Προς το περιεχόμενο

boot cd ή floppy για το norton ghost 9.0

georapt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ VERSIONS ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ S-ATA.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....HELP!!!!!!!

Δημοσ.

Λύση υπάρχει (τουλαχιστον με το ghost 8 ) αλλά πρέπει να έχεις καποιες παραπάνω γνώσεις. Ξεκίνα από εδώ http://www.nu2.nu/pebuilder/ και θα βρεις - με αρκετό διάβασμα - ολες τις οδηγίες για να κάνεις ένα custom CD.

Αν κολλήσεις κάπου βάλε post να σου απαντήσω.

Δημοσ.

to problima soy linete eukola.dilonis sto bios,(an to ipostirizi)to disko sata san ATA.Xoris na mpis sto Win ,boutaris me ghost CD ,pernis image,ksanampenis sto Bios kai epanaferis tin arxiki ritmisi.

Δημοσ.

Απ οτι είδα σήμερα το Ghost 9 παρακτικά είναι το drive image της powerquest.

Εχω κα΄νει αυτό που ζητας με το drive image 7. Εχει κάποιο πεδεμα . Αν σε ενδιαφέρει πες ποιον SATA έχεις για να σε ενημερώσω τι πρέπει να κάνεις.

Πάντως η αρχική λύση BartPE είναι καλύτερη και δεν σε περιορίζει να έχεις πάνω από 256 Mb RAM

Δημοσ.

PAIDIA EPSAKSA TO ACRONIS KAI EINAI KATAPLIKTIKO!!!! BLEPEI TA PANTA!!!!!!!!! AKOMI KAI TO SYNOLIKO DYKTIO.EPISIS EINAI POLY PIO FILIKO STO XRISTI.BEBAIA SE 2 PC ME ASUS BOARD MOY EKANE "KOLPAKIA" (DEN MOY KSEKINAGE), ALLA GENIKA MOY EXEI LISEI TA XERIA STA DYKTIAKIA POY IPOSTIRIZO.

Δημοσ.

Είναι όντως καλύτερο από το Ghost. Και εγώ τελευταία το δοκίμασα και έπαθα πλάκα. Βασικά, δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες γνώσεις για να το δουλέψεις. Τα κάνει όλα μόνο του. Και δεν χρειάζεται το DOS πλέον. Τα πάντα γίνονται μέσα από τα Windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...