Προς το περιεχόμενο

Προβληματα στο site του insomnia

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ποσταρω μηνημα και μου λεει οτι δεν προσδιορισθηκε η μεθοδος της δημοσιευσης.

Παρολα αυτα, οταν παω να δω επειτα, το post μου ειναι στον αερα.

Επισης δεν μου δειχνει το banner του burn it.

Να πω οτι προβλημα τετοιου ειδους παρουσιαζεται μονο με το site του insomnia και με κανενα αλλο site.

Υποπτευομαι σχετικα με το kaspersky αλλα σερφαρω σε δεκαδες sites χωρις προβλημα.

Εχω ie6, winxp pro eng, kaspersky antivirus,kerio firewall.

Γιατι μου συμβαινουν αυτα?

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγώ το έπαθα αυτό σήμερα για πρώτη φορά και μάλιστα έχω ακριβώς τα ίδια τεχνικά που έχεις κι εσύ!! Δεν νομίζω όμωςνα έχει σχέση με αυτά, μάλλον πρόβλημα του site είναι.

Δημοσ.

Εμένα κάποιες όταν πατάω το post η σελίδα κολλάει λίγο πριν αλλάξει στην επιβεβαίωση. Παρόλα αυτά τα post μπαινουν κανονικά.

Το μπανεράκι το βλέπω αλλά κίτρινο-μαύρο (2 χρώματα μόνο όχι ενδιάμεσα) κι όχι μπλέ όπως το έβλεπα παλιώτεα (και σε ΙΕ αλλά και σε Mozilla και σε Firefox)

Δημοσ.

kai egw ta idia problimata exw edw kai merikes meres

me kaspersky antivirus kai kerio firewall

to banneraki exw na to dw kana 2 bdomades peripou...

Edit: Periergo, akribws meta to post blepw to banneraki tou burnit !!! (???)

• Super Moderators
Δημοσ.
Κανενας Moderator δεν ακουει να ενημερωσει για το προβλημα?

Δεν είναι ανάγκη για τέτοια posts. Όπως όλα τα μέλη, τόσο ο Hal9000 όσο και οι moderators βλέπουν το συγκεκριμένο forum και διαβάζουν όλα τα topics.

Το άνοιγμα του topic έγινε την Τετάρτη το απόγευμα και 'διαμαρτύρεσαι' ότι κανείς δεν έχει απαντήσει την Πέμπτη το πρωί;

Λίγη υπομονή παρακαλώ!

Δημοσ.

Το άνοιγμα του topic έγινε την Τετάρτη το απόγευμα και 'διαμαρτύρεσαι' ότι κανείς δεν έχει απαντήσει την Πέμπτη το πρωί;

Λίγη υπομονή παρακαλώ!

Δικιο εχεις! Ειμαστε ομως insomnia-εξαρτωμενοι και κατα συνεπεια λιγο ανυπομονοι!

Δημοσ.

Κάποιο άλλο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει... ούτε στη δουλειά με ΙΕ 5 ούτε σπίτι με FireFox 1.0 έχω κάποιο πρόβλημα, ανοίγουν τα πάντα με κανονική ταχύτητα :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...