georapt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ VERSIONS ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ S-ATA.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....HELP!!!!!!!
citizen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Λύση υπάρχει (τουλαχιστον με το ghost 8 ) αλλά πρέπει να έχεις καποιες παραπάνω γνώσεις. Ξεκίνα από εδώ http://www.nu2.nu/pebuilder/ και θα βρεις - με αρκετό διάβασμα - ολες τις οδηγίες για να κάνεις ένα custom CD. Αν κολλήσεις κάπου βάλε post να σου απαντήσω.
savabk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 to problima soy linete eukola.dilonis sto bios,(an to ipostirizi)to disko sata san ATA.Xoris na mpis sto Win ,boutaris me ghost CD ,pernis image,ksanampenis sto Bios kai epanaferis tin arxiki ritmisi.
insomniac_new Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 re paidia mhpws exei kaneis to boot floppy to norton ghost 9 gia na mou to steilei?tha hmoun upoxreos euxaristw!
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 (Acronis True Image Server kai terma ta provlimata me to ghost)
citizen Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Απ οτι είδα σήμερα το Ghost 9 παρακτικά είναι το drive image της powerquest. Εχω κα΄νει αυτό που ζητας με το drive image 7. Εχει κάποιο πεδεμα . Αν σε ενδιαφέρει πες ποιον SATA έχεις για να σε ενημερώσω τι πρέπει να κάνεις. Πάντως η αρχική λύση BartPE είναι καλύτερη και δεν σε περιορίζει να έχεις πάνω από 256 Mb RAM
georapt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 PAIDIA EPSAKSA TO ACRONIS KAI EINAI KATAPLIKTIKO!!!! BLEPEI TA PANTA!!!!!!!!! AKOMI KAI TO SYNOLIKO DYKTIO.EPISIS EINAI POLY PIO FILIKO STO XRISTI.BEBAIA SE 2 PC ME ASUS BOARD MOY EKANE "KOLPAKIA" (DEN MOY KSEKINAGE), ALLA GENIKA MOY EXEI LISEI TA XERIA STA DYKTIAKIA POY IPOSTIRIZO.
gfilippas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Είναι όντως καλύτερο από το Ghost. Και εγώ τελευταία το δοκίμασα και έπαθα πλάκα. Βασικά, δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες γνώσεις για να το δουλέψεις. Τα κάνει όλα μόνο του. Και δεν χρειάζεται το DOS πλέον. Τα πάντα γίνονται μέσα από τα Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.