konnak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν, πρώτ' απ' όλα η ταινία έχει βγει σε DVD. Αυτό μπορεί να το δεί κανείς και στην βάση δεδομένων του in.gr. Όμως δεν την έχω βρει σε video club, και υπάρχει μόνο σε ένα e-shop, ως εξαντλημένο (εδώ). Την έχει βρει κανείς πουθενά αλλού;
crAss Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Eisai apo patra kai den xero poso tha se voithiso...isos tin vreis sto katastima poy einai dipla akrivos apo ton kinimatografo Aavora stin Ipokratous. Fernei arketa cinefil kai anexartites paragoges. To onoma den to thimame kati me cinekati einai nomizo. Ekei mporeis na vreis kai polla poster tainion crAss
konnak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Καλά, θα δω μήπως μπορώ να το παραγγείλω από κανένα τοπικό κατάστημα, αλλιώς σύντομα, όταν ανέβω Αθήνα, θα το ψάξω στο μέρος που λες.
konnak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Την έχω δει στο 24hours .! Μιλάς για Πάτρα, έτσι; Είναι πολλά, καθώς θα ξέρεις (Β.Ηπείρου, Κορίνθου, Ψηλά Αλώνια). Για ποιό λες; Βασικά, βρήκα άκρη με VideoLand και θα μου το στείλουν.
_DiMoN_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μετά από καιρό.... Που μπορούμε να βρούμε την ταινία, γι' Αθήνα?
Garnele Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 έχεις ρωτήσει σε βίντεο κλαμπ και σου είπαν ότι δεν την έχουν;; διότι σε γενικές γραμμές ακόμη και θεσσαλονίκη την έχει πάρει το μάτι μου στα ράφια, πόσο μάλλον αθήνα.
aGka8l Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Την εψαχνα και εγω παλια λογω της Μουσικης της, ενω ηξερα πως υπαρχει se DVD την εβρισκα στα Χανια μονο σε VHS !!!
e1bar7o Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 φιλε κοιτα και στο videoinn στην αγιου νικολαου. http://www.videoinn.gr/store/new_store/v_3000/preview_dvd.asp?pid=6581
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.