Προς το περιεχόμενο

RiDisk sth 8essaloniki apo pou???

The_Mentor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

RiDisk DVD-R 4X. Αρχή Εγνατίας, (πάνω στο Βαρδάρη ουσιαστικά) από την πάνω μεριά του δρόμου, το μαγαζί λέγεται EXTRA. Τελευταία φορά πήρα πριν ένα μήνα με 0,6 Ευρώ. Κάποιος εδώ μέσα το είχε αναφέρει κι έτσι το επισκέφθηκα.

Δημοσ.

και κοντα στον Ευκλειδη εχει ενα μαγαζακι αποκλειστικα με αναλωσιμα και εχει τα παντα!! ridisk (ritec) τα εχει 60 λεπτα το ενα! :)

Δημοσ.

Θέλω να τα δοκιμάσω διότι το drive που έχει το φορητό μου (Matshita) είναι ψιλο-απάτη και πρίν παραγγείλω μαζικά σκέφτομαι να κάψω 4-5 δισκάκια μήπως και έχω κανένα πρόβλημα διότι να πάρω καμια 100αδα και να γίνουν σουβέρ δεν λέει...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πάντως αν είναι να δώσεις 0,60 για ένα Ridisk DVD, εγώ θα έδινα άλλα 4 λεπτά (δηλ 0,64) για να πάρω TDK DVDs που και μόνο το όνομα είναι εγύηση.

Στη Θεσ/νικη πουλάνε στο "TOP TAPE" αλλά και σε ένα άλλο μαγαζάκι κοντά στην καμάρα την 25άδα TDK στα 16euro. :D

Εγώ αυτά πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Δημοσ.

Τα RIDISC είναι πολύ καλά, απλώς το dvd identifier το αναγνωρίζει σαν RITEK οπότε αφού έχω μαγαζί που πουλάει RITEK δεν υπάρχει λόγος να πάρω RIDISC. Επίσης και τα ARITA τα αναγνωρίζει σαν RITEK και είναι αρκετά καλά.

Δημοσ.

@doc1000 --- Thanks θα τα δοκιμάσω

@GIORGARAS --- Από τα ARITA είχα κακή εμπειρία αλλά από τα Ridisk είδα το ίδιο drive να τα γράφει κανονικά (βέβαια αυτό δε σημαίνει πως και το δικό μου θα τα γράψει...).

Για όλα φταίει η ACER με το Matshita drive που αμα είναι στις καλές του γράφει διαφορετικά κάνει ότι θέλει (βλέπει, δεν βλέπει, γράφει, δεν γράφει, ξεχνάει, θυμάται κλπ)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η άποψή μου είναι να δοκιμάζει κανείς πολλές μάρκες και να διαλέξει. βέβαια το κακό είναι ότι τα πλήρη αποτελέσματα θα τα δει κανείς μετά από μήνες όπως ενός φίλου που έχει Acer φορητό και μετά από μερικούς μήνες του χάλασαν 20 princo έτσι ξαφνικά.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Chrisace και θα προτείνω burn.it.....δεν χρειάζεται ούτε απο το σπίτι να βγείς.... :D

Δημοσ.
Πάντως αν είναι να δώσεις 0' date='60 για ένα Ridisk DVD, εγώ θα έδινα άλλα 4 λεπτά (δηλ 0,64) για να πάρω TDK DVDs που και μόνο το όνομα είναι εγύηση.

Στη Θεσ/νικη πουλάνε στο "TOP TAPE" αλλά και σε ένα άλλο μαγαζάκι κοντά στην καμάρα την 25άδα TDK στα 16euro. :D

Εγώ αυτά πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος![/quote']

Mporeis na mas peis pou akribws einai ayto to magazi me ta tdk?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...