kyle Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Kalispera, mipws kserei kaneis an yparxei provlima ean katevazeis mp3(megalo arithmo) me ton OTE....kati tetoio exw akousei alla den kserw an alitheuei.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 den mou fainetai na isxuei kati tetoio. Polu koufo fainetai. Kai den einai eksallou logiko. O Ote parexei apla tin grammi. Den anakateuetai me ta dedomena pou diakinountai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν φήμες όμως ότι υπάρχει πρόβλημα όταν κατεβάζεις πολλές (μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ) ταινίες. Όχι ότι γίνεται τίποτα σοβαρό. Απλά υπάρχει πιθανότητα να σου στείλουν «παρατηρήσεις» αν γίνει backtrack το IP σου από ξένους φορείς. Μόνο η Τελλάς νομίζω στέλνει τέτοια e-mails. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyle Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 ok paidia euxaristw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Και η forthnet πρέπει να στέλνει.. εχω δεί αλλά για software.. Για Mp3 δεν ξέρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Κάτι τέτοιο γίνεται και στα πανεπιστήμια, και παντού. Γι'αυτό το καλό το παλικάρι (εγώ; δεν ξέρω τίποτα) εγκαθιστά emule και φορτώνει ένα καλό ipfilter.dat. Ουσιαστικά φορτώνει μια λίστα με ΙΡ τα οποία είναι γνωστό ότι ανήκουν σε δισκογραφικές κτλ και δεν τους επιτρέπει να συνδεθούν μαζί του. εδώ λεπτεμέρειες: http://forum.emule-project.net/index.php?showtopic=10128 και το έπίσημο : http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=119 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 wraio guide de lew , kai poly katanohto. de mas leei omws to basikotero: poies IP's na kanoume block! as poume h forthnet pou lete ti IP exei klp. yparxei kati antistoixo kai gia alla p2p?dc++,torrent klp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 pred, Δεν κάνεις block ΙΡ του provider, αλλά κάποια IP που ανήκουν σε «αστυνομικές» εταιρείες. Εγώ στο emule χρησιμοποιώ αυτά: fake list: http://emulepawcio.sourceforge.net/nieuwe_site/Ipfilter_fakes/fakes.txt filter list: http://emulepawcio.sourceforge.net/nieuwe_site/Ipfilter_fakes/ipfilter.txt Αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι χρησιμεύουν για τέτοιες περιπτώσεις. Απλά τα είχα πετύχει σε link στο adslgr.com και τα χρησιμοποιώ από τότε. Τι είχες τι έχασες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 predator: Κάθε φορά που προσπαθεί κάποιος να συνδεθεί με εσένα για να ψάξει τα αρχεία σου ή να κατεβάσει κάτι, το emule κοιτάζει πρώτα την λίστα στο ipfilter.dat. Αν το ΙΡ του είναι στην λίστα, απλά τον αγνοεί και είναι γι'αυτόν σαν να μην έχεις κανένα share στον υπολογιστή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 egw ebala ena etoimo pou brika sto bluetack.co.uk ... kanei douleia? gia dc++ kai azureus yparxei kati antistoixo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 StavrosD, ara me liga logia to zitoumeno den einai ti katebazeis alla ti exeis sto share sou? diladi mporw na katebazw aberta kai an den kanw share na fainomai ka8aros? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Για το azureus, βάλε το SafePeer plugin. Σε συνδυασμό με το Peerguardian είναι ότι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.