viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ειδα και το no mercy ,με λιγο καλυτερη σκηνοθεσια θα ηταν καλο, ετσι οπως ειναι, δυσκολα ξεχωριζει απο το σωρο... που σε χαλασε...?
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δεν το είπα για να στην πω ρε, τσιλ, απλώς ρώτησα. Ο άλλος λοιπόν τον εκβίαζε στην ουσία ότι θα δείξει το ίδιο άλμπουμ και στη μικρή. Για προφανείς λόγους, ο Ο-Ντε-Σου δεν ήθελε κάτι τέτοιο, οπότε τον ικέτευε να τον συγχωρέσει. Κι επειδή το γεγονός ότι μίλησε πολύ ήταν αυτό που δημιούργησε το σκάτωμα στον άλλο, έκοψε τη γλώσσα του -πράγμα που δούλεψε και ο άλλος τον συγχώρεσε.
demessakis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 no mercy 2009 νταξει μαλακες νταξει νταξει ολα τα διαμαντια απο την κορεα ερχονται σκεφτηται κατι αναμεσα σε seven & i saw the devil αντε να ξαναβρουμε τετοια ταινια από το trailer: τα the chaser + memories of murder -αν δεν τα χεις δει ήδη. μονο αυτα δεν εχω δει αν και εχω ηδη δει αλλα καλυτερα [απο κορεα] Πόσο εύκολο είναι, να νομίζει κάποιος, πως τις έχει δει όλες εκτός από 2, ενώ του έχει διαφύγει το Έπος . Ένιγουέι... No Mercy 8. Αν γινόταν, θα έβαζα 7,5 , αλλά μέχρι στιγμής, η βαθμολογία μου εδώ, συμπίπτει με αυτή του IMDb (που ως γνωστόν, δεν δέχεται δεκαδικά). Οι ταινίες, που έχουν ως βασικό θέμα, αυτό της συγκεκριμένης ταινίας, παίρνουν κάτι παραπάνω από μένα. Περιμένω περισσότερα στο μέλλον από τον σκηνοθέτη της. τελευταια πολυ καλη ταινια που ειδα the guard η αλλιως εκτος τοπου νόμου και χρονου Fix'd (συνηθίζεται σε κωμωδίες, να δίνουν τίτλους με τέτοια τεχνάσματα ).
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Πόσο εύκολο είναι, να νομίζει κάποιος, πως τις έχει δει όλες εκτός από 2, ενώ του έχει διαφύγει το Έπος . Ένιγουέι... No Mercy 8. Αν γινόταν, θα έβαζα 7,5 , αλλά μέχρι στιγμής, η βαθμολογία μου εδώ, συμπίπτει με αυτή του IMDb (που ως γνωστόν, δεν δέχεται δεκαδικά). Οι ταινίες, που έχουν ως βασικό θέμα, αυτό της συγκεκριμένης ταινίας, παίρνουν κάτι παραπάνω από μένα. Περιμένω περισσότερα στο μέλλον από τον σκηνοθέτη της. το επος ειναι η τριλογια vengence χωρις να υπαρχει το oldboy μεσα...
demessakis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 το επος ειναι η τριλογια vengence χωρις να υπαρχει το oldboy μεσα... Οφτόπικ: Μην κρίνεις μια ταινία, χωρίς ποτέ σου, να την έχεις δει. Αν το κάνεις, τότε, μπορείς να πέσεις εύκολα σε παγίδα... και να εκθειάζεις άλλες ταινίες, που βασίστηκαν πάνω σε αυτή που δεν είδες!
