Grinder Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Όλοι μας έχουμε δει διάφορα video με μηχανές και αυτοκίνητα που έχουν πάνω τους μικροκάμερες και βιντεοσκοπούν διαδρομές. Η ερώτηση μου είναι απλή. Πού μπορώ να βρω τέτοιο εξοπλισμό? :roll:
damino Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 http://www.hama.co.uk/product.asp?productid=857§ionid=329 Εγώ θα πάρω αυτό για το τζιπ μου. Δεν ξέρω αν έχει και για μηχανές
DIL Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 sto gostrider pados exei kamera DV handycam.sto allo to video me ena cbr 1100 xxx pou pianei 300 stin arxi tou video ama deis pali handycam exei
Grinder Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά. Ξέρετε μήπως που θα πρέπει να απευθυνθώ εκτός από το internet? Σε τι μαγαζί? Σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά ίσως. :roll: Πρέπει να βρω κάποιον που να ξέρει μιας και δε γνωρίζω τι προϊών με καλύπτει. Θα πρέπει μάλλον να είναι ασύρματη, ίσως και περισσότερες από μία, σε τι μέσον αποθηκεύει το video και κυρίως τι συμβαίνει με τους κραδασμούς. :?:
Innersense Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 DIL fanatiko tou MOTO se vlepw! wraios! to videaki mesogeion - kalirohs einai ola ta lefta!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.