Προς το περιεχόμενο

Sygate Personal Firewall Pro: παγώνει...

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν στα καλά καθούμενα, το SPFP παρουσίασε το εξής πρόβλημα: αφού στην εκκίνηση των Windows φορτωθούν όλα τα προγράμματα (μαζί και αυτό), αν μετά προσπαθήσω να αλληλεπιδράσω μαζί του (είτε αυτό είναι δεξί κλικ, είτε μπω internet και κάποιο πρόγραμμα ζητήσει access, είτε προσπαθήσω να ανοίξω το main window) το πρόγραμμα κολλάει, μου βγάζει το περίγραμμα του παραθύρου που πρέπει να εμφανιστεί, αλλά είναι κενό, και όταν πάω τον κέρσορα από πάνω είναι σε μορφή κλεψύδρας. Και παγώνει εκεί, μόνο με επανεκκίνηση κλείνει, αλλά αν ξαναπροσπαθήσω γίνεται το ίδιο. Μάλιστα επειδή έβαλα και το SP2, δεν μπορώ να μπω internet, επειδή τα προγράμματα που είχα δηλώσει έχουν αλλάξει, αλλά τα παράθυρα που μου βγάζει για να τα κάνω allow ή όχι παγώνουν και αυτά. Αυτό συνέβη πρώτη φορά ΠΡΙΝ βάλω το SP2. Από task manager δεν κλείνει καν η διεργασία του ("Δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης" ή κάτι τέτοιο). Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Υγ: κατέβασα και την τελευταία έκδοση, τα ίδια....:-(

Υγ2: όταν κάνω restart, για 1-2 δευτερόλεπτα (όταν και διαρκεί το κλείσιμο των προγραμμάτων) τα ανοιχτά παράθυρα του SPFP που μέχρι τότε ήταν "κενά" και παγωμένα, ως δια μαγείας εμφανίζονται, αλλά αφ' ενός δεν προλαβαίνω να πατάω "remember this..." και ΟΚ, αφ' ετέρου δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Δημοσ.

Πρώτα κάνε unistall για να λύσεις το πρόβλημα του ότι δεν μπορείς να βγείς στο Internet ή απενεργοποίησετο από τη εκκίνηση αν δεν θέλεις να το κάνεις unistall.

Κάνε κανένα scan για κανένα virus .

Δημοσ.

Έκανα Uninstall (πως αλλιώς γράφω εδώ; :-) ), ξανά install και τα ίδια. Virus δεν έχω. Προς το παρόν έχω βάλει το Kerio και όλα πάνε μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...