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Οφτόπικ: Μην κρίνεις μια ταινία, χωρίς ποτέ σου, να την έχεις δει. Αν το κάνεις, τότε, μπορείς να πέσεις εύκολα σε παγίδα... και να εκθειάζεις άλλες ταινίες, που βασίστηκαν πάνω σε αυτή που δεν είδες! τα παραλες καμια δεν βασιστηκε στο oldboy επισης η τριλογια ηταν απιστευτα ποιο gore απο το oldboy λιγο ακομα και γινοταν χειροτερη απο το ichi the killer
demessakis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 τα παραλες καμια δεν βασιστηκε στο oldboy επισης η τριλογια ηταν απιστευτα ποιο gore απο το oldboy λιγο ακομα και γινοταν χειροτερη απο το ichi the killer Επειδή δεν κατάλαβες, αυτά που λέω, ας το κάνω πιο λιανά. Η συγκεκριμένη ταινία, περισσότερη σχέση έχει με το oldboy, παρά με se7en και i saw the devil (παρεμπιπτόντως, και οι 3 αυτές ταινίες, είναι αρκετά πιο προσεγμένες/καλές από το no mercy). FYI, στην τριλογία που αναφέρεις, ανήκει και το oldboy, το οποίο, από τα λεγόμενά σου, δεν έχεις δει, αλλά συνεχίζεις να το κρίνεις , με αποτέλεσμα, να προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες (gore ). Κάτσε δες το κάποια στιγμή, και αν θες, έλα να συνεχίσουμε το οφτόπικ. ΥΓ. Πως γίνεται να έχεις εντρυφήσει τόσο πολύ στον νοτιοκορεάτικο κινηματογράφο, και να έχεις δει, χιλιάδες ταινίες από αυτή την χώρα, και να μην ξέρεις, πως το oldboy, ήταν ταινία σταθμός . Ήταν η πρώτη ταινία της Ν.Κορέας, που έκανε το "μπαμ" εκτός συνόρων, που είχε ως αποτέλεσμα, ακόμη και σήμερα, να γυρίζουν τέτοιες ταινίες. Και μιας και θα πας στο videoclub, για να το νοικιάσεις, κάνε μια ερώτηση στον υπάλληλο, ποια ταινία από Ν.Κορέα από 5ετία και πάνω, πουλάει ακόμη.
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 villan and widow 2010 αυτες οι γυναικες στην κορεα ειναι πραγματικα το κατι αλλο [νε την κακη την εννοια] παρολο που γελασα, δεν την προτεινω Επειδή δεν κατάλαβες, αυτά που λέω, ας το κάνω πιο λιανά. Η συγκεκριμένη ταινία, περισσότερη σχέση έχει με το oldboy, παρά με se7en και i saw the devil (παρεμπιπτόντως, και οι 3 αυτές ταινίες, είναι αρκετά πιο προσεγμένες/καλές από το no mercy). FYI, στην τριλογία που αναφέρεις, ανήκει και το oldboy, το οποίο, από τα λεγόμενά σου, δεν έχεις δει, αλλά συνεχίζεις να το κρίνεις , με αποτέλεσμα, να προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες (gore ). Κάτσε δες το κάποια στιγμή, και αν θες, έλα να συνεχίσουμε το οφτόπικ. ΥΓ. Πως γίνεται να έχεις εντρυφήσει τόσο πολύ στον νοτιοκορεάτικο κινηματογράφο, και να έχεις δει, χιλιάδες ταινίες από αυτή την χώρα, και να μην ξέρεις, πως το oldboy, ήταν ταινία σταθμός . Ήταν η πρώτη ταινία της Ν.Κορέας, που έκανε το "μπαμ" εκτός συνόρων, που είχε ως αποτέλεσμα, ακόμη και σήμερα, να γυρίζουν τέτοιες ταινίες. Και μιας και θα πας στο videoclub, για να το νοικιάσεις, κάνε μια ερώτηση στον υπάλληλο, ποια ταινία από Ν.