yannis27gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Υπάρχει τρόπος να "κλειδώσω" το Internet σ' ένα υπολογιστή που μπαίνει στο διαδίκτυο με DSL; Με το κλασικό PSTN δεν μπορούσε να μπει κάποιος άλλος γιατί δεν ήξερε τον κωδικό (εκτός κι αν είχε δικό του λογαριασμό σύνδεσης φυσικά). Με το DSL τι γίνεται όμως; Πώς μπορώ να πετύχω ένα τέτοιο κλείδωμα;
StavrosD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Αν έχεις windows ΧΡ και πάνω, μπορείς να ρυθμίσεις την σύνδεση μόνο στον administrator. Πριν κάνεις logout θα κάνεις δεξί κλικ στην σύνδεση και θα την απενεργοποιείς, και το αντίστροφο όταν μπαίνεις. Μετά οι υπόλοιποι θα μπορούν να μπουν στον υπολογιστή σου με ένα άλλο account που θα τους έχεις φτιάξει αλλά δεν θα έχουν σύνδεση, εκτός αν μπείς σαν administrator, και την ενεργοποιήσεις.
yannis27gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Gine ligo pio analytikos Stavro. Pos to kano auto pou les?
StavrosD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Για να φτιάξεις νέο λογαριασμό, δεξί κλικ στο My computer-->manage-->local users & groups-->users-->δεξί κλικ στο δεξιό μέρος-->add user, και συμπληρώνεις την φόρμα και πατάς ΟΚ. Μετα δεξί κλικ στον χρήστη που έφτιαξες, properties-->member of--> ξεδιάλεξε το administrators και βάλε users ή ακόμα καλύτερα guest
theobabis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ακομη δεν εχεις καταλαβει τι πρεπει να κανεις, επετρεψε μου να σε βοηθησω. check me
yannis27gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Αν έχεις windows ΧΡ και πάνω, μπορείς να ρυθμίσεις την σύνδεση μόνο στον administrator. Αυτό θέλω να μου δείξεις πώς γίνεται γιατί εγώ δεν βρίσκω καμία τέτοια ρύθμιση. Πώς κάνω λογαριασμούς γνωρίζω φίλε μου, πρόσεχε τι γράφεις και δίνεις λαβές στο μουρλό (τον φωνάζουνε και Theobabi) να σχολιάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.