Προς το περιεχόμενο

Βοηθηστε με στη διπλωματικη εργασια (online ερωτηματολογio)

lefterhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε ξέρω κατά πόσο θα επηρρεάσει το δείγμα σου το σίγουρα ΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ δείγμα που αποτελούν οι χρήστες του insomnia. Φαντάζομαι θα το λάβεις υπόψη σου και θα το αντισταθμίσεις ανάλογα (Μη σου βγεί κανένα 60% των χρηστών internet διαθέτουν DSL).

A! και κάτι άλλο, στο πεδίο Επάγγελμα έβαλα "Ελευθερος Επαγγελματίας". Στο "Στοιχεία Επιχείρησης" δεν έβαλα τα στοιχεία της δικής μου προσωπικής επιχείρησης αλλά της εταιρίας που εργάζομαι. Δε ξέρω αν εννοείς αυτό ... :oops:

Δημοσ.

A! και κάτι άλλο' date=' στο πεδίο Επάγγελμα έβαλα "Ελευθερος Επαγγελματίας". Στο "Στοιχεία Επιχείρησης" δεν έβαλα τα στοιχεία της δικής μου προσωπικής επιχείρησης αλλά της εταιρίας που εργάζομαι. Δε ξέρω αν εννοείς αυτό ... :oops:[/quote']

Για να σου βγαλει να συμπληρωσεις στοιχεια επιχειρησης σημαινει οτι επελεξες ειτε οτι εισαι χρηστης e-banking "για την πραγματοποίηση των συναλλαγών της επιχείρησης στην οποία εργάζομαι" ειτε "και ως ιδιώτης και για λογαριασμό επιχείρησης". Κανονικα ηθελα τα στοιχεια της επιχειρησης, μονο αν χρησιμοποιεις e-banking για λογαριασμο της. Ειναι δηλαδη μερος της δουλειας σου σε αυτη το e-banking.

Εσυ, βρε παιδι μου, εισαι η υποπεριπτωση της υποπεριπτωσης. :lol:

Εχεις και δικη σου επιχειρηση και δουλευεις και σε αλλη.

Δημοσ.
Δε ξέρω κατά πόσο θα επηρρεάσει το δείγμα σου το σίγουρα ΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ δείγμα που αποτελούν οι χρήστες του insomnia. Φαντάζομαι θα το λάβεις υπόψη σου και θα το αντισταθμίσεις ανάλογα (Μη σου βγεί κανένα 60% των χρηστών internet διαθέτουν DSL).

gia na mh grafw ta idia....

been there 2

Δημοσ.

gia na mh grafw ta idia....

been there 2

Αυτη η ερωτηση μπηκε κυριως για να μπορεσουν να "φιλτραριστουν" πιθανα παραπονα που θα φανουν στην ερευνα για την ταχυτητα ή "κρεμασματα" που παρατηρουν στη χρηση των συστηματων e-banking.

Εννοειται οτι το δειγμα δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικο οχι μονο του ελληνικου πλυθησμου αλλα ουτε των ελληνων internet users. Αυτο ειναι δεδομενο.

Παντως θα μπουν μεσα και απαντησεις απο εντυπα ερωτηματολογια, e-mail invitations...

Σε λιγοτερο απο 1 μερα ειχα 100 απαντησεις. Thanx παιδια. :)

Δημοσ.

lefterhs,

Δε ξέρω αν η χρήση του taxisnet θεωρείται e-banking. Άν όχι τότε το ρωτηματολόγιό μου είναι σωστό, αν ναι (γιατί όχι άλλωστε) μάλλον έκανα πατάτα. :oops:

Όταν με το καλό τελειώσεις την εργασία σου θα ήταν ενδιαφέρον να κάνεις μια δημοσίευση και μέσα στο insomnia για τα συμπεράσματα της. Πιστεύω πως θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον και δε φαντάζομαι οι moderators ή ο Hal9000 να έχουν πρόβλημα να το κάνουν για κάπιο καιρό sticky ή ακόμα καλύτερα να το βάλουν στη πρώτη σελίδα μαζί με τις ειδήσεις.

Απλά μια πρόταση :)

Στο μεταξύ ας προωθήσω το link σου στους γνωστούς μου :idea:

Δημοσ.

Δε ξέρω αν η χρήση του taxisnet θεωρείται e-banking. Άν όχι τότε το ρωτηματολόγιό μου είναι σωστό' date=' αν ναι (γιατί όχι άλλωστε) μάλλον έκανα πατάτα. :oops:

[/quote']

Οχι δεν ειναι. Εισαι ΟΚ.

Όταν με το καλό τελειώσεις την εργασία σου θα ήταν ενδιαφέρον να κάνεις μια δημοσίευση και μέσα στο insomnia για τα συμπεράσματα της. Πιστεύω πως θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον και δε φαντάζομαι οι moderators ή ο Hal9000 να έχουν πρόβλημα να το κάνουν για κάπιο καιρό sticky ή ακόμα καλύτερα να το βάλουν στη πρώτη σελίδα μαζί με τις ειδήσεις.

Απλά μια πρόταση :)

Μακαρι να μπορουσα. Και εγω θα ηθελα να ειναι δημοσιευσιμα τα αποτελεσματα' date=' αλλα η ερευνα γινεται για λογαριασμο της Εθνικης Τραπεζας, οποτε δεν εχω δικαιωμα να τα δημοσιευσω.

Στο μεταξύ ας προωθήσω το link σου στους γνωστούς μου :idea:

Δημοσ.

Μακαρι να μπορουσα. Και εγω θα ηθελα να ειναι δημοσιευσιμα τα αποτελεσματα' date=' αλλα η ερευνα γινεται για λογαριασμο της Εθνικης Τραπεζας, οποτε δεν εχω δικαιωμα να τα δημοσιευσω.

[/quote']

Μου τα γυρίζεις Λευτέρη - Λευτεράκη και μάλλον θα στο πω ενα χεράκι.

Η ψηφοφορία δεν γίνεται στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας? Δε φιλοξενείται σε site Πανεπιστημίου? Από που κι ως που θα σου πει η Εθνική Τράπεζα αν έχεις δικαίωμα ή όχι να δημοσιεύσεις τα αποτελέσματά της. Εφόσον δεν έχεις υπογράψει τίποτα (και δε θα έπρεπε. Οι τράπεζες αν θέλουν να κάνουν έρευνα να προσλάβουν εταιρίες δημοσκόπησης και να αφήσουν τα Πανεπιστήμια ήσυχα) αγνόησέ τους.

Προσωπική μου επιλογή (την οποία προτείνω και σε όλους) είναι να μη απαντάω ή να απαντάω επίτηδες λανθασμένα σε όλες τις δημοσκοπήσεις που γίνονται από εταιρείες.

Εν το μεταξύ ας προωθήσω αυτό στους γνωστούς μου.

Δημοσ.

[/quote']

Μου τα γυρίζεις Λευτέρη - Λευτεράκη και μάλλον θα στο πω ενα χεράκι.

Η ψηφοφορία δεν γίνεται στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας? Δε φιλοξενείται σε site Πανεπιστημίου? Από που κι ως που θα σου πει η Εθνική Τράπεζα αν έχεις δικαίωμα ή όχι να δημοσιεύσεις τα αποτελέσματά της. Εφόσον δεν έχεις υπογράψει τίποτα (και δε θα έπρεπε. Οι τράπεζες αν θέλουν να κάνουν έρευνα να προσλάβουν εταιρίες δημοσκόπησης και να αφήσουν τα Πανεπιστήμια ήσυχα) αγνόησέ τους.

Προσωπική μου επιλογή (την οποία προτείνω και σε όλους) είναι να μη απαντάω ή να απαντάω επίτηδες λανθασμένα σε όλες τις δημοσκοπήσεις που γίνονται από εταιρείες.

Εν το μεταξύ ας προωθήσω αυτό στους γνωστούς μου.

Η διπλωματικη στο τμημα που ειμαι ονομαζεται field study project. καθενα απο αυτα τα projects γινεται παντα για λογαριασμο μιας εταιριας. Φτιαχνεται μια ομαδα φοιτητων που θα δουλεψει στο project, η εταιρια υπογραφει συμβολαιο με το πανεπιστημιο, πληρωνει 2000 ευρω (οχι τους φοιτητες αλλα το πανεπιστημιο) και εχει τα δικαιωματα στο project. Αν τα αποτελεσματα του project τα θεωρει απορρητα, εχει το δικαιωμα να μην τα δημοσιευσει.

Οπως καταλαβαινεις δεν προκειται για διπλωματικη με την ευρεια εννοια του ορου, καθως μπορει να μην εχει ακαδημαϊκο ενδιαφερον.

Σκοπος ειναι να εφαρμοσεις μερος οσων εμαθες στη σχολη σε αυτο το project σε περιβαλλον εργασιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...