Κορέα από 5ετία και πάνω, πουλάει ακόμη. γιατι να το δω το oldboy οταν ξερω την πλοκη επισης γιατι να το δω οταν δεν μου ελεγε τπτ απο την αρχη? η αρχη της τριλογιας ηταν τρελα βιαιη [με την μουγκη που σπαραζε απο τον πονο χωρις να φωναζει, με τον αλλον που του πηραν το νεφρο και τον πεταξανε στο χωραφι για να παει σπιτι του και αλλα σαφως ανωτερα στοιχεια απο το oldboy που σας το προμοταρανε σε ευρωπη + αμερικα] το γιατι εκανε μπαμ εξηγηθηξε απο πανω και να θυμαστε οτι ο κορεατικος κινηματογραφος υπηρχε και πριν απο το oldboy ΥΓ. βλεπω ασιατικο κινηματογραφο ΥΓ2. με οσους/ες βλεπω κορεατικα δραματα φυσικα και ξερεις τι λενε ε? [που το βρηκες αυτο το διαμαντακι, ειναι εξισου καλο η καλυτερο απο το γεροπαιδι και τα σχετικα] ευχαριστω
Ahigh_forvalue Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 villan and widow 2010 αυτες οι γυναικες στην κορεα ειναι πραγματικα το κατι αλλο [νε την κακη την εννοια] παρολο που γελασα, δεν την προτεινω γιατι να το δω το oldboy οταν ξερω την πλοκη επισης γιατι να το δω οταν δεν μου ελεγε τπτ απο την αρχη? η αρχη της τριλογιας ηταν τρελα βιαιη [με την μουγκη που σπαραζε απο τον πονο χωρις να φωναζει, με τον αλλον που του πηραν το νεφρο και τον πεταξανε στο χωραφι για να παει σπιτι του και αλλα σαφως ανωτερα στοιχεια απο το oldboy που σας το προμοταρανε σε ευρωπη + αμερικα] το γιατι εκανε μπαμ εξηγηθηξε απο πανω και να θυμαστε οτι ο κορεατικος κινηματογραφος υπηρχε και πριν απο το oldboy ΥΓ. βλεπω ασιατικο κινηματογραφο ΥΓ2. με οσους/ες βλεπω κορεατικα δραματα φυσικα και ξερεις τι λενε ε? [που το βρηκες αυτο το διαμαντακι, ειναι εξισου καλο η καλυτερο απο το γεροπαιδι και τα σχετικα] ευχαριστω εγω παντως εχοντας δει μονο το oldboy χωρις να εχω δει την τριλογια που λες..το θεωρω αριστουργημα..μπορει αν ειχα δει καποια απο την τριλογια πρωτα να μην μου αρεσε τοσο πολυ.. αν και να σου πω την αληθεια δεν εχω πολυκαταλαβει πιο ειναι το επιχειρημα σου οτι δεν ειναι καλο το oldboy οταν δεν το εχεις δει..αν μπορεις να μου εξηγησεις.. σκεφτομαι να δω αυτο Chinjeolhan geumjassi σημερα http://www.imdb.com/title/tt0451094/
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 εγω παντως εχοντας δει μονο το oldboy χωρις να εχω δει την τριλογια που λες..το θεωρω αριστουργημα..μπορει αν ειχα δει καποια απο την τριλογια πρωτα να μην μου αρεσε τοσο πολυ.. αν και να σου πω την αληθεια δεν εχω πολυκαταλαβει πιο ειναι το επιχειρημα σου οτι δεν ειναι καλο το oldboy οταν δεν το εχεις δει..αν μπορεις να μου εξηγησεις.. σκεφτομαι να δω αυτο Chinjeolhan geumjassi σημερα http://www.imdb.com/title/tt0451094/ το επιχειρημα ειναι απλο αν και καπως ωμο ηταν μια φυλη στην αφρικη αγνωστη για θεο και ανθρωπους καποια στιγμη καποια εξερευνητες επασαν πανω τους και η φυλη επαθε ενα πολιτισμικο σοκ ή ενα σοκ γενικοτερα μετα εγινε ενα πειραμα {ενδιαφερον?} ψυχολογιας τους δειξανε μια ferrari και ενα σκαραβεο και οπως ηταν φυσικο οι ιθαγενεις ειπαν οτι και τα δυο ειναι εξισου καλα και δωρα του θεου μιας και οχι μονο δεν ειχαν μετρο συγκρισης αλλα δεν μπορουσαν να συκρινουν... επισης μου αρεσει καποιος που λεει για μια ασιατικη ταινια οτι δεν του αρεσει σκηνοθετικα [για μια ασιατικη ταινια !] αλλα δεν λεει τι εχει φανταστει στο μυαλο του... επισης το Chinjeolhan geumjassi τρωγεται τωρα αν καταπινεται ειναι αλλη υποθεση
