?

Δε θέλω να χωρίζεται η ταινία γιατί είναι λίγο σπαστικό εκεί που βλέπεις να σου ζητάει 2ο dvd. Η ποιότητα με συμπίεση δε με χαλάει καθόλου

Ginetai me DVD Shrink.

1)Oti den se endiaferei to kaneis still image me apotelesma na exeis 2 dvd me idia menu alla gia ta ekastote tmhmata pou exeis kanei still image (px sto 1 diskaki ta extras-afou ekei exeis afhsei thn tainia & sto 2 diskaki h tainia-afou ekei exeis afhsei ta extras) na mhn mporoun na epilex8oun apo ta koumpia sto kyriws menu.Dhladh epilegontai alla den 8a deis tipota afou ta exeis kanei still image!

2)Pio apla sto 1o dvd kaneis re-author kai bazeis mono thn tainia opote afto to dvd den exei ka8olou menu kai sto deftero dvd kaneis ta parapanw an 8es na exeis ta menu h re-author kai ta extras (den synhstatai to teleftaio eidika an h tainia exei polla extras afou xwris ta menu 8a xa8eis!)

Εγώ προτιμώ μόνο την ταινία! Για πείτε μου όμως,όταν αντιγράφετε μόνο τη βασική ταινία τη μετατρέπετε σε AVI ή την αφήνετε σε DVD γιατί ένας ξάδερφός μου που μου δίνει ταινίες, τις έχει σε AVI!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...