Yannis1976 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά, με ενδιαφέρει πολύ αυτή η οθόνη και ψάχνω να βρω λεπτομέρειες. Δυστυχώς κανένα μαγαζί δεν τις δείχνει σε παιχνίδια, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει σχετικά καλά λόγια εδώ μέσα εκτός από έναν χρήστη ο οποίος παραπονιέται για έντονο ghosting σε γρήγορα παιχνίδια. Έχει κανείς εμπειριά από παιχνίδια, όπως το Doom3 ή το FarCry ή κανα ποδοσφαιράκι? Όσοι από εσάς έχετε την L550 την συγκρίνατε με κάποια άλλη? Αυτή τη στιγμή εχω μία HYUNDAI L70A η οποία αν και δύο ετών δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου ghosting! Αντίθετα είδα μία ολοκαίνουργια Samsung 192N και το ghosting είναι εντονότατο ειδικά στο Painkiller. Ειλικρινά προσπαθώ να καταλήξω μεταξύ δύο οθονών και δεν μπορώ. Από τη μία η L550 με την ποιότητα EIZO, τα τρομερά χρώματα αλλά το πιθανό πρόβλημα στοπ ghosting και από την άλλη οι "φθηνότερες" LG (1730P) με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά χωρίς να την έχω δει από κοντά. Ακούω ιδέες! Υπάρχει κανένα μαγαζί που να τις δείχνει εν δράση?
georgeadams Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές τους, η Eizo L550 έχει 16ms χρόνο απόκρισης (response time) ενώ η LG 1730P 12ms. Έτσι, θεωρητικά θα 'πρεπε να έχουν και οι 2 το ελάχιστο δυνατό ghosting για τα σημερινά δεδομένα (με ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα στην LG). Οπότε, ή αυτός που παραπονέθηκε για ghosting στην L550 είναι υπερβολικά ευαίσθητος, ή η Eizo έχει "μαγειρέψει" τις προδιαγραφές της L550. Δυστυχώς, ούτε εγώ έχω δει κάποια από αυτές να δουλεύει για να σου πω προσωπική άποψη. Πάντως, σε Eizo L365 (15") με 25ms χρόνο απόκρισης εγώ δεν έχω πρόβλημα στα παιχνίδια (εκτός κι αν το έχω απλώς συνηθίσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.