demessakis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 οφτόπικ γιατι να το δω το oldboy οταν ξερω την πλοκη επισης γιατι να το δω οταν δεν μου ελεγε τπτ απο την αρχη? η αρχη της τριλογιας ηταν τρελα βιαιη [με την μουγκη που σπαραζε απο τον πονο χωρις να φωναζει, με τον αλλον που του πηραν το νεφρο και τον πεταξανε στο χωραφι για να παει σπιτι του και αλλα σαφως ανωτερα στοιχεια απο το oldboy που σας το προμοταρανε σε ευρωπη + αμερικα] το γιατι εκανε μπαμ εξηγηθηξε απο πανω και να θυμαστε οτι ο κορεατικος κινηματογραφος υπηρχε και πριν απο το oldboy ΥΓ. βλεπω ασιατικο κινηματογραφο ΥΓ2. με οσους/ες βλεπω κορεατικα δραματα φυσικα και ξερεις τι λενε ε? [που το βρηκες αυτο το διαμαντακι, ειναι εξισου καλο η καλυτερο απο το γεροπαιδι και τα σχετικα] ευχαριστω Όπως είπα και προηγουμένως, μην κρίνεις κάτι, χωρίς να το έχεις δει, γιατί μπορείς εύκολα να πέσεις σε παγίδα, και να εκθειάζεις άλλες ταινίες, που βασίστηκαν πάνω στην ταινία, που δεν είδες (η απλή λογική λέει, πως αν πάτωνε το oldboy, δεν θα έβγαινε το no mercy, καθώς και άλλες αξιόλογες ταινίες, που βασίστηκαν στην επιτυχία του oldboy). Όσο για την αρχή της ταινίας, όντως πολύ συνηθισμένη, λες να είναι κλεμένη από καμιά ταινία του Χόλιγουντ; Μα μόνο κακό δεν έκανε, όπως εξηγώ και πιο πάνω. Κάθε άλλο. Εκτός αν εννοείς, πως αν δεν υπήρχε το oldboy, καθώς και μερικές δεκάδες ταινίες, τότε η ταινία σταθμός θα ήταν το no mercy, που εφόσον ήρθαν έτσι τα πράγματα, αδικείται (όπως αδικούνται και όλα τα remakes (ή έστω, φανερά επηρρεασμένες), που στην πλειοψηφία τους, είναι χειρότερα από τα ορίτζιναλ). Το "προμοτάρισμα" που λες, ξεκίνησε από την Ν.Κορέα, συνεχίστηκε στην Ασία, και μετά ήρθε η σειρά για το "προμοτάρισμα" στον δυτικό κόσμο. Προσωπικά ευχαριστώ όλους, έναν-έναν, που συνετέλεσαν στο "προμοτάρισμα", της συγκεκριμένης ταινίας, και έκαναν γνωστό τον νοτιοκορεάτικο κινηματογράφο. Όποιος διαφωνεί με αυτό, είναι ψεύτης! Όπως ο Τζάξον, ήταν ο βασιλιάς της pop, ενώ προϋπήρχε αυτού, το συγκεκριμένο είδος, σκέψου κάτι ανάλογο και με το oldboy και τις ταινίες της Ν.Κορέας. Όταν δεν κατέχεις κάτι, ασπάζεσαι την γνώμη κάποιου γνωστού σου. Εφόσον οι φίλοι σου, δεν κατέχουν από νοτιοκορεάτικες ταινίες (αλλιώς θα τις είχαν έστω ακουστά), θεωρώ λογικό, να "πάνε με τα νερά σου" (στην συγκεκριμένη περίπτωση, το "θάψιμο" του oldboy). Πάντως, και μόνο η σύγκριση που κάνετε με την συγκεκριμένη ταινία, δείχνει, πόσο σημαντική υπήρξε .
