Προς το περιεχόμενο

αλλαγη θέσης του φακέλου "Τα εγγραφα μου"

sinnaig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω στο D: να έχω τον φάκελο τα έγγραφα μου... και γενικά όλο το "C:\Documents and Settings" να το μεταφέρω στο D:\. οποτε όταν απο τον υπολογιστή μου πατάω να δω τα έγγραφα μου ή τα κοινόχρηστα έγγραφα να κοιτάει τους φακέλους που θα βρίσκονται στο D:\.

Δημοσ.

wizard αυτό που λες δουλεύει για την συντόμευση στην έναρξη μόνο. Εγώ θέλω απο τον υπολογιστή μου μέσα και οταν εχω "προβολή" "εικονίδια" να μπορώ απο το εικονίδιο που εμφανίζει πάνω για τα εγγραφά μου να με πάει στο D:\τα εγγραφά μου... ή στο D:\Documents and Settings.

Teoulas δεν θέλω να κάνω ξανά εγκατάσταση τα windows ... thanks πάντως :)

Δημοσ.
wizard αυτό που λες δουλεύει για την συντόμευση στην έναρξη μόνο. Εγώ θέλω απο τον υπολογιστή μου μέσα και οταν εχω "προβολή" "εικονίδια" να μπορώ απο το εικονίδιο που εμφανίζει πάνω για τα εγγραφά μου να με πάει στο D:\τα εγγραφά μου... ή στο D:\Documents and Settings.

Teoulas δεν θέλω να κάνω ξανά εγκατάσταση τα windows ... thanks πάντως :)

Αυτό που είπε ο wizard είναι η λύση.

Και λειτουργεί κανονικά και παντού!!!

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο wizard μεταφέρει μόνο το my documents του τρέχοντος χρήστη σε άλλο μέρος. Για να μεταφέρεις όλο το directory με τα profiles των χρηστών (το documents and settings δηλαδή) πρέπει να παίξεις με unattended setup.

Δημοσ.
Αυτό που λέει ο wizard μεταφέρει μόνο το my documents του τρέχοντος χρήστη σε άλλο μέρος. Για να μεταφέρεις όλο το directory με τα profiles των χρηστών (το documents and settings[/b'] δηλαδή) πρέπει να παίξεις με unattended setup.

Γίνεται και χωρίς unattended setup:

http://support.microsoft.com/kb/q236621/

Δημοσ.

Ναι, το έγραψα και στο πρώτο post. Μόνο που αυτός ο τρόπος θέλει προσοχή. Ο πιο εύκολος/σίγουρος τρόπος, επιμένω ότι είναι με unattended setup.

Δημοσ.

to TweakNow PowerPack 2005 to dokimasa alla apla kanei allagh tou proorismou stin suntomeush pou uparxei sto εναρξη-τα εγγραφα μου. αλλο ήθελα εγώ αλλά ...

Aυτο που λετε για το unattended setup δεν το δοκιμασα...

thanks pantos:)

... pros to paron allaksa apla ton proorismo apo to parapano link kai ... esbhsa ton fakelo "user name - Taeggrafa moy" apo ton upologisth mou...

Δημοσ.

To Doccuments and settings exei polla alla ektws twn documents...

Exei common files, temp, internet cache, klp klp... oi fakeloi application data, local settings kai ta periexomena tous? ta theleis sto D: ?

Pera apo to my documents, egw nomizw oti ta ypolipa kalo einai na einai sto C:

Δημοσ.

proswpika exw ola ta Documents and settings\"username" se allo Drive etsi meta apo format exw etoima "polla", akoma orismena programmata pou kratane logs

sta "applications data" den ta xanoun etsi. Ginetai kai me Tweaknow Powerpack kai me TweakUI arkei kai gia ta dyo na exeis dhmiourghsei tou antistoixous fakelous sto allo Drive/partition. Oso gia to Unattened einai poio "pro" lush.

Oi neoi fakeloi den einai aparaithto na exoun thn idia onomasia me tous arxikous

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...