SoTiRiS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Γιαννη εγω (επειδη ξερεις και εσυ οτι στην περιοχη μας κανει διαφορα κουλα η ΔΕΗ),εχω εδω και αρκετα χρονια ενα προστατευτικο υπερτασης στην πριζα και ενα Ups για την TV,tuner,surround,dvd.Ενημερωτικα η ΤV μου ειναι μια sony 36'' (oxi plasma). Οσες διακοπες και να εχουν γινει,οσες βυθισεις ή υπερτασεις,προς το παρον (κτυπα ξυλο) δεν εχω καψει τιποτα απο τις συσκευες. Ενδεικτικα σου λεω οτι ενας φιλος μου 500μ πιο πανω προχτες με τους κεραυνους,εχασε μερικες συσκευες....εμενα απλα συνεχισε να παιζουν ολα κανονικα. Kαλο το πολυπριζο που πειρες...πηγαινε τωρα στο eshop και παρε και ενα line interactive ups 600 or 800 VA ,που ειναι και φτηνα να εχεις περισσοτερο το κεφαλι σου ησυχο.
ata1983 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Και όμως τώρα που το είδα αυτό το πολύμπριζο αν δείτε εκτος από προστασία από το δίκτυο της ΔΕΗ έχει και προστασία της κεραίας τηλεοράσεως. Δλδ αν κάνει αυτό που εννοώ αν πέσει κεραυνός στη κεραία θα την προστατέψει την τηλεόραση κάτι πολύ σημαντικό που δεν έχουν τα UPS. Εξάλλου σε διακοπή ρεύματος να δεις 20λεπτά τηλεόραση δεν λέει και τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.