las_kar_is Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δεν ξέρω κατά πόσο θα την θεωρήσετε καλή ιδέα αλλά σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να αναφέρει όποιος θέλει τα προγράμματα που έχει για να τα θυμούντε οι παλιοί και να τα μαθαίνουν και οι νεώτεροι . Ξεκινάω λοιπόν και ελπίζω να συνεχιστεί και από τους υπόλοιπους : Kaspersky Antivirus Personal 5.0.156 Acrobat 6.0 CE Internet Explorer Java Ad-Aware SE Professional MSN Messenger Opera76 Spybot - Search & Destroy Norton Ghost 2003 Systran Spy Sweeper Window Washer WinRAR DCPlusPlus MUSICMATCH.Jukebox.Plus.v9 Winamp 5.05 CloneCD5031 nero6600 Serials 2000 Αυτά τα λίγα καθώς δεν έχω και κανά Η/Υ της προκοπής ( PIII 1Ghz )
billpeppas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 "Δεν ξέρω κατά πόσο θα την θεωρήσετε καλή ιδέα αλλά σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να αναφέρει όποιος θέλει τα προγράμματα που έχει" Με σκοπό??? Εγω έχω δεν ξέρω και γω πόσα proggies / utils...
las_kar_is Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Oλα πρέπει να έχουν κάποιο σκοπό δηλαδή ; Χωρίς σκοπό , άσκοπα και ανούσια έτσι αν σου κάνει κέφι γράφεις αυτά που χρησιμοποιείς όχι όσα ξέρεις ή όσα έχουν περάσει κατά καιρούς από τον Η/Υ σου .
Petza Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Asto megale giati an katsoun kai grapsoun ti exoun toulaxiston orismenous (to 98%) ............. tha mas desoune
Cristina Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Εμένα πάλι, μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα να αναφέραμε τα προγράμματα που χρησημοποιούμε πιο συχνά ή τα θεωρούμε απαραίτητα να υπάρχουν στο pc μας ακόμα και αν τ' ανοίγουμε 1 φορά στις 10 μέρες. Μια τέτοια λίστα κάνω πριν από κάθε format για να μην ξεχάσω κάποιο και για να μην ψάχνομαι τελευταία στιγμή.
Duke Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=273603 iparxei kai paliotero paromoio topic me xiliades posts
dali13gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Burning : nero, Alcohol 120% Ripping : Gordian Knot auto Internet : Mozilla Firefox 1.0 PR O/S : WinXP Pro EN SP2 FTP : - Chat : Yahoo Messenger, MSN Messenger P2P : DC++, Azoreus Archive : winrar Remote Control :oxi Web Design : - General Design : Spyware : Spybot, Adware Pro, Giant Antispyware Office : 2003 EN Antivirus program :Panda Internet Security 8.05 Download manager : - Firewall : Tou Panda Internet Security Audio : Winamp, Real Player 10, Zoom Player Video : Winamp, Real Player 10, Zoom Player Recording : Uninstaller : Windows Back-Up Utility : - E-mail Client : Mozilla Thunderbird Trojan Cleaner : Spybot, Adware Pro, Giant Antispyware Browser : Mozilla Firefox 1.0 PR Defrag : Diskeeper 8 Pop-Up Blocker : Apo Mozilla Firefox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.