Προς το περιεχόμενο

PARTITION ΣΕ LAPTOP?

raider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω να χωρισω το σκληρο δισκο του φορητου σε 2 μερη;προσπαθησα με το partition magic αλλα εβγαλε μηνυμα οτι δεν γινεται αυτο με προγραμμα.υπαρχει αλλη λυση;ευχαριστω.

Δημοσ.

Τι ακριβως εννοεις με το "δεν γινεται αυτο με προγραμμα"?

Σε τι λειτουργικο?

Σε οσα φορητα (με xp) εχω χρησιμοποιησει το partition

δε συναντησα ποτε κανενα προβλημα :?

Δημοσ.

μολις ξεκιναω την διαδικασια με το partition magic μου γραφει''the selected disk contains one or more partitions which cannot be moved.to complete this task use the Operations menu rather than a wizard''.μου δειχνει οτι ο δισκος εχει 2 partition,ενα το c(ntfs)και ενα αλλο που γραφει *: και λεει (save to disk).

Δημοσ.

Στον φορητό έχει πάντα 2 partitions (σε όσους είδα και άκουσα μέχρι τώρα, χωρίς να βάζω το χέρι στην φωτιά) το ένα που εσύ θα χρησιμοποιείς και το άλλο για μια επαναφορά στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή κρατά ένα image ας πούμε από την αρχική εγκατάσταση κτλ που έιχε όταν τον αγόρασες.

Δεν είμαι σίγουρος αν στον HP XE3-GC που έχω, μπορούσα να κάνω πρώτα κάποια partitions με το partiton magic ή το fdisk από DOS περιβάλλον και μετά να αρχίσω την εγκατάσταση για Windows 98 και 2000 χωρίς να αλλάξει κάποιο από αυτά.

Δημοσ.

fdisk kai konsola kai agios o theos.axxxx ayta ta parathirata pogramata.fdisk file ektos an exeis ntfs skliro pano apo 40 gb opote tha diskoleftis ligo.to partion magik mou kanei kai emena ores ores nera

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...