_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Αφησε ένα κοριτσάκι πίσω του,αυτό έχει σημασία, όλα τ'άλλα....
Sutter Cane Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Παιδια, μαγκια του οτι και να εκανε (λες και ειναι ο μονος!!! χαζοι ειμαστε η τους χαζους κανουμε; ).Απο την στιγμη που δεν εδεινε δικαιωμα πιστευω οτι πρεπει να δειξουμε λιγο σεβασμο, γιατι μαλλον ξεφευγουμε απο το θεμα. Βλασση καλο ταξιδι ρε φιλε!
epote Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Παιδια, μαγκια του οτι και να εκανε τι λες σοβαρα? ξερεις η κατοχη, εμπορια και χρηση ναρκωτικων διωκεται ποινηκα οχι μονο γιατι κανεις κακο στον εαυτο σου αλλα γιατι ειναι διαφυγοντα κερδη, συναναστρεφεσαι και χρηματοδωτεις ανθρωπους του υποκοσμου, εισαι επικυνδινος κοινονικα (αληθεια εισαι βεβαιος οτι το παιδι του δεν εχει ερθει σε επαφη με ολη αυτη την ιστορια?) δεν λειτουργεις επαγγελματικα, η ιατροφαρμακευτικη σου περιθαλψη κοστιζει κτλ κτλ
KaizerSoze Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 epote, poia akrivws einai ta diafygonta kerdi?Gia poion logo diokoitai kapoios gia auximena iatrofarmakeytika exoda kai exoda perithalpsis?Episis gia emporia xwris stoixeia den thatan kalo na milas xwris stoixeia etsi? Den ton pigena me tin kamia kai den exasa ton ypno mou pou pethane alla as mhn ftanoume sta akra etsi?
panagos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Οκ κρίμα που πέθανε αλλά ήταν στο χέρι του..το πολύ το σνιφ κανει κακο.. Για σκεφτείτε πόσοι πεθαναν-σκοτώθηκαν εχτες την ίδια μέρα. Άνθρωποι που δεν τους ξέραμε και που κανείς απο μας δεν θα λυπηθεί ποτέ για το χαμό τους. Που πέθαναν απο καρκίνο, σε τροχαίο, απο τη σφαίρα κάποιου ηλίθιου.. απο την πείνα, απο αρρώστιες.. αυτοί δεν είχαν επιλογή...
epote Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 KaizerSoze, nai den anaferomai sigekrimena se ayton alla you get the point gia poio logo h koka einai genikotero kako
theo37 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Αφησε ένα κοριτσάκι πίσω του,αυτό έχει σημασία, όλα τ'άλλα.... Συμφωνώ κι επαυξάνω.... Καλό του ταξιδι.
Sutter Cane Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 KaizerSoze[/b'], nai den anaferomai sigekrimena se ayton alla you get the point gia poio logo h koka einai genikotero kako και το τσιγαρο, το γ@μημενο, κακο ειναι αλλα το πιπιλιζουμε!!!!! (βαζω και εμενα μεσα αν και το εχω κοψει εδω και 11 μηνες) Πρεπει να κατσω να το αναλυσω τωρα; Και προσοχη, μην παραξηγηθω ΠΑΛΙ ετσι; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΑΣΠΡΗΣ". Epote, εχω "χασει" συγγενη μου απο αυτα τα "σκ@τ@". Οποτε τα ξερω παρα πολυ καλα.Οταν λεω μαγκια του, επιλογη του ηταν.Αλλα απο την στιγμη που πεθανε, ας σεβαστουμε την μνημη του.Οχι μονο επειδη ειναι ο Μπονατσος.Οποιοσδηποτε και να ηταν!! Αυτα εχω να πω, και δεν ξαναστελνω εδω αλλο, γιατι νομιζω οτι το γ@μησαμε εντελως το θεμα.
Str Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 oso anafora ta narkotika, den eixe dosei kanena dikaioma... alitheia alla an exase ti zoi tou apo ti xronia xrisi??? ti ftaiei kai to kaimeno to koritsaki tou? anyway...de tha gino tatiana se afti tin ipothesi... btw...wtf??? oti m@l@ki@ vazoune gia epanalipsi, to vlepoume...giati den vazoune mia saizon kai tous "aparadektous" na gelasoume kai ligo gmt?????? off topic end
wizard Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 ΣΩΣΤΟΣ!!! Οι απαράδεκτοι ήταν ίσως η καλύτερη εκπομπή (μαζί με της Ελλάδος τα παιδιά) που έχει βγάλει η ελληνική τηλεόραση!
DimAslan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Ίσως είναι λίγο offtopic αλλά ξέρετε μήπως πού μπορώ να βρω το κομμάτι που τραγουδάει ο Βλάσσης Μπονάτσος στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη; Το κομμάτι λέγεται There is No One Like Me. Ευχαριστώ.
Sellers Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μόνο εδώ φίλε μου: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=sGgMTsvnwXw[/ame] Αν ζητάς λινκ για να το κατεβάσεις, δεν επιτρέπονται τέτοια σε αυτό το σάιτ.
Kasrith Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μα καλα, σε θεμα που εχει να ανοιξει απο το 2004 (!) βρηκες και συ να ρωτησεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.