raider Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 πως μπορω να χωρισω το σκληρο δισκο του φορητου σε 2 μερη;προσπαθησα με το partition magic αλλα εβγαλε μηνυμα οτι δεν γινεται αυτο με προγραμμα.υπαρχει αλλη λυση;ευχαριστω.
theobabis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Τι ακριβως εννοεις με το "δεν γινεται αυτο με προγραμμα"? Σε τι λειτουργικο? Σε οσα φορητα (με xp) εχω χρησιμοποιησει το partition δε συναντησα ποτε κανενα προβλημα :?
raider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 μολις ξεκιναω την διαδικασια με το partition magic μου γραφει''the selected disk contains one or more partitions which cannot be moved.to complete this task use the Operations menu rather than a wizard''.μου δειχνει οτι ο δισκος εχει 2 partition,ενα το c(ntfs)και ενα αλλο που γραφει *: και λεει (save to disk).
HamerZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Στον φορητό έχει πάντα 2 partitions (σε όσους είδα και άκουσα μέχρι τώρα, χωρίς να βάζω το χέρι στην φωτιά) το ένα που εσύ θα χρησιμοποιείς και το άλλο για μια επαναφορά στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή κρατά ένα image ας πούμε από την αρχική εγκατάσταση κτλ που έιχε όταν τον αγόρασες. Δεν είμαι σίγουρος αν στον HP XE3-GC που έχω, μπορούσα να κάνω πρώτα κάποια partitions με το partiton magic ή το fdisk από DOS περιβάλλον και μετά να αρχίσω την εγκατάσταση για Windows 98 και 2000 χωρίς να αλλάξει κάποιο από αυτά.
DIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 fdisk kai konsola kai agios o theos.axxxx ayta ta parathirata pogramata.fdisk file ektos an exeis ntfs skliro pano apo 40 gb opote tha diskoleftis ligo.to partion magik mou kanei kai emena ores ores nera
raider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 ο φορητος ειναι HP XE 4500 με 30αρι σκληρο ntfs.
DIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 mia xara tha doulepsei to fdisk.dokimase to kai tha me thimithis.tha xehaseis to partino magik gia pada
raider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 το εχω κανει αλλα σε desktop.στο φορητο πως θα το κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.