torthnos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Γεια σε όλους. Έκανα αίτηση στην ΟΤΕΝΕΤ,για ενεργοποίηση γραμμής ADSL,over ISDN,(ή annex b,όπως θέλετε),και η γραμμη μου ειναι ετοιμη,αλλα δεν εχω παρει αγορασει ακομα dsl modem,καθως τους ειπα οτι θα παρω ενα απ'το εμποριο. Απ' οσο ξερω υπαρχουν 2 dslam στον ΟΤΕ, ενα της siemens και ενα της ιντρακομ,και εμαθα απ'τον ΟΤΕ,οτι ανηκω σε αυτο της ιντρακομ,ως περιοχη(αμπελοκηποι αθηνας). Ειναι αληθεια οτι αλλα modem συνεργαζονται καλα με το dslam της ιντρακομ,ενω αλλα οχι? Συγκεκριμενα εχω ακουσει οτι τα zyxel δουλευουν καλα σε ιντρακομ,ενω ολα τα αλλα δουλευουν καλα σε siemens. Ακομη,εχω 2 (desktop) pc τα οποια,επ'ευκαιρια της συνδεσης dsl,θελω να συνδεσω σε δικτυο.Αρα μιλαμε για συσκευη router/modem,ετσι? Δεδομενων των παραπανω συνθηκων,και μιλωντας παντα για ενσυρματα modem/router(καλο θα ηταν να εχουν και 4 ports και ethernet) ποιο modem/router θα μου προτεινατε να παρω,εως 150 ευρω? και τι εχετε να πειτε για τα zyxel 650HW, usrobotics 848000A και crypto f300 ? ευχαριστω προκαταβολικα
doc1000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Εγώ πάντως ζήτησα απ' τον ΟΤΕ router (το alcatel 530) που είναι και αξιόπιστο, έχει και firewall αλλά και αν πάει κάτι άσχημα με το dslam σου σε ταχύτητα δε θα σου πούνε οι πΟΤΕτζηδες "Α, φταίει το modem σου το οποίο εμείς δεν υποστηρίζουμε..." Εξάλλου αν χαλάσει θα σου το αλλάξουνε αμέσως. Άλλωστε μόνο 58euro έχει και σε 6 δόσεις στο λογαριασμό του ΟΤΕ. Γιατί να πάρεις ακριβότερο? Server θα στήσεις?
Michalakhs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 @rxidi@ tha sou to allaksoun amesws eixa to idio modem kai eixe fygei h sfaleia apo mesa... pernw loipon thl kai mou lene... A kyrie den einai dynaton na kanoume kati afou o idios valate thn adsl kai den kalesate texniko apo ton OTE telika to eftiaxa monos mou Pantws einai poly kalo alla den einai hub-aki to zyxel einai para poly kalo des to site http://www.adslgr.com gia perissotera info peri modem
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 8a sou proteina to Zyxel 652H-13 (over isdn) pou exei kai firewall kai asfalws polla perissotera apo to 650H-33 arketa pio akrivo dystyxws alla pisteuw pws ta a3izei ta lefta tou...
ba_eas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Xwris deuterh skepsh....pare ena apo ta Zyxel 650R-33 h Zyxel 650H-33... tha me thymitheis... To prwto einai aplo kai to deutero exei kai 4port switch. H gnwmh mou min psaxeis gia alli marka....
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Xwris deuterh skepsh....pare ena apo ta Zyxel 650R-33 h Zyxel 650H-33... tha me thymitheis...To prwto einai aplo kai to deutero exei kai 4port switch. H gnwmh mou min psaxeis gia alli marka.... microcom και έχω ησθχάσει παιδιά
OPC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Alcatel SpeedTouch 510i 4Switch Μια χαρά routerακι και με το firewall του και με 85 ευρώ τελική τιμή. Εγώ είμαι σε dslam του θείου κόκκαλη και σχεδόν τελικιάζει απο ftp ( 38-40kb/s)
billpeppas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 an 8es pio polla pragmata apo ayta poy prosferei to Zyxel , mporeis na pareis to Cisco SOHO 96. Einai dokimasmeno se intracom dslam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.