Προς το περιεχόμενο

outlook express!

chr_nikol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i read several mails via my pop3 program outlook.

how can i deliver all mesages sent for each mailbx to its private folder ?

(accounts:

A

B

C

folder:

A

B

C

all mails come to inbox

i want mails that are for [email protected] be delivered to A-folder,

i want mails that are for [email protected] be delivered to B-folder,

i want mails that are for [email protected] be delivered to C-folder,

instead of default inbox !

any solutions ?)

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά τί είναι αυτό που θες να κάνεις, δοκίμασε το εξής:

Εργαλεία > Κανόνες Μηνυμάτων > Αλληλογραφία > Κλικ στο κουμπί 'Δημιουργία'.

Θα σου ανοίξει ένα παράθυρο όπου εκεί στο 1ο πεδίο (Συνθήκες κανόνα) θα επιλέξεις το 'Προς'.

Τότε θα σου εμφανίσει στο 3ο πεδίο (Περιγραφή κανόνα) ένα link. Κάνε κλικ επάνω του και θα σου ανοίξει ένα παράθυρο για να γράψεις το e-mail που θέλεις όταν θα σου στέλνουν σε αυτό να πηγαίνουν στον φάκελο προορισμού που θα επιλέξεις στο επόμενο βήμα.

Στο 2ο πεδίο (Ενέργειες κανόνα) θα επιλέξεις 'Μετακίνηση στον φάκελο που καθορίζεται'.

Τότε θα σου εμφανίσει στο 3ο πεδίο (Περιγραφή κανόνα) ένα 2ο link για να επιλέξεις τον φάκελο προορισμού. Κάνε κλικ πάνω του και θα σου ανοίξει ένα άλλο παράθυρο διαλόγου για να επιλέξεις τον φάκελο.

Αν δεν έχεις δημιουργήσει ήδη τον φάκελο, κάνε κλικ στο κουμπί 'Νέος Φάκελος' και πάτησε ΟΚ.

Τότε θα δεις το link να έχει το όνομα του φακέλου προορισμού.

Δώσε ένα όνομα στον κανόνα στο 4ο πεδίο (Όνομα κανόνα) και πάτησε ΟΚ και μετά ξανά ΟΚ και είσαι ΟΚ! :)

Αυτά! :)

Δημοσ.

Λόγω πολλών λογαριασμών έχω και αρκετούς κανόνες στο σύστημά μου.

Αν κάποια στιγμή βάλεις κάποιον και κάνει conflit με κάποιον άλλο, τότε το μήνυμα δεν πάει πουθενά!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Και μια άλλη απορία λοιπόν: Τους κανόνες τους αποθηκεύει κάπου το Outlook Express έτσι ώστε να τους μεταφέρουμε σε άλλο υπολογιστή;

Γιατί σε κάθε format που κάνω, τους χάνω και αναγκάζομαι να ΞΑΝΑδημιουργήσω από την αρχή καινούργιους και...β-α-ρ-ι-έ-μ-α-ι...

:)

Δημοσ.
Και μια άλλη απορία λοιπόν: Τους κανόνες τους αποθηκεύει κάπου το Outlook Express έτσι ώστε να τους μεταφέρουμε σε άλλο υπολογιστή;

Γιατί σε κάθε format που κάνω' date=' τους χάνω και αναγκάζομαι να ΞΑΝΑδημιουργήσω από την αρχή καινούργιους και...β-α-ρ-ι-έ-μ-α-ι...

:)[/quote']

Μέσα στο μυαλό μου είσαι!!! @_@

Αυτό ήθελα να ψάξω και περνώντας από εδώ, το είχες ρωτήσει εσύ ΜΟΛΙΣ!!! @_@

:roll:

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται... ;)

Φοβάμαι όμως ότι οι κανόνες θα σώζονται σε κανένα .ini αρχείο κι άντε να ψάξεις τα .ini αρχεία στα βρωμο-Windows... :cry:

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν είμαι πολύ φίλος των 'ειδικευμένων' προγραμμάτων όταν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου χωρίς αυτά, φαίνεται ότι είναι η μόνη λύση.

Thanks eurochild, θα το δοκιμάσω. :)

Δημοσ.
Αν και δεν είμαι πολύ φίλος των 'ειδικευμένων' προγραμμάτων όταν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου χωρίς αυτά' date=' φαίνεται ότι είναι η μόνη λύση.

Thanks [b']eurochild[/b], θα το δοκιμάσω. :)

Επειδή κι εμένα δεν μου αρέσουν πολύ αυτά τα προγράμματα, κάθομαι και ψάχνω να βρω τον τρόπο να κάνω αλλιώς την δουλειά μου. Σαν βίτσιο μοιάζει αλλά είναι απολαυστικό. :P

Λοιπόν...

Έναρξη > Εκτέλεση > Regedit > F3 > Πληκτρολογούμε: 'Rules'

Μόλις βρεί αυτό το κλειδί:

'HKEY_CURRENT_USER\Identities\{ένας μεγάλος αριθμός :P}\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0\Rules\Mail', φτάσαμε!

Εκεί, κάνουμε δεξί κλικ πάνω στον φάκελο 'Mail', στ' αριστερά (στο tree) και επιλέγουμε 'Εξαγωγή'.

Δίνουμε ένα όνομα στο αρχείο και το σώζουμε.

Τέλος, όταν θέλουμε να βάλουμε τους κανόνες πάλι στην θέση τους, απλώς τρέχουμε το αρχείο *.reg που μόλις σώσαμε και οι κανόνες (λογικά...) θα μπουν εκεί που ήταν πρώτα.

Αυτά! :)

Υ.Γ.: Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να δω αν πιάνει, αλλά λογικά αυτό είναι. Μόλις ευκαιρήσω θα το δοκιμάσω στο laptop. Ειδάλλως αν κάποιος έχει όρεξη ας το δοκιμάσει για να μας πει. :)

Δημοσ.

Επειδή το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπισα και εγώ και έκατσα και δοκίμασα ένα σωρό προγράμματα έχω να προτείνω για την δουλειά αυτή το e-backup.

Σώζει κανόνες, μυνήματα, υπογραφές και οτιδήποτε άλλο έχει το ΟΕ στις ρυθμίσεις του...

Try it!!! :D :D :D

Δημοσ.

apo konsola cmd, pos borume na vgalume ena tmima tis registry se reg?

prepi na iparxun api ke entoles...

isws an mu tis legate sas egrafa ena programataki se batch na kani backup ta setting ola tu outlook...

Δημοσ.

Na rotiso kati mipos mporei na boithisi kaneis.... Pos mporo na anoikso ta attachments sta eiserxomena mails? mou exoun erthei kapia mails me attachments kapia .doc arxeia , alla o nortonas mou leei oti exei kanei "removed access " kai den mporo na ta do.... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...