Προς το περιεχόμενο

Οι Νύφες

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιάννης κερνάει γιάννης πίνει

καρυστιανή το βιβλίο , βούλγαρης (σύντροφος) την ταινία

μπόλικο κλάμα γιατί οι αδένες ερεθίζονται ευκολότερα από τους νευρώνες....

Δημοσ.
γιάννης κερνάει γιάννης πίνει

καρυστιανή το βιβλίο ' date=' βούλγαρης (σύντροφος) την ταινία

[/quote']

δεν το κατάλαβα αυτό

που το κακό ?? δηλαδή αν δεν ήταν της γυναίκας του αλλάζει κατι ??

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε. Μου έκανε σε Τιτανικό σε ελληνική έκδοση.

Για μένα χίλιες φορές το "Όλα είναι δρόμος" που ήταν και μικρότερη

παραγωγή :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

δεν το κατάλαβα αυτό

που το κακό ?? δηλαδή αν δεν ήταν της γυναίκας του αλλάζει κατι ??

υπό "καλές" προυποθέσεις δεν υπάρχει κακό. σε αυτή την περίπτωση όμως κάπου χαλάει η μαγιονέζα. Είτε γιατί υπάρχει μονοσημαντότητα είτε γιατί ζητούμενο δεν φαίνεται να είναι η καλλιτεχνική αρτιότητα αλλά μάλλον η αναγνωρισημότητα προς χάριν της "επιτυχίας" ...

P.s είχε βάλει κάπου ο pαredwse κάτι "δισκία" μην ψάξετε να τα βρείτε, δεν φτάνουν για όλους ....

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

P.s είχε βάλει κάπου ο pαredwse κάτι "δισκία" μην ψάξετε να τα βρείτε' date=' δεν φτάνουν για όλους ....[/quote']

Χεχεχε, χαίρομαι που η υπογραφή μου δίνει το παράδειγμα. :)

Επί της ουσίας, δεν έχω δει ακόμα την ταινία και δεν προβλέπω να το κάνω σύντομα. Ένας φίλος (την κρίση του οποίου εμπιστεύομαι σε γενικές γραμμές) το είδε με την κοπέλα του και μου είπε να μην τρέξω να το δω (μεταξύ μας, το χαρακτήρισε ολίγον 'γκομενίστικο' έργο - ήτοι, απευθύνεται στο γυναικείο κοινό).

Είμαι πολύ επιφυλακτικός με τον νέο ελληνικό κινηματογράφο (πλην ελαχιστότατων εξαιρέσεων), την Πολίτικη Κουζίνα την είδα μόλις φέτος το καλοκαίρι σε θερινό (και μου άρεσε, ομολογώ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...