billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 320+ ms ping με DSL [ φυσικά η γραμμή είναι free κατά το ping test ] και αυτή η μέτρηση έγινε τώρα , που είναι πολύ πιο καλά τα πράγματα. Πριν παίζει να είχε καμιά 950άρα ms
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Όπως είπε και το μέλος VradinoFrapedaki, το phpBB δεν φημίζεται για την ταχύτητά του - ιδίως με τα mods που έχει η Insomnia και ιδίως όταν το database του forum αγγίζει τα 2 Gb. Λίγη υπομονή, σύντομα θα αναβαθμιστεί πλήρως το software του forum.
karib Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 το phpBB δεν φημίζεται για την ταχύτητά του - ιδίως με τα mods που έχει η Insomnia και ιδίως όταν το database του forum αγγίζει τα 2 Gb. Εκει οφειλονται τα προβληματα που μας παρουσιαζονται?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Κατά κύριο λόγο εκεί - απ' όσο έχει εντοπίσει η ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων υπό την προεδρία του Hal9000.
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 το phpBB είναι αργό , αλλά και ο server laggάρει ώρες ώρες. 300+ ms δεν είναι καθόλου καλά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 kamia fora trwei kollhma o DNS den kanei ka8olou resolve to url se ip.
Nightfall_2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 egw exw ena allo provlima pou mou parousiazete mono se ayto to site.otan paw na anoiksw kapoia post (eutixws einai liga se ayta pou mou simvainei),prwtou kan mpei se ayta...mou kleinei o browser. xrisimopoiw kiriws ton firefox (dokimasa kai me ton internet explorer alla pali ta idia).kserete ti mporei na ftaiei?
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 αυτό δεν είναι πρόβλημα του site Nightfall , αλλά δικό σου [ software based ]
karib Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Επειδη παει καιρος απο τοτε που παρατηρηθηκαν αυτα τα προβληματα, ελπιζω να μην χειροτερεψει η κατασταση. Να γινει κατι σχετικα συντομα. Λίγη υπομονή, σύντομα θα αναβαθμιστεί πλήρως το software του forum. Η λύση.
billpeppas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Αυτή την στιγμή το site σέρνεται χειρότερα από όλες τις φορές.
karib Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδια μια βοηθεια γιατι θα τρελαθω. Ειπα να αλλαξω το password μου. Δεν νομιζω οτι αυτη ειναι η αιτια των προβληματων μου ομως. Μπαινω στο Insomnia με Internet Explorer. Ομως καθε φορα πλεον που μπαινω, για να δω τα θεματα μου μου ζητα κωδικο. Ακομη κι αν απλα κλεισω τον Ie και τον ξανανοιξω. Κοιταξα στα Cookies, τα εχω ενεργοποιημενα, και τα session cookies επισης. Επισης κατα το Login μου τσεκαρω 'να με θυμαται' οταν μπαινω στο Insomnia. Παρολα αυτα, εξακολουθει να μην με αναγνωριζει. Γιατι?
karib Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Εχω βαρεθει να δινω username και password πλεον...
madsc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Εχω βαρεθει να δινω username και password πλεον... Αν δεν σου κάνει δουλειά να καθαρίσεις τα cookies του insomnia, μήπως έχεις ρυθμίσεις να αδειάζουν cache/cookies/temp του ΙΕ είτε από ΙΕ/registry είτε από κάποιο security πρόγραμμα; /sc
karib Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Eνα αλλο προβλημα ειναι οτι μου χανει θεματα που παρακολουθω. Μονο του. Χωρις να παυσω εγω την παρακολουθηση τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.