paokara Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο Corel όταν πάω να κάνω import μια φωτογραφία φτάνει μέχρι το 70 % και μετά κάνει ασυνήθιστα πολύ ώρα για να τελειώσει την εισαγωγή και αφού την τελειώσει πάω να κάνω resize την φωτογραφία και μου ξανακάνει το ίδιο. Το PC σαν hardware είναι μεγάλο και δεν δικαιολογείται να κάνει τόσο χρόνο, στα άλλα προγράμματα δε όλα λειτουργούν άψογα Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό ; Έχουν σπάσει τα νεύρα μου …..
Silok Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 An einai poly upsilis analysis i photo tote logiko.An oxi ksana egatastastash xoris na egatastiseis to Aveo Atune kai tis kapoies hlithies grammatoseires pou sou bazei to corel me mathimatika symbola kai alles.To Aveo sou kanei to corel na sernete eideika otan douleveis megala arxeia kai exeis pola fonts sto systhma.Pantos den yparxei kapoia rythmish gia ayto to problhma opote den glytoneis thn epanegatastash.Peta oti fonts den douleveis kai sto CUSTOMIZATION memory settings to Corel megalose to pososto memory usage (60-70%) kai tha eise ok.PROTA omos dokimase na anevaseis to memory usage kai an den ginei tote egatastash.(to Corel oso kalo ki an einai merikes fores thelei to lekoumi tou)
paokara Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Πρώτα απο όλα σε ευχαριστώ .... Τα δοκίμασα και τα δύο αυτά που λες αλλά τζίφος. Και απεγκατάσταση έκανα και τα fonts δεν είναι ιδαίτερα αρκετά και το aveo δεν είναι εγκατεστημένο. Η πλάκα είναι ότι είχα στην αρχή τo Corel 11 και μου δημιουργούσε αυτό το πρόβλημα μετά το έβγαλα και εγκατέστησα το 9 αλλά το ίδιο. Ο υπολογιστής είναι ένας : Pentium 4 3,0 Ghz, 1 Gb ram , 120 Gb HDD
gfilippas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Πόσα mb είναι η φωτό; Και τι τύπος; Δεν δικαολογείται στο σύστημα σου να κάνει πάνω από 30sec. Δεν έχει να κάνει πάντως με την έκδοση του corel που χρησιμοποιείς. Τρέχω την 12 σε σύστημα κατώτερο από το δικό σου, χωρίς καμία σημαντική καθυστέρηση
paokara Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Με ότι φωτογραφία και να δοκιμάσω το ίδιο κάνει είτε έχει μεγάλο μέγεθος είτε μικρό .Τώρα την 9
gfilippas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Σε αρχείο cdr κάνω ipmort μέχρι και 10 φωτό με μέγεθος ~250 kb με πολύ μικρή καθυστέρηση. Σχεδόν δεν το καταλαβαίνω. To memory usage είναι στο 25% με το enable compression τσεκαρισμένο. Έχω όλα τα fonts της σουίτας αλλά όχι το aveo. Όλα αυτά σε σύστημα P4 2.6 με 512 Mb RAM. Άρα κάτι άλλο φταίει. Και δεν νομίζω να φταίει το ότι έχεις πολύ φορτωμένο το μηχάνημα, και το δικό μου έχει της παναγίας τα μάτια πάνω από προγράμματα.
sinnaig Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 μήπως δεν φταίει μόνο το corel αλλά πχ μαζί με κάποιο άλλο πρόγραμμα, κανένας viewer που έχεις? ... λεω τώρα, μπορεί να ειναι και μμμμμ@κια ... παλιότερα το είχες ξαναδοκιμάσει? σου είχε δουλέψει ποτέ? αν ναι... θυμάσε μετά απο τι σταμάτισε να δουλεύει??? ... σε τι τύπο φωτογραφιών στο κάνει? δοκίμασε κ με διαφορετικους τύπους...
paokara Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 sinnaig τώρα που το αναφέρεις δεν έχεις και άδικο γιατί έχω επάνω ένα scanner της HP που εγκαθιστά και έναν viewer μπορεί να κάνει τίποτα εκείνο θα το ψάξω.
paokara Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους τελικά το πρόβλημα λύθηκε με SP2 αν και δεν κατάλαβα τελικά τι έφταιγε πάντως λύθηκε. Γιατί κόντευα να πάθω νευρικό κλονισμό.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.