Προς το περιεχόμενο

Pentium II kai Windows XP

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Einai ena palio pc me CPU Pentium II kai 32mb Ram. Tha balo pano tou allo ena dim sta 256ram kai thelo na balo Windows XP kai Office XP. Tha ta dextei? De me peirazei an tha einai ligo argos, me endiaferei an tha douleuei h oxi. Yparxei periptosi na mh doulepsei?

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει xp σε celeron 400άρι... Μια χαρά απλά θέλει πολύ μνήμη... Με 256 πρέπει να είσαι κυριλέ...

Δημοσ.

Σίγουρα θα δουλέψει.Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ ένα PII 400 με 256 RAM και Windows Xp.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δουλεύει άψογα και γρήγορα. :D

Δημοσ.

Κι εγώ σε celeron 400 με 128 mb Ram και σε pentium II 233 με την ίδια ποσότητα μνήμης τα εχω εγκαταστήσει και δουλεύουν μιά χαρά. Όσο περισσότερη μνήμη βέβαια τόσο το καλύτερο καθώς γίνεται λιγότερη χρήση του swap file οπότε ζορίζονται λιγότερο ο επεξεργαστής και ο δίσκος που πάσχουν από ανεπάρκεια λόγω παλαιάς τεχνολογίας...

Δημοσ.

Exw kanei egkatastash se p2-300 me 192mb mnhmh kai epaize ikanopoihtika. Pantws oso pio poly mnhmh valeis mexri ta 512 8a paizeis kai kalytera , an exeis th dynatothta na pareis kai kamia gforce2 estw kai me 32mb 8a eisai mia xara :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...