Προς το περιεχόμενο

Projector or Plasma TV or LCD i kati telospantwn

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon,vrethika me 400 eurw apo to pouthena kai tha tsontaroun kamposa kai oi goneis kai pame gyrw sta 1,000.

Skeftomai na parw kati gia to saloni giati eimai me tin 14''ara sto dwmatio mou kai den mporw na fwnaxw 2 filous gia tainia i mpala alla den xerw ti. Projector? Plasma?LCD?

Den toxw psaxei pote opote gia na mhn sas skotizw yparxei kapoios odigos edw i se kapoio allo forum(kati exw akousei gia avforum) me FAQ??Dioti den polyxerw ti na koitaxw

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση μεγάλης οθόνης, αφού βαρέθηκα να βλέπω ταινίες στην 14άρα στο δωμάτιό μου και η μεγάλη τηλεόραση (29άρα) του σπιτιού είναι συνήθως συντονισμένη σε reality shows. Δυστυχώς ο προβολέας ξεφεύγει αρκετά, αφού μαζί με οθόνη ξεπερνάει τα 1500 ευρώ και οι plasma/LCD νομίζω ότι είναι ακόμα πολύ ακριβές.

Ψάχνωντας, ανακάλυψα αυτή την 32άρα SONY στα 800 ευρώ στο Carrefour και μάλιστα με 24 άτοκες δόσεις με όλες σχεδόν τις πιστωτικές κάρτες, οπότε προσανατολίζομαι προς τα εκεί (στην αρχή είχα σταμπάρει την αντίστοιχη 29άρα στα 600 ευρώ, αλλά με δεδομένο ότι την θέλω κυρίως γιά DVD, νομίζω ότι η 32άρα είναι καλύτερη επιλογή).

Αν βέβαια μπορείς και θέλεις να διαθέσεις γύρω στα 1500, ο προβολέας είναι η πιό λογική επιλογή.

Δημοσ.

Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι βρε Μητσο,

να παρεις projector και να σου τυχει να δεις

την Angelina σε 100+ ιντσες?

Τι ξενερωμα θα ειναι αυτο... :twisted:

Δημοσ.

pseira, i kopela mou pire Firstline LCD me 1000 eyrw apo Careffour 28'' i 30'',den thymamai, kai DWRO ena Firstline deck DVD-RW

dim_b, xmmm,mia megali CRT thleorash den einai asxhmh lysh,tha to skeftw.Tin koitaxa sto link,kali fainetai.Omws kanei 900 eurw,exw kana kerdos an anevw 200 eurw maximum i tsampa thanai afou den tha axizei projector i LCD/Plasma me auta ta leuta?

theobabis, den mporw na sou milisw twra,tin paizw :D

BTW mipws yparxei kapoios odigos me FAQ wste na xerw re paidi mou panw katw ti zhtaw?H den exei tipota idietero na xereis?(an kai nomizw sto projectora me rainbow effect kai tetoia sigoura tha xreiastw odigo)

Δημοσ.

οχι και καθε 2000 ωρες , ειναι αναλογα την περιπτωση ο δικος μου πχ εχει 3000 ωρες που σημαινει 4 χρονια αν βλεπεις καθε μερα 2 ωρες

FAQ μπορεις να βρεις εδω http://www.avforum.gr/topics.php3

εγω προτεινω χωρις να το σκεφτεις καθολου να παρεις προτζεκτορα

καθε tv φαινεται 14αρα μπρος στις 100+ ιντσες

μπορεις να πας στη Laserland να δεις απο κοντα και εχουν ενα προγραμμα με τελειως ατοκες δοσεις με εξοφληση μεχρι 5 χρονια

Δημοσ.

Kaizer οι περισσοτεροι σωστα μιλησαν...

