ALX1150 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 ή κατι τετοιο τελος παντων. Εκανα προσφατα μια αναβαθμιση απο 766 Mhz celeron σε P4 3.0GHz .Μαζι φυσικα αλλαχθηκε και το Mother με ενα της Albatron (οχι τιποτα σπουδαιο...αξιας 90 Ε) Ο σκληρος μου ειναι ενας Maxtor 30Gb στις 7200. Μαζι αναβαθμισα και λιγο την καρτα γραφικων μου αγοραζοντας μια GeForce 4 στα 128Μb απο στοκ (καινουρια) Η μνημη που εχω ειναι και αυτη καινουρια DDR 512Mb στα 400. Aυτο λοιπον που με προβληματιζει ειναι οτι ανοιγω πχ τον explorer και αργει να ανοιξει η εφαρμογη.Ελαφρως ταχυτερα απ οτι με το celeronακι που ειχα πριν. Οποιο προγραμμα και να τρεξω,αργει πολυ να ανοιξει.Το Nero 6.0 για παραδειγμα κανει με το ρολοι τουλαχιστον 10’’ να εμφανιστει ενω ο κερσορας μετατρεπεται ολη αυτην την ωρα σε κλεψυθρα. Ακομα και «τα εγγραφα μου» να προσπαθησω να ανοιξω η ωρα που κανει ωστε να ανοιξει ο φακελος,ειναι νομιζω μεγαλη για τετοιο μηχανημα.Ωρες ωρες νομιζω οτι εκανα μια τρυπα στο νερο με την αναβαθμιση αυτη.Για τετοιο χάλι σας μιλαω!!! Τι μπορει να φταιει; Ειχα κανει φορματ στον δισκο και εγκατεστησα τα ΧΡ εκ νεου οπως κι ολα τα προγραμματα συν το service pack 1a. Ολα αυτα βεβαια μου τα εκανε απο την αρχη κι οχι μετα. Επισης πολλες φορες μου κολλανε καποιες εφαρμογες και δεν μπορω να τις κλεισω ουτε με alt+control+delete!!!! και αναγκαζομαι να κανω reset. Για βοηθειστε λιγο ρε παιδια καθοτι δεν ειμαι και πολυ σχετικος.
npapak Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Επειδη ειχα παρομοια προβληματα.Firewall εχεις?Κανε κανενα ελεγχο για ιο-για worm,και ελεξε τις μνημες σου.
JXID Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Συμφωνώ με τον npapak.Κατέβασε το FreshDiagnose και κάνε έναν ελεγχο στο μηχάνημα μήπως κάτι έχει πρόβλημα.
StavrosD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ο δίσκος σου στις πόσες στροφές λειτουργεί; Υποψιάζομαι 5.400, και όχι 7200 που είναι οι καινούργιοι. Εγκατέστησες τους οδηγούς της Μ/Β και της κάρτας γραφικών σωστά;
ALX1150 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ο δίσκος σου στις πόσες στροφές λειτουργεί; Υποψιάζομαι 5.400' date=' και όχι 7200 που είναι οι καινούργιοι. Εγκατέστησες τους οδηγούς της Μ/Β και της κάρτας γραφικών σωστά;[/quote'] 7200...το εχω γραψει ηδη.Τους drivers τους εχω εγκαταστησει σωστα...(νομιζω) αφου κατα την εγκατασταση δεν δημιουργηθηκε καποιο προβλημα.
dali13gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Anoikse ton Task Manager kai des sta prosesses an kapoio programma xrisimopoiei poly cpu kai mnimi. Kane kai enan elegxo an exeis kapoio adware/spyware/worm opws sou eipane ta paidia pio panw pou sou kathysterei to systima. O diskos sou den nomizw na ftaiei kathws einai stis 7200 opote den exeis tetoio provlima. Filika
billpeppas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ο δίσκος σου είναι αρκετά αργός πλέον. [ είναι που είναι bottlenecks οι δίσκοι , ο δικός σου είναι αρκετά αργός ] Ποιά Windows & ποιό Service Pack έχεις εγκαταστήσει?
ALX1150 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Καποια στιγμη το Norton μου ειχε βρει εναν ιο (bloodhount νομιζω μου τον ειχε πει) και μαλιστα ελεγε οτι δεν μπορουσε να επισκευασει το προβλημα. Το παραθυρο διαλογου που ειχε βγει δεν εκλεινε με τιποτα και παρεμενε εκει με ενα τεραστιο σημα κινυνου. Μετα διαβασα στο ιντερνετ οτι αυτος ο ιος χτυπαει το outlook express και κατεβασα ενα patch για να μην τον ξανακολλησω. Ξαφνικα το Νορτον μετα απο επανεκκινηση δεν μου ξαναμιλησε για ιο!! Τωρα τι εγινε θα σας γελασω.Υπαρχει - δεν υπαρχει - δεν τον βλεπει το Νορτον...τι να πω.
ALX1150 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 ΧΡ proffesional ελληνικα (μαιμου) με service pack 1a
YDinopoulos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ο δίσκος σου είναι αρκετά αργός πλέον. 7200 ειναι αργος? Δεν μιλαμε για τις Ultra επιδοσεις των raptor (10.000rpm)....Δεν παιζει ρολο αυτο. Αν σε βολευει, βαλε τα Win2k-SP4. η τα ΧΡ prof-SP2. Φυσικα ολα Αγγλικα. Επίσης κατεβασε το memtest και τσεκαρε την μνημη αν παιζει καλα.
billpeppas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 "7200 ειναι αργος?" Δεν είναι μόνο ο ρυθμός περιστροφής που κάνει τον δίσκο γρήγορο ή αργό ξέρεις. Κάνε ένα τεστ διαμεταγωγής στον δίσκο να δείς τι βγάζει. [ benches like: HDtach v3.0 / SiSoft Sandra File System Benchmark / Drive! / Hard Disk Speed 32 / C HDD Bench / etc ] Επίσης αφού όπως λες τα Windows σου είναι κάτι τις ρημαγμένα , κάνε ένα format & clean install Windows 2000 Service Pack 4 ή Windows XP SP2 Κάτι που επίσης δεν μας είπες. Στο κανάλι του IDE Controller που έχεις τον Maxtor , έχεις μήπως σαν slave κανένα CD-ROM / CD-RW / DVD / DVD-RW ??? [ ή κανέναν δίσκο παλιάς τεχνολογίας ]
phovos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 κανε ενα test στο δίσκο σου για bad sectors κ.τ.λ δες και αν κάποιο απο τα prosseses είναι στο 90% χρήση cpu χωρίς λόγο(οπότε μιλαμε για ad-aware,ιο,κ.τ.λ) Και όλα τα υπολοιπα που σου είπε ο billpeppas... Αυτό που λες για το Nero 6 το έχω κι εγώ όπως και φιλαράκια μου.Μονο με το 6 υπαρχει το πρόβλημα αν καποιος ξερει πως διορθώνετε ας πει μια ιδεα...
ALX1150 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Κάτι που επίσης δεν μας είπες. Στο κανάλι του IDE Controller που έχεις τον Maxtor , έχεις μήπως σαν slave κανένα CD-ROM / CD-RW / DVD / DVD-RW ??? [ ή κανέναν δίσκο παλιάς τεχνολογίας ] Οχι...ειναι ο δισκος μονος του.
npapak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Κατευασε το Stinger η το fix και κανε ενα ελεγχο για να δεις αμ\ν εχεις κανενα worm που δεν μπορει να βρει το Norton http://vil.nai.com/vil/stinger/ :για stinger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.