Προς το περιεχόμενο

Δηλαδη τι θα γινει....και παλι.ΑDSL Μεσω Κοκκαλο-ISDN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά

Συμφωνα με τον ΟΤΕ ανηκω στον Κομβο Αιγαλεω! ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει ..αλλα βλεπω οτι ADSL δεν μπορω να εχω μεσω PSTN ...ακομα δεν εναι δυνατο.. (εκτος λυσης Vivodi που δεν εχω καταλαβει ακομα..τελικα τι πρεπει να κανει στην γραμμη μου για να αποκτησω ADSL) εγω για να μην προξενησω μεγαλη φασαρια στο σπιτι θελω..να εχω το ADSL μου και η γραμμη του OTE Να παραμεινει ως εχει...

Αυτο που βλεπω..ειναι ..οτι με το περιμενε με ωθουν να κανω εγκατασταση NetMod ISDN και μετα ως δια μαγειας...ολοι μπορουν να μου προσφερουν ADSL συντομα (ετσι υποσχοντε)...επειδη το θέλω για καποιες δουλειες..με βλεπω οτι δεν το γλιτωνω το κοκκαλισταν

καμια προταση; παρομοιο προβλημα;

ευχαριστω για τον χρονο σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά είναι πολύ λογικό ο ΟΤΕ να θέλει να πουλήσει το dsl over isdn απλά και μόνο γιατί η "τεχνολογία" ISDN τον έβαλε μέσα κανονικά.Δεν είχε την απήχηση που νόμιζε ο ΟΤΕ οτι θα είχε.Αν και dsl over isdn έχει καθαρότερη γραμμή απο αυτήν του over pstn αλλά tespa.Τα ports στο dslam είναι άλλα για τα isdn και άλλα για τα pstn οπότε στο dslam που ανήκεις φαίνεται πως όλα τα Pstn ports τα έχουν τσακώσει γι'αυτό και σου λένε μόνο για over isdn.

Για την Vivodi μπορείς να βάλεις dsl llu όπου και το σταθερό τηλέφωνο σου θα είναι απο Vivodi οπότε διώχνεις παντελώς τον ΟΤΕ.Τίποτα το περισσότερο απο μία αίτηση στην Vivodi και στον ΟΤΕ ( νομίζω ).

Αν βιάζεσαι για dsl κάνεις μια αίτηση για isdn ώστε να βάλεις dsl και καθάρισες. (2 βδομάδες στο περίπου θα χρειαστεί η ενεργοποίηση)

Η άλλη επιλογή ( και πολύ καλή ) είναι η Vivodi.

Your call...

Παρόμοιο πρόβλημα έχει σχεδόν όλη η ελλάδα με εντονότερο στην περιφέρεια...

Και μάλιστα όχι με isdn / pstn ports αλλά με έλλειψη dslams. (Στην Λάρισα αίτηση προ μηνών και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ δεν ήξεραν τι είναι bras...)

Σημείωση ότι ο πΟΤΕ για να πάρει την γραμμή σου , και να την βάλει...ξέρεις που , σου απαιτεί 30 ευρώπουλα.

Περίμενε μέχρι τέλος Οκτωβρίου - 1η εβδομάδα Νοεμβρίου.

Πιθανόν να μπούν πόρτες PSTN & στην περιοχή σου.

Αυτό το χρονικό διάστημα γίνεται αναβάθμιση στο μεγαλύτερο μέρος του δικτ. κορμού ADSL του ΟΤΕ.

gia e3hghse mou ligo billpeppas giati den mporei na pai3ei kaneis online games me Vivodi. Auto pou lene logw ping? Gia paradeigma egw paizw warcraft me to modemaki mou. Den 8a mporw na pai3w me to DSL ths Vivodi? H mhpws ennoeite pio apaithtika paixnidia h periptwseis opws na kanei kaneis ton "server" se ena online paixnidi opou prepei na stelnei se pollous tautoxrona?

Syntoma [ kai me arketes elleipseis ] epeidh thelw na thn pesw gia ypno:

sto ping paizei rolo h eswt. domh tou diktyoy tou ISP , h domh tou diktyou ep. me ton kentr. kombo ths ekas. xwras , kai polla alla.

Me thn Vivo , exeis pio xalia ping kai apo modem.

Milame gia 500aria , 800aria...

Nai auto to katalabainw. An h3eres na mou peis an auto einai kati san ka8usterhsh diadoshs twn paketwn kai paizei rolo mono sthn arxh tou download h opoiasdhpote metaforas data h an 8a enoxlei sunexeia. An mporeseis aurio na mou peis an auto dior8wnetai eukola h pia einai adunato logw ths domhs pou exei hdh dhmiourghsei mia etaireia k epishs an einai 100% sigouro oti 8a exei ping panta panw apo 500 px...

An to 3exaseis den peirazei... Isws sou steilw pm na sto 8umisw.

Euxaristw pantws gia thn apanthsh!

to ping einai o xronos pou thelei ena paketo na fygei apo esena kai na ftasei ston proorismo tou

egw p.x. kanwntas ping http://www.insomnia.gr sto command prompt vlepw oti exw 242 ms xrono...

me adsl over Vivodi (opws leei o billpeppas) exeis 500 ms elaxisto. diladi to diplasio apo ote& forthnet 384 pou exw egw...

fantasou oti esy p.x. me ton server enos online paixnidiou exeis miso deyterolepto kathisterisi...

ante pekse cs etsi...

apthn allh omws exeis 42kb/s sxedon panta pragma pou emena exei na mou symbei 2 mhnes :P

alla prosexe giati aythn thn periodo exei kapoia probs h vivodi apo oti diavazw...

a apla 8a uparxei miso deuterolepto diafora.koita exeis dikio sto cs den einai eukolo na pai3ei kaneis alla warcraft anetotata.Egw me to modemaki mou twra pou ekana ping sto insomnