Προς το περιεχόμενο

"Έφυγε" ο Βλάσσης Μπονάτσος!

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις πέντε τα ξημερώματα της Πέμπτης γράφτηκε η τελευταία πράξη στη ζωή του Βλάσση Μπονάτσου. Ο αγαπητός ηθοποιός, τραγουδιστής και σόουμαν, έφυγε από τη ζωή, αιφνιδιαστικά, όπως του άρεσε να αιφνιδιάζει τους καλεσμένους στις δημοφιλείς εκπομπές του. Ο 55χρονος Βλάσσης Μπονάτσος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα νεκρός στα καρδιολογικά ιατρεία του Ιπποκράτειου. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε άλλο από το να διαπιστώσουν το θανατό του. Τα αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά μετά από τη νεκροψία, η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί. Ο αιφνιδιαστικός θάνατος του "Γαρύφαλλου" έχει προκαλέσει σοκ στον ελληνικό καλλιτεχνικό κόσμο. Όσοι τον γνώριζαν από κοντά, μιλούν για έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, αισιοδοξία και όνειρα, τονίζοντας, πως τίποτα δεν προδιέγραφε το θλιβερό γεγονός. Τις τελευταίες ώρες της ζωής του τις πέρασε στο σπίτι του, κοντά στην εννιάχρονη κόρη του Ζένια και τη σύζυγό του Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν προβλήματα υγείας

Σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον αντιμετώπιζε και στο παρελθόν προβλήματα υγείας, ενώ πριν δύο χρόνια είχε πάλι νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα τα έκανε στα τέλη της δεκαετίας του '60 με το μουσικό συγκρότημα "Πέλομα Μποκιού", όπου είχε υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία "Γαρύφαλλος".

Σταθμός στη θεατρική του πορεία ήταν η ερμηνεία του στο μιούζικαλ "Εβίτα", όπου στο πλευρό της τότε συντρόφου του Αλίκη Βιουγιουκλάκη, υποδύθηκε τον Τσε Γκεβάρα. Από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές του επιτυχίες ήταν "Οι Απαράδεκτοι", μαζί με το Γιάννη Μπέζο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τηλεπαιχνίδια. Επίσης, ήταν ο πρώτος Έλληνας, που παρουσίασε τηλεοπτικές φάρσες σε επώνυμους, ανοίγοντας το δρόμο σε ένα πολύ δημοφιλές είδος ψυχαγωγικής εκπομπής.

Πηγή: Pathfinder/ ERT.gr

Δημοσ.
:(

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Πάει και ο γαρύφαλλος...

κρίμα στο χιλιοστό μου μήνυμα θα ήθελα να ποστάρω σε κάτι χαρούμενο. Φαίνεται το έχει η μοίρα μου... :(

Δημοσ.

Vlassi kalo ta3idi ...

oloi vevaia 3eroume panw katw gia poio logo eixe provlhmata kardiaka kai anapneystika alla ayto de shmainei pws to perimename na ginei kapoia stigmh toso syntoma... de lew perissotera gia na mhn prosvalw to nekro apla dinw ena stigma ...

Δημοσ.

Ρε γμτ... Μετά από έναν απαίσιο ύπνο, ένα πρωινό γεμάτο άγχος, ήταν το 1ο πράγμα που άκουσα με το που άνοιξα την TV για 3'...

Είπα να ψάξω μόλις ευκαιρήσω και ήρθα εδώ και είδα το topic...

Μου χάλασε την διάθεση μόλις το έμαθα... :cry:

(Αν κι ευτυχώς μετά κάποιος φρόντισε να μου την φτιάξει για τα καλά...) :roll:

Νομίζω πως ο Βλάσσης θα ήθελε να είμαστε χαμογελαστοί κι έτσι να τον χαιρετήσουμε...

Όπως ήθελε πάντα να μας κάνει να γελάμε...

Εις το επανιδείν, Βλάσση... :)

Δημοσ.

KaizerSoze, και εγώ αυτό κατάλαβα και έχει δίκιο.

Πάντως σίγουρα ένας θάνατος σε λυπεί ακόμα και όταν δεν έχει κάποιος μεγάλη "αξία" ως ηθοποιός.

Δημοσ.

Ούτε και εμένα με τρέλενε. Μου την έσπαγε που τα τελευταία χρόνια ενώ ήταν 50+ χρονών έκανε τον καραγκιόζη λες και είναι παιδάκι. Anywayz κρίμα που έφυγε, αλλά είναι κάτι αναπόφεκτο για όλους μας!

Δημοσ.

Προχτες ελεγα οτι δεν τον παω με τπτ τον συγκεκριμενο καλλιτεχνη ,αλλα ειχε ζωντανια και νευρο μεσα του αφου αντεχε να κανει το παλληκαρακι σ'αυτη την ηλικια .

Καλα να περναει εκει που βρισκεται και να μη τους ζαλισει και αυτους με ... αλλα κολπα .

Δημοσ.

Μαλλον δεν ειμαι ο μονος που δεν τον "πηγαινα" σαν καλιτεχνη αλλα πιστευω οτι ηταν ανθρωπος "εξω καρδια" και του ευχομαι κι εγω Καλο Ταξιδι !!!!Θα βρηκες πολλους γνωστους-ες εκει που πηγες Βλασση!!!!!

Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα που είδα στο in.gr με το που μπήκα internet, ήταν αυτή η είδηση και με ξάφνιασε :shock:

Κρίμα και ήταν νέος ακόμα :(

Μπορεί να είχε κάτι το "σπαστικό" επάνω του, αλλά ήταν φοβερός σε ότι έκανε!

Μια φορά πριν χρόνια τον είχα πετύχει στο Ξυλόκαστρο καλοκαιράκι και του φώναξα από μακρια........ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...