Με 1000€ πλασμα δεν παιρνεις..(εκτος και αν ειναι απο Ρωσσια :D )

Για μενα 2 λυσεις μια καλη crt τηλεοραση ή projector...( οι 80 ιντσες θα σε εντυπωσιασουν :shock: )

Oι lcd και oi plasma ειναι πιο ακριβες απο το budget σου ....εχουν χειροτερη εικονα απο μια καλη crt τηλεοραση...

Το μονο θετικο τους η εμφανιση το μεγεθος και το βαρος...

Αν εισαι αθηνα...απο σημερα μεχρι και την Κυριακη υπαρχει εκθεση εικονας -ηχου στο πρωην αεροδρομιο του Ελληνικου (ανατολικο)

Προτεινω να πας να δεις και μονος σου (υπαρχουν και προσφορες κατα την διαρκεια της εκθεσης)

Ριξε μια ματια στο http://www.avforum.gr και στο http://www.avsite.gr

Αλλα ο ογκος των πληροφοριων ειναι μεγαλος και θελει αρκετο διαβασμα

Δημοσ.

Oι lcd και oi plasma ειναι πιο ακριβες απο το budget σου ....εχουν χειροτερη εικονα απο μια καλη crt τηλεοραση...

Το μονο θετικο τους η εμφανιση το μεγεθος και το βαρος...

Με ολη την εκτιμηση...ας μου επιτραπει να διαφωνησω καπως.Ειχα sony crt 29αρα και πηρα την SONY KE-P42M1S plasma http://www.myworldshop.gr/ViewShopCategory.aspx?Id=4978 και δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση.Δεν ειναι κατα τη γνωμη μου μονο θεμα μεγεθους και εμφανισης.Για τις lcd οθονες ειναι αλλη ιστορια μιας και οι τιμες τους ειναι παρα πολυ ψηλα.Πανω απο 6.000 ευρω μια καλη 42αρα.

Δημοσ.

Γιαννη....αλλο μια τηλεοραση 3 ετιας (χωρις καλο ψηφιακο κτενωτο φιλτρο, digital natural motion και τις μεθοδους αυξησης αναλυσης της καθε εταιριας pixel plus κ.λ.π) και αλλο τα τελευταια μοντελα...

:D

Αν κανουμε συγκριση τεχνολογιων (crt-plasma) να την κανουμε επι ισους ορους...

Γιατι η πλασμα που αγορασες ειναι κατα πολυ ακριβοτερη απο οποιαδηποτε CRT στις 36 ιντσες (μεχρι εκει φτανουν...εκει πλεονεκτουν οι πλασμα ξεχασα να το αναφερω...τεχνολογικα μπορουν να φτασουν σε μεγαλυτερες διαγωνιους απο τις crt)

Tα παραπανω δεν ειναι μονο δικα μου λογια...αν διαβασετε τους πιο εξιδικευμενους στα fora που ανεφερα οπως και περιοδικα ειδικου τυπου...τα ιδια συμπερασματα θα βγαλετε

Απλα στη εικονα size matters και οι crt πλεον για μερικους δεν ειναι αρκετες

Λογικο λοιπον να εντυπωσιαστηκες (42 ιντσες ειναι αυτες και απο τα καλυτερα μοντελα)....που να δεις ομως 80 ή 100 αλλο πραγμα...

Το τελευταιο φαινεται ιδιαιτερα στους κινηματογραφους της Ελλαδας..που η εικονα απεχει απο το τελειο...αλλα τα 12 μετρα της οθονης ειναι αλλο πραγμα...

Δημοσ.
Γιαννη....αλλο μια τηλεοραση 3 ετιας (χωρις καλο ψηφιακο κτενωτο φιλτρο' date=' digital natural motion και τις μεθοδους αυξησης αναλυσης της καθε εταιριας pixel plus κ.λ.π) και αλλο τα τελευταια μοντελα...

:D

Αν κανουμε συγκριση τεχνολογιων (crt-plasma) να την κανουμε επι ισους ορους...

