mazda Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 .......(bitrate στο full) ξαφνικα η ποιοτητα του ηχου εγινε χαλια και η φωνη του τραγουδιστη ακουγεται απο το βαθος... λες και τραγουδαει μεσα απο τουνελ !! Τι στα κομματια εγινε ?? Εχω WMP το τελευταιο το 10.
dwarves Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Mhpws exeis kamia SBlive kai exeis allaksei kapies rythmiseis pou exei gia na prosthetei efe...?? (den thimamai pws legete akrivos h efarmogh pou trexeis gia na ta allakseis auta...) episis me Winamp? ginete to idio??
DJ_XLR8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ναι όντως υπάρχει μια εφαρμογή στις SBlive! που κάνει τέτοια εφέ. Θα το βρεις στο φάκελο της Creative ως Surround Mixer αν δε κάνω λάθος. Αν κάνω τότε είναι κάποιο άλλο προγραμματάκι από εκεί μέσα που διαλέγεις εφέ.
dwarves Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ναι όντως υπάρχει μια εφαρμογή στις SBlive! που κάνει τέτοια εφέ. Θα το βρεις στο φάκελο της Creative ως Surround Mixer αν δε κάνω λάθος. Αν κάνω τότε είναι κάποιο άλλο προγραμματάκι από εκεί μέσα που διαλέγεις εφέ. kai egw to surround mixer elega...!! apla den thimomoun to onoma...auto exei kati tetoia kolpa...
mazda Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ναι όντως υπάρχει μια εφαρμογή στις SBlive! που κάνει τέτοια εφέ. Θα το βρεις στο φάκελο της Creative ως Surround Mixer αν δε κάνω λάθος. Αν κάνω τότε είναι κάποιο άλλο προγραμματάκι από εκεί μέσα που διαλέγεις εφέ. kai egw to surround mixer elega...!! apla den thimomoun to onoma...auto exei kati tetoia kolpa... Λοιπον ακουστε... 1.Εχθες το βραδυ ακουγοταν τελεια και σημερα πρωι το παρουσιασε αυτο... 2.Οχι με το winamp δεν το δοκιμασα 3.Οντως εχω μια Sound Blaster παληα 4. Θα κοιταξω το απογευμα το Surround Mixer Σασ ευχαριστω
TheBoyFromSalina Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Για δες και μηπως ενεργοποιησες το SRS WOW εφε στο φουλ, μεσα στο WMP.
Edgar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 den ksero an exei kanena equalizer o WMP, san auto pou exei to winamp, kai exoun peiraxtei tipota apo ta mpasa-prima ekei....
universe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 mallon energopoihses thn consola EAX pou exei effects,enviroments klp.
Godfath3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 universe???Δεν είμαι εγώ που έχω το πρόβλημα.Απλά ρωτάω πώς το έλυσε τελικά (αν το έλυσε) ο mazda...
Godfath3r Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 ΥΓ:Τελικά δεν μάθαμε όμως πώς λύθηκε το πρόβλημα...
universe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Etsi 8a lu8hke re paidia.Einai profanes oti milame gia to EAX sthn SB Live.
Papajohn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Να ρωτ’ησω και εγω κατι;; Έχω μια SBLive! Player 1024 με τα πρωτα ηχεία FourPoint Surround της Creative (4+sub). Ακουστε κατι κουφο που έχω παθει τελευταία. Ενω ο ήχος ακουγόταν απο όλα τα ηχεία και στο τεστ και τα 4 δουλευαν τελεια, την τελευταία βδομάδα το πίσο αριστερο δεν παίζει πια κια πέζι μονο το πισω δεξι (τα μπροστα οκ). μαλιστα οταν κανω το τεστ και το "rear left" και το "rear right" ακουγονται απο το πίσο δεξί ηχέιο... Τι συμβαίνει;;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.