Προς το περιεχόμενο

Old Boy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται για μια Κορεάτικη ταινία του 2003 η οποία όμως αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής το 2005. Για Ευρώπη και συγκεκριμένα Ελλάδα δεν έχω ιδέα, αλλά θα θελα πολύ να μάθω.

Το σενάριο έχει να κάνει με ένα τύπο ο οποίος βρίσκεται κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο χωρίς να ξέρει το λόγο για 15 χρόνια και ο οποίος αφήνεται ελεύθερος να ανακαλύψει ο ίδιος τους λόγους για τους οποίους ήταν φυλακισμένος όλο αυτό το διάστημα.

Η ταινία προβλήθηκε στο φεστιβάλ των Καννών με αρκετά καλές κριτικές!!!

Trailer | Review

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις είδα το παρακάτω!!!!!!!

Cine GR

29/10/2004 yeah baby!!!! ελπίζω να έρθει Ηράκλειο και μη χρειαστεί να ανέβω Αθήνα να το δώ!

Δημοσ.

Ο ίδιος σκηνοθέτης νομίζω έχει βγάλει και το "Συμπάθεια για τον κύριο εκδίκηση" το οποίο προβλήθηκε πέρυσι στο νύχτες πρεμιέρας και οι εγχώριοι δεν διανομείς δεν μπήκαν στον κόπο να το φέρουν στην Ελλάδα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλά δεν το πιστευώ μονο αυτά ειναι τα σχολια για το old boy !!!!???

Old Boy η κορυφαία ταινία εκδικησης όλων των εποχών

Κάνει το σενάριο του Kill Bill να μοιαζει με αναγνωστικο της Δευτέρας δημοτικού....

Όσοι δεν την ειδατε κ αναρωτιέστε τι χασατε...καλα να πάθετε!!!

Δημοσ.

Όντως η ταινία είναι απίστευτη. Δε χρειάζονται πολλά να πούμε. Όσο λιγότερα ξέρει κανείς τόσο καλύτερα!!!

Την ίδια 2 φορές και ήθελα να την δω και 3η αλλά δε πρόλαβα :shock:

Δημοσ.

Η καλύτερη ταινία της χρονιάς μαζί με ένα από τα καλύτερα soundtrack της χρονιάς

Αναμένεται να γελάσουμε με την Αμερικάνικη έκδοση που ετοιμάζεται για το 2006 :D

Δημοσ.
Αναμένεται να γελάσουμε με την Αμερικάνικη έκδοση που ετοιμάζεται για το 2006 :D

Όχι ρε γαμώτο. Και αυτή; :(

Δημοσ.

Καταλαβαίνετε λοίπον την εκπληξή μου,οταν ηρθα να συζητήσω την ταινία

,για την οποια πούλησα τον υπερτατο προλογο προκιμένου να ψήσω την παρέα μου να πάμε, κ τελικά τα κατάφερα τελευταία μέρα τελευταία προβολη!!, και ειδα αυτο το ξεχασμένο σκονισμένο topic.

Αφού όμως απάντησαν τα μεγαλα κεφάλια του site καπου πάει το πραγμα...

Δημοσ.

:shock:

Μα καλά τι μούφα ταινία ήταν αυτή....σας άρεσε αυτό το πράγμα;

Έκατσα να το δω και δεν άντεξα...στην μέση περίπου το έκλεισα.

Δημοσ.

Άμα την έκλεισες στην μέση, αυτομάτως δε μπορείς να έχεις μία ολοκληρωμένη άποψη.

Μπορεί π.χ το πρώτο μέρος να σου φάνηκε βαρετό :shock: (εμένα προσωπικά όχι) αλλά το δεύτερο να σε τραβούσε...

Δημοσ.

Παντως,δε θα μπορουσα να το συγκρινω αμεσα με το Kill Bill...Οσο για την ιδια την ταινια,μπορω να πω πως την πρωτη φορα μου αφησε αναμικτα συναισθηματα.Ισως εφταιγε η γλωσσα σε συνδυασμο με τους αγγλικους υποτιτλους,οπως και το οτι περιμενα να δω το Kill Bill:Vol.3.Αργοτερα,βεβαια,καθως κοιταζα το ταβανι και το αναλογιζομουν,και αφου στην συνεχεια την ξαναειδα,συνειδητοποιησα οτι ηταν πιο σπουδαια απ'οσο νομιζα αρχικα. :wink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...