Γιατι η πλασμα που αγορασες ειναι κατα πολυ ακριβοτερη απο οποιαδηποτε CRT στις 36 ιντσες ([i']μεχρι εκει φτανουν...εκει πλεονεκτουν οι πλασμα ξεχασα να το αναφερω[/i]...τεχνολογικα μπορουν να φτασουν σε μεγαλυτερες διαγωνιους απο τις crt)

Tα παραπανω δεν ειναι μονο δικα μου λογια...αν διαβασετε τους πιο εξιδικευμενους στα fora που ανεφερα οπως και περιοδικα ειδικου τυπου...τα ιδια συμπερασματα θα βγαλετε

Απλα στη εικονα size matters και οι crt πλεον για μερικους δεν ειναι αρκετες

Λογικο λοιπον να εντυπωσιαστηκες (42 ιντσες ειναι αυτες και απο τα καλυτερα μοντελα)....που να δεις ομως 80 ή 100 αλλο πραγμα...

Το τελευταιο φαινεται ιδιαιτερα στους κινηματογραφους της Ελλαδας..που η εικονα απεχει απο το τελειο...αλλα τα 12 μετρα της οθονης ειναι αλλο πραγμα...

Σαφως και οι 80 ή 100 ιντσες δεν ειναι σαν τις 42 αλλα η λυση του προτζεκτορα δεν ηταν νομιζω για μενα γιατι η δικια μου τηλεοραση παιζει πανω απο 10-12 ωρες την ημερα οποτε το κοστος για τις λαμπες θα με ξεζουμιζε (αληθεια ποσο κανει καθε λαμπα?) και θελει και τον καταλληλο ενιαιο χωρο για το πανι. Και αυτο που λες για το οριο των 36 ιντσων στις crt ειναι και αυτο κατι που με επηρεασε. Αν εβρισκα μια 42αρα crt καπου στα 2000 ευρω πιθανον να το σκεφτομουν. :D :D

Δημοσ.

Σαφως και για σενα η λυση του προβολεα δεν ειναι η πιο καταλληλη για πολλους λογους....

Απαιτει πληρη σκοταδι ,χωρο ,στηριξη στο ταβανι ,πανι , να πεισεις τη γυναικα οτι θα ειναι πιο ωραιος ο Χατζηνικολαου στις 80 ιντσες :D

Για την λαμπα εξαρταται απο τον προβολεα..μεσος ορος 300-400€ για περιπου 2.000-3000 ωρες.

Αυτο που επισημανα ειναι πως η τεχνολογια των καθοδικων (crt) ειναι στο οριο της δυσκολα θα δουμε θεαματικες αλλαγες στην βελτιωση της εικονας στο μελον....ηδη εχουν με διαφορα την καλυτερη εικονα απο οποιοδηποτε μεσο προβολης....

Αλλα δεν πανε πανω απο 40 ιντσες ειναι μπαουλα ασηκωτα και επειδη το μεγεθος μετραει παμε σε αλλες τεχνολογιες (plasma ,lcd)....με το lcd απο οτι δειχνει (ακριβο πολυ ακομη) να εχει το μελλον μπροστα του .

Δημοσ.

Euxaristw olous alla... :( no money in the end....400 euroudakia dystyxws,oi goneis opisthoxwrisan kai exoun kai ena dikio,den yparxei (kata tin gnwmh tous) anagaiothta twra gia megali tv plus o xwros sto saloni den voleuei gia tileorasi megali,einai arketa palio,sxediasmeno gia tileorasis ANTE 26-28 intses.

Anyway,yparxoun mono ta 400 ta dika mou.Erwtisi: Yparxei periptwsi na vrw CRT kamia 26ara-28ara intses me auta ta fraga?Mia tetoia metriou megethous tileorasi exei nohma na mpei sto 30 t.m. dwmatio mou? Yparxei kai ena saloni pou omws i 28ara tha xanetai... :( ase pou me 28ara panw apo 3-4 filous den sikwnei

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...