sarisn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Για δύο πολύ απλούς λόγους φίλε μου... 1) Δεν γουστάρουμε να έχουμε συλλεκτικά παιχνίδια σε "μαιμούδες" εκδόσεις και 2) για να το παίξουμε στο Live.
Delta Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 ρε φίλε αν είσαι συλλέκτης να σου δώσω ένα σεμεδάκι πολύ καλό που έχει πλέξει η γιαγιά μου να το βάλεις στο copy απ' έξω να σου φτιάχνει την αισθητική. Όσο για το 2ο μπορείς να το παίξεις Live χωρίς να το παίξεις live στους servers της microsoft. bye the way εγώ δεν γουστάρω τους πιθήκους, με τις μαιμούδες δεν έχω πρόβλημα
gk1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 o kathrnas mas eine ksexoristos gamer... alos pezei giati goystari,alos gia na pernah tin wra toy kai alos epidi pisteyh pos ta video games eine pleon ena idos texnis! egw pantos thelw poli na to exw original oxi mono gia na pezw live ala gia na exw kati apo tin kaliteri omada programatiston video games (team ninja) poy exei pragmatika dimioyrgisi apiasta games se ayti tin genia video games (ola ta doa sto xbox den pezonte mazi me to ninja gaiden!) kai isos na eine apo toys kirioteroys logoys (h team ninja) poy to xbox aneveni kai den kateveni! ali pisteyoyn pos na dosis gia ena games 60 euro eine pola kai ali ta skane giati agorazoyn mia morfi sinxronis texnis! o kathenas kanei pragmatika ayto poy pisteyi kai ton kanei na xeretai!
Delta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 και εγώ εκτιμώ την τέχνη απλά δεν την πληρώνω, είναι σαν να μου λές πως επειδή δεν αγοράζω την Mona Lisa δεν εκτιμώ τον Leonardo Da Vinci. Αγόρασε εσύ την αυθεντική Mona Lisa φίλε μου, εγώ και σε .jpg από το ιντερνετ, την εκτιμώ δεν έχω τέτοια προβλήματα.
sarisn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Delta το ότι εσύ είσαι τζαμπατζής δεν σημαίνει ότι αυτοί που πληρώνουν για να αποκτήσουν κάτι είναι λαλάκες. Έλεος δηλαδή. Εμένα έτσι μου αρέσει όπως και σε πάρα πολλούς άλλους, να πληρώνω για να αποκτήσω κάτι που κάποιοι έφτιαξαν με κόπο και με σκοπό να βγάλουν κάποια χρήματα ακόμα και για να είσαι σε θέση εσύ να παίζεις τα παιχνιδάκια σου στο τσαμπέ, ειδάλλως αν ήταν όλοι σαν και σένα δεν θα έβγαιναν πια ούτε παιχνίδια ούτε τίποτα για τον πολύ απλό λόγο (που προφανώς δεν έχεις σκεφτεί ποτέ) ότι χωρίς έσοδα (δηαλδή πωλήσεις) μια εταιρία βάζει λουκέτο κατάλαβες? 1) Αν ήξερες λίιιιιιιγα πράγματα για το hacked live θα ήξερες ότι οι servers του είναι εντελώς για το μούτσο. Ισχύουν φυσικά και τα παραπάνω μην τα ξαναλέω. 2) Στους official servers της MS και παίζουν πολλοί περισσότεροι και χωρίς προβλήματα. Τώρα αυτό για τη Mona Lisa το θεωρώ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ...
gk1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 και εγώ εκτιμώ την τέχνη απλά δεν την πληρώνω, είναι σαν να μου λές πως επειδή δεν αγοράζω την Mona Lisa δεν εκτιμώ τον Leonardo Da Vinci. Αγόρασε εσύ την αυθεντική Mona Lisa φίλε μου, εγώ και σε .jpg από το ιντερνετ, την εκτιμώ δεν έχω τέτοια προβλήματα. otan tha vgei to xbox 2 kai to ps3 poy tha trexoyn me hddvd tha pas na pareis hddvd recorder (otan akoma emeis eimaste sta dl 8,8 gb kai ayta exoyn 8-9 eyrw) kai tha katevazis 20 k 30 gb apo to net i tha synexizis na pezeis xbox 1 me tis copyes??? an rotisis kapoioys pirates poy eine PIRATES sto epagelma tha soy poyn pos i piratia ston xoro ton video games den exei maleon! i ms kai i sony exoyn xasi pola kai den nomizw na theloyn na xasoyn kai ala!!!
Delta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 sarisn καλά τα λές ρε φίλε, έχεις δίκιο τελικά, καλά που υπάρχουν και λακαμάδες σαν την πάρτη σου να χαιρόμαστε εμείς τσάμπα! μπράβο, έτσι να συνεχίσεις γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδάκια!. Φίλε μου qk1 οι ίδιες οι Sony και η Microsoft ευνοούν την πειρατεία διότι έτσι αυξάνονται τα κέρδη τους όσο και αν σου φαίνεται παράξενο. Αυτά και βαρέθηκα. Σας αγαπώ πολύ.
gk1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 sarisn καλά τα λές ρε φίλε, έχεις δίκιο τελικά, καλά που υπάρχουν και λακαμάδες σαν την πάρτη σου να χαιρόμαστε εμείς τσάμπα! μπράβο, έτσι να συνεχίσεις γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδάκια!. Φίλε μου qk1 οι ίδιες οι Sony και η Microsoft ευνοούν την πειρατεία διότι έτσι αυξάνονται τα κέρδη τους όσο και αν σου φαίνεται παράξενο. Αυτά και βαρέθηκα. Σας αγαπώ πολύ. exeis kai tin dikia moy agapi se olo tis to megalio kai opote thes ela sti kallithea na stin dosw... kai ase tis manades stin isixia toys...
Delta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 φίλε μου gk1 θα ερχόμουν ευχαρίστως αλλά δεν είμαι gay, συγνώμη αν σου έδωσα φρούδες ελπίδες... , είμαι σίγουρος πως θα βρείς κάποιον να σου αξίζει. Φιλιά
gk1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxa! gargalame na gelasw! filia!
sarisn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Ελπίζω να χάρηκες τον 1 μήνα που ήσουν στην Insomnia... γιατί από αύριο θα πάψεις να είσαι μέλος... δεν χρειαζόμαστε άτομα σαν και σένα στην παρέα μας. Bye bye.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Ανεπίτρεπτοι χαρακτηρισμοί και εκφράσεις - το topic κλείνει εδώ και το μέλος Delta βρίσκεται εκτός forum για έναν μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.