perrys Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 φιλαράκο μου σε έχω τρελλάνει αλλά έχω άλλη μια ερώτηση στό surround Mixer στην Eax console ta δύο στο τέλος που λένε cd digital και Tad- in ti κάνουν για τι μου τα έχει απενεργοποιημένα??
billpeppas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 "στην EAX console τι προτείνεις? για μουσική πιο πολυ με ενδιαφέρει" CMSS 2 - Stereo Surround "στο Power dvd στο configuration εκεί που λέει Audio sta speakers έχεο 4 και μετά 6 τι να βάλω?" Use SP/DIF. "και γιατί την επιλογή που λεει upgrade audio features δεν μου την έχει ενεργή?" ΓΙατί ενδεχομένως έχεις ήδη την Deluxe Version του PowerDVD
billpeppas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 "cd digital και Tad- in" CD Digital ενεργοποιείς αν έχεις συνδέσει μέσω SP/DIF το CD-ROM / DVD-ROM / Optical Drive σου [ SP/DIF Output of Optical Drives: The 2pin cable next to Audio Out [ the classic audio 4pin ] Υ.Γ. Δεν μου τα έχεις πρήξει βρε , σιγά.
perrys Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 "στο Power dvd στο configuration εκεί που λέει Audio sta speakers έχει 4 και μετά 6 τι να βάλω?" Use SP/DIF. Ασχετα εαν το έχω συνδέσει αναλογικά??
billpeppas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 "Ασχετα εαν το έχω συνδέσει αναλογικά??" ναι
perrys Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Φιλαράκο το έκανα και μου κάνει διακοπές ο ήχος .Στο 6 speakers παίζει μια χαρά. Ενα καλώδιο που είχε μέσα η κάρτα για να συνδέσω το dvd rom η to cd rom δεν το έχω βάλει εχω κάνει βλάκεία μου ήπαν οτι δεν χρειάζεται.
perrys Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Φιλαράκο το έκανα και μου κάνει διακοπές ο ήχος .Στο 6 speakers παίζει μια χαρά. Ενα καλώδιο που είχε μέσα η κάρτα για να συνδέσω το dvd rom η to cd rom δεν το έχω βάλει εχω κάνει βλάκεία μου είπαν οτι δεν χρειάζεται.
billpeppas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Αν σου κάνει διακοπές στο PowerDVD , δοκίμασε το WinDVD 6 με τα ίδια ακριβώς settings.
perrys Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Αξίζει τον κόπο δηλαδή έχει μεγάλη διαφορά? Για πες μου για το καλώδιο χρειαζόταν? Και κάπου διάβασα που λες σε κάποιον οτι αμα έχει κάρτα ATI την επιλογή hardware accelaration να την ξεμαρκάρει από το Power dvd γιατί?
billpeppas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 "Και κάπου διάβασα που λες σε κάποιον οτι αμα έχει κάρτα ATI την επιλογή hardware accelaration να την ξεμαρκάρει από το Power dvd γιατί?" Γιατί δεν λειτουργεί σωστά. Επίσης δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το ReClock μαζί με το PowerDVD , μπας και σταματήσουν τα κολλήματα στον ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.