Προς το περιεχόμενο

WINDOWS MEDIA PLAYER 10 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

jim116

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους βγήκε η ελληνική έκδοση του Windows Media Player 10. Δοκιμάστε τον και γράψτε εντυπώσεις. Σας φαίνεται καλύτερος και ελαφρύτερος από τον 9? Εγώ νομίζω πώς ισχύουν και τα 2!

Λήψη από εδώ:

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/el/player/download/download.aspx

Δημοσ.

Ως συνήθως δεν υπάρχει δυνατότητα απεγκατάστασης και επιστροφής στην προηγούμενη έκδοση, σωστά; Δεν δοκίμασα αυτή την έκδοση, αλλά νομίζω ότι αυτό ισχύει, μια και έτσι γινόταν μέχρι τώρα, και ο μόνος τρόπος για απεγκατάσταση ήταν με το με system restore.

Δημοσ.

Τον εγκατέστησα κι έλυσα την απορία μου: Δεν υπάρχει δυνατότητα απεγκατάστασης. Πάντως είναι αρκετά διαφορετικός σε εμφάνιση από τον 9. Όχι ότι τον χρησιμοποιώ δηλαδή...

Δημοσ.
Τον εγκατέστησα κι έλυσα την απορία μου: Δεν υπάρχει δυνατότητα απεγκατάστασης. Πάντως είναι αρκετά διαφορετικός σε εμφάνιση από τον 9. Όχι ότι τον χρησιμοποιώ δηλαδή...

Εγώ τον εγκατέστησα και είδα ότι έχει και δυνατότητα απεγκατάστασης από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων κανονικά όπως και τα άλλα προγράμματα. :roll:

Ευτηχός. :P

Είναι τελείος διαφορετικός. Θα τον κρατήσω λοιπόν λίγο καιρό να δώ πως πάει. Επίσης για λίγο που τον δοκίμασα έδειξε και ποιό ελαφρύς.

Ούτος ή άλλως για κάνα mp3 να ακούω τον θέλω οπότε κάνει την δουλειά του σίγουρα. :wink:

Δημοσ.
epidi i adsl einai stin eteria poy doylebi kai exei win98 kai sto spitimoy exo xp

mporite na moy dotere apeythias to link gia xp.euxaristo

Tha deis sth deksia stili pou grafei: Εμφάνιση όλων των στοιχείων λήψης για το Windows Media Player, tha sou anoiksei ena kainourgio paratrhyro ki apo ekei tha katebaseis auto pou thes!

Δημοσ.

Η απεγκατάσταση για τον WMP 10 υπάρχει (winxp) στο control panel=>add & remove programs εφόσον ενεργοποιήσετε πάνω πάνω δεξιά το show updates. :wink:

/sc

Δημοσ.
Η απεγκατάσταση για τον WMP 10 υπάρχει (winxp) στο control panel=>add & remove programs εφόσον ενεργοποιήσετε πάνω πάνω δεξιά το show updates. :wink:

/sc

Δεν το είχα προσέξει, ευχαριστώ για τη συμβουλή! Όντως είναι εκεί! (Δεν σκοπεύω όμως να τον απεγκαταστήσω γιατί και είναι πιο όμορφος από τον προηγούμενο, και πιο ελαφρύς μου φαίνεται, και πιο πολλές δυνατότητες έχει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...