Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με motherboard

SeXBOX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω ενα motherboard της ASUS το μοντελο ειναι A7V333-X και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: ανοιγω τον υπολογιστη και δεν ακουγεται κανενα <<μπιπ>>, και η οθονη παραμενει μαυρη. Εβγαλα ενα ενα τα εξαρτηματα (καρτα γραφικων, ηχου κτλ) να δω μηπως φταιει κατι απο αυτα αλλα τιποτα. Εχει καποιος καμμια ιδεα; :?

Δημοσ.

afou afiseis pano mono ta basika diladi mobo cpu mnimi karta grafikon dokimazeis na to anixeis.an den anixei kaneis clear cmos.koinos i jumperaki i mpataria gia ligo exo.an den piasei auto tote bgazeis mnimi.an to mobo kai i cpu douleuei tha prepei na akouseis kapoia mpip oti lipei i mnimi.ama den akouseis auta ego dokimaza na bgalo psiktra kai akoumpaga cpu na do an zestenetai.oxi oti ama zestenetai simenei oti tha pexei.

Δημοσ.

ωχ...Δε θέλω να σε πανικοβάλω αλλά αυτό μου θυμίζει μια MSI που είχα παλιά. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στο έκανε έτσι ξαφνικά.

Μήπως, λέω μήπως είχες κάνει κανένα o/cing κάποτε? Το μόνο που μπορείς να κάνεις έιναι όπως σου πρότεινε και ο προηγούμενος φίλος την μέθοδο...απαγωγής σε άτοπο.

Δημοσ.
ωχ...Δε θέλω να σε πανικοβάλω αλλά αυτό μου θυμίζει μια MSI που είχα παλιά. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στο έκανε έτσι ξαφνικά.

Μήπως' date=' λέω μήπως είχες κάνει κανένα o/cing κάποτε? Το μόνο που μπορείς να κάνεις έιναι όπως σου πρότεινε και ο προηγούμενος φίλος την μέθοδο...απαγωγής σε άτοπο.[/quote']

to xafnika mporei na exei ginei apo parapano reuma apo tin fili mas tin dei.exo dei to ups na min pathenei tipota kai to pc na kaigetai olo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...