Προς το περιεχόμενο

Πες στην Μορφίνη Ακόμα την Ψάχνω: DVD?

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, πρώτ' απ' όλα η ταινία έχει βγει σε DVD. Αυτό μπορεί να το δεί κανείς και στην βάση δεδομένων του in.gr. Όμως δεν την έχω βρει σε video club, και υπάρχει μόνο σε ένα e-shop, ως εξαντλημένο (εδώ). Την έχει βρει κανείς πουθενά αλλού;

Δημοσ.

Eisai apo patra kai den xero poso tha se voithiso...isos tin vreis sto katastima poy einai dipla akrivos apo ton kinimatografo Aavora stin Ipokratous. Fernei arketa cinefil kai anexartites paragoges. To onoma den to thimame kati me cinekati einai nomizo. Ekei mporeis na vreis kai polla poster tainion

crAss

Δημοσ.

Καλά, θα δω μήπως μπορώ να το παραγγείλω από κανένα τοπικό κατάστημα, αλλιώς σύντομα, όταν ανέβω Αθήνα, θα το ψάξω στο μέρος που λες.

Δημοσ.

Την έχω δει στο 24hours .!

Μιλάς για Πάτρα, έτσι; Είναι πολλά, καθώς θα ξέρεις (Β.Ηπείρου, Κορίνθου, Ψηλά Αλώνια). Για ποιό λες; Βασικά, βρήκα άκρη με VideoLand και θα μου το στείλουν.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

έχεις ρωτήσει σε βίντεο κλαμπ και σου είπαν ότι δεν την έχουν;;

διότι σε γενικές γραμμές ακόμη και θεσσαλονίκη την έχει πάρει το μάτι μου στα ράφια, πόσο μάλλον αθήνα.

Δημοσ.

Την εψαχνα και εγω παλια λογω της Μουσικης της, ενω ηξερα πως υπαρχει se DVD την εβρισκα στα Χανια μονο σε VHS !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...