Yannis1976 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να δω σε έναν φίλο μου μία Samsung 192N (19" TFT, 25ms). Λοιπόν εγώ ππου νόμιζα ότι η δική μου η HYUNDAI έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της, αναθάρησα! Η Samsung είχε τρελό πρόβλημα ghosting σε παιχνίδια, όπως το Doom3 και ακόμα περισσότερο το Painkiller. Η ταπεινή HYUNDAI L70A αντίθετα δεν δείχνει καθόλου ghosting συγκριτικά με αυτά που είδα βέβαια στη Samsung. Εκεί που υπερτερούσε η Samsung ήταν στη γωνία θέασης. Υπάρχει κάποιος που να έχει συγκρίνει αρκετές οθόνες TFT και να μπορεί να προτείνει κάποια με καλή απόδοση στα παιχνίδια? Από ότι έχω διαβάσει εδώ η ΕΙΖΟ 550 είναι καλή αλλά δε βρίσκω κανένα review σε sites. Επίσης η LG βγάζει κάτι ωραίες...(L1730P) Ευχαριστώ
martyras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Pigene gia Sony, kai eidika gia authn: SDM-HS94P. Vgike prin ligo kairo kai thn eixa stabarei. Twra thn katexw kai den exei ka8olou ghosting. Alla, opws klasika oles oi Sony, einai poly tsibimenh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.