Προς το περιεχόμενο

Explorer.exe application error

Grigoros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ena stop mou emfanizete me ayto to titlo kai me error:

The instruction at 0x73dd1004 referenced memory at 0x03ad06bc. The memory could not be read.

Ayto mou exei sinevei dio fores otan pao na kano copy ena arxio to opio egine download apo ton ena skliro ston allo. o skliros ston opio katevenei einai enas 60gb wdjd kai o allos einai sata 200gb wd. to idio sinevei kai ston 80ari wdjd. memory 512 (2x256) pc2100 me athlon xp 2000+

Δημοσ.

Αν το πρόβλημα στο παρουσιάζει στο συγκεκριμένο αρχείο, το πιο πιθανό είναι να έχει χαλάσει το αρχείο. Μου έχει συμβεί και μένα σε αρχεία βίντεο και mp3. Τώρα, το πως χάλασε το αρχείο..... δεν έχω ιδέα.

Sam.

Δημοσ.

den einai gia ena sigkekrimeno arxeio alla gia arketa. ayta einai arxia ta opia exoun ginei prosfata download kai ta metafero ekei pou tha minoun. molis pao na ta piaso exoun provlima, krasharei o explorer kai meta mia xara. Alla den einai kai oti kalitero na sou krasharei o xplorer kai tha ithela na do an kserei kapios mipos pou ofeilonte ayta ta lathi

Δημοσ.

error tou explorer.exe tetoioy typou (mem cannot read, cannot write) εβγαζε και σε μενα τις τελευταιες μερες.

virus, spyware, κλπ δεν υπαρχει περιπτωση, ολα ελεγμενα.

βεβαια δεν το εβγαζε οταν κανω copy, οπως γραφεις, αλλα αμεσως μολις εκανα login (μετα την επιλογη χρηστη) - πάντα,

και πιο σπάνια, οταν εκανα δεξι κλικ σε μερικα αρχεια.

οταν συνεβαινε, εκανα alt+ctl+delete , task manager, run, explorer.exe και ολα ok (μεχρι την επόμενη...)

Εφτασα να εγκαταστησω και το SP2 με το οποιο ειχα επιφυλαξεις, αλλα δεν λυθηκε. παντως το sp2, ειναι οκ, δεν ειχα εξαιτιας του αλλο προβλημα.

δεν το βλεπω για θεμα hardware, κανενα αλλο προγραμμα δεν κρασαρει.

πιστευω οτι ειναι θεμα καποιου shell extension (τα μενου που εμφανιζονται με δεξι κλικ) που προσθεσε καποιο προγραμμα στον explorer.

Τελικα το έλυσα, με απεγκατασταση των 3-4 τελευταιων προγραμματων που εγκατεστησα.

το ποια εγκατεστησες Τελευταια ημερολογιακά το βρισκεις ευκολα με το

http://www.nirsoft.net/utils/myuninst.html

κανε 1 uninstall, 1 restart (αν δε βαριεσαι) και το βρισκεις

δεν κατεληξα τελικα ποιο ειναι το ένοχο (καθε μερα βαζω και βγάζω installs, ειναι κανονικο sandbox το pcάκι μου), και έκανα 5-6 μαζι uninstall και μετα ρεσταρτ και λύθηκε.

μερικα απο τα προγραμματα που απεγκατεστησα (χωρις να ειμαι σιγουρος ποιο εκανε τη ζημια)

google toolbar

GIANT AntiSpyware

Turbonote

μερικα trial apo Video /svcd converters (WinAVI Video Converter)

CCMAil server

602LAN SUITE

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...