xavier Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 viper δεν καταλαβαινω το κομπλεξ σου με το ολντμποι...τεσπα ο καθενας με τα κολληματα του...αν δενν βαριεσαι κανε μια λιστα με ασιατικες που προτεινεις, αρκει να μη πειεχει shion sono μεσα...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 το επιχειρημα ειναι απλο αν και καπως ωμο ηταν μια φυλη στην αφρικη αγνωστη για θεο και ανθρωπους καποια στιγμη καποια εξερευνητες επασαν πανω τους και η φυλη επαθε ενα πολιτισμικο σοκ ή ενα σοκ γενικοτερα μετα εγινε ενα πειραμα {ενδιαφερον?} ψυχολογιας τους δειξανε μια ferrari και ενα σκαραβεο και οπως ηταν φυσικο οι ιθαγενεις ειπαν οτι και τα δυο ειναι εξισου καλα και δωρα του θεου μιας και οχι μονο δεν ειχαν μετρο συγκρισης αλλα δεν μπορουσαν να συκρινουν... επισης μου αρεσει καποιος που λεει για μια ασιατικη ταινια οτι δεν του αρεσει σκηνοθετικα [για μια ασιατικη ταινια !] αλλα δεν λεει τι εχει φανταστει στο μυαλο του... επισης το Chinjeolhan geumjassi τρωγεται τωρα αν καταπινεται ειναι αλλη υποθεση απλα δεστην,και ελα εδω να την κραξεις αν μπορεις..γιατι ολα αυτα που λεσ δεν εξηγουν γιατι δεν καθεσαι να την δεις..γιατι ωραια συμφωνα με αυτα που λες εμεις ειμαστε ασχετοι με ιαπωνικες και με το που ειδαμε μια νομιζαμε ειδαμε αριστουργημα..αλλα οχι αυτο που ειδαμε ηταν μια απο τις χιλιαδες ιαπωνικες που καποιοι προοθησαν γιανα κερδισουν κατι(τωρα εσυ πως εφτασες σε αυτο χωρις να την εχεις δει παλι δεν ξερω)..εσυ ομως γιατι δεν την βλεπεις?? και να σου πω οτι εχω δει και αλλες ασιατικες αλλα δεν της θεωρω τοσο κορυφη οσο το oldboy..σιγουρα εχουν μια στανταρ ποιοτητα..οπως και οι ευρωπαικες ειναι κορυφη.. δωσμου μια ασιατικη που θεωρεις γαματη να την δω..ωστε να παψω να πιστευω πως ειναι αριστουργημα το oldboy..η μηπως πιστευεις οτι δεν θα μπορω να την καταλαβω..η οτι δεν ειμαι ετοιμος να βγω στον πολιτισμο..και επισης το οτι και καποιες αλλες ασιατικες ειναι αριστουργηματα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι και το oldboy.. αλλωστε το oldboy εχει παρει βραβειο στις καννες και ηταν και υποψηφιο για χρυσο φοινικα,πραγμα που σημαινει πως δεν ειναι μια οποιαδηποτε ταινια,γιατι αλλωστε το εμπιστευομαι το φεστιβαλ..
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 οφτόπικ Όπως είπα και προηγουμένως, μην κρίνεις κάτι, χωρίς να το έχεις δει, γιατί μπορείς εύκολα να πέσεις σε παγίδα, και να εκθειάζεις άλλες ταινίες, που βασίστηκαν πάνω στην ταινία, που δεν είδες (η απλή λογική λέει, πως αν πάτωνε το oldboy, δεν θα έβγαινε το no mercy, καθώς και άλλες αξιόλογες ταινίες, που βασίστηκαν στην επιτυχία του oldboy). Όσο για την αρχή της ταινίας, όντως πολύ συνηθισμένη, λες να είναι κλεμένη από καμιά ταινία του Χόλιγουντ; Μα μόνο κακό δεν έκανε, όπως εξηγώ και πιο πάνω. Κάθε άλλο. Εκτός αν εννοείς, πως αν δεν υπήρχε το oldboy, καθώς και μερικές δεκάδες ταινίες, τότε η ταινία σταθμός θα ήταν το no mercy, που εφόσον ήρθαν έτσι τα πράγματα, αδικείται (όπως αδικούνται και όλα τα remakes (ή έστω, φανερά επηρρεασμένες), που στην πλειοψηφία τους, είναι χειρότερα από τα ορίτζιναλ). Το "προμοτάρισμα" που λες, ξεκίνησε από την Ν.Κορέα, συνεχίστηκε στην Ασία, και μετά ήρθε η σειρά για το "προμοτάρισμα" στον δυτικό κόσμο. Προσωπικά ευχαριστώ όλους, έναν-έναν, που συνετέλεσαν στο "προμοτάρισμα", της συγκεκριμένης ταινίας, και έκαναν γνωστό τον νοτιοκορεάτικο κινηματογράφο. Όποιος διαφωνεί με αυτό, είναι ψεύτης! Όπως ο Τζάξον, ήταν ο βασιλιάς της pop, ενώ προϋπήρχε αυτού, το συγκεκριμένο είδος, σκέψου κάτι ανάλογο και με το oldboy και τις ταινίες της Ν.Κορέας. Όταν δεν κατέχεις κάτι, ασπάζεσαι την γνώμη κάποιου γνωστού σου. Εφόσον οι φίλοι σου, δεν κατέχουν από νοτιοκορεάτικες ταινίες (αλλιώς θα τις είχαν έστω ακουστά), θεωρώ λογικό, να "πάνε με τα νερά σου" (στην συγκεκριμένη περίπτωση, το "θάψιμο" του oldboy). Πάντως, και μόνο η σύγκριση που κάνετε με την συγκεκριμένη ταινία, δείχνει, πόσο σημαντική υπήρξε . ξεχνας οτι οι κορεατες βγαζουν ταινιες γιαυτους οχι για το hollywood... ξεχνας επισης οτι πρωτα βγηκε ο κυριος εκδικηση και μετα ολα τα υπολοιπα [και οχι αναποδα] που ο κυριος εκδικηση αγγιξε απειρα θεματα [και οχι την taboo αιμομιξια] ο κορεατικος και γενικα ασιατικος κινηματογραφος υπηρχε και πριν απο το oldboy, αμα εσυ και η φιλοι σου φαγανε κολλημα με το oldboy προβλημα σας και οχι δικο μου επισης κανεις δεν πηγαινει με τα νερα μου, γιατι δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο... τωρα αν μιλας για κλικες και αγελες, αυτους τους εχω σε διαφορετικο κουτακι και με διαφορετικο προσωπιο υπηρξε σημαντικη για εσας που δεν κατεχετε τον ασιατικο κινηματογραφο viper δεν καταλαβαινω το κομπλεξ σου με το ολντμποι...τεσπα ο καθενας με τα κολληματα του...αν δενν βαριεσαι κανε μια λιστα με ασιατικες που προτεινεις, αρκει να μη πειεχει shion sono μεσα... δεν το πιανεις το υπονουμενο το κομπλεξ ειναι δικο σας μιας και ολα τα συγκρινετε με αυτο need i say nore επισης ποιος θυματε αυτα που εχει δει...? οπως προειπα βρειτε μια "πηγη" και ψαξτε... οφφτοπικ τελος αλλωστε το oldboy εχει παρει βραβειο στις καννες και ηταν και υποψηφιο για χρυσο φοινικα,πραγμα που σημαινει πως δεν ειναι μια οποιαδηποτε ταινια,γιατι αλλωστε το εμπιστευομαι το φεστιβαλ.. και αλλες ταινιες εχουν παρει βραβειο καννων [ευρωπαικες και μη]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα