Xdanger Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μήπως ξέρει κανείς πώς να αποκτήσω πρόσβαση στις Function ενος ActiveX dll που έχω γράψει στην VB μέσα από την C++. Χρισιμοποιώ τον παρακάτω κώδικα: HINSTANCE myDLL = LoadLibrary("mydll.dll") Από κει και κάτω δεν ξέρω πώς να χρησιμοποιήσω της functions που έχει
Maniakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Καταρχήν δεν γνωρίζω πόσο compatible είναι τα dlls της VB με το Visual Studio. Αυτό πρέπει να το βρείς μόνος σου. Οταν έφτιαξες το dll προφανώς δημιουργήθηκε και ένα lib το οποίο δίνει user mode access στο dll σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις include το header file σου στο C++ project το οποίο περιέχει τα function prototypes σου και ότι άλλο σχετικό με το dll σου #include <headerName.h> και επίσης να βάλεις στα Linker options του project σου το path στην Library σου. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ Visual Basic οπότε δεν ξέρω άμα δημιουργεί το lib file αυτόματα ή αμα χρειάζεσαι να το κάνεις από μόνος σου αλλά γενικά αυτές είναι οι οδηγίες.
lanista Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Ta dll της Visual Basic δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν από την Visual C++ (έτσι νομίζω μην βαρέσει κανείς αν κάνω λάθος ). Αν θες σώνει και καλά να δημιουργήσεις ένα dll σε Basic χρησιμοποίησε είτε την Real Basic είτε Pure basic (Βέβαια αυτές δεν είναι τσάμπα όπως το Visual Studio ). Τώρα για ένα σύντομο tutorial πως να χρησιμοποιείς dll με C++ κοίτα εδώ : http://www.flipcode.com/tutorials/tut_dll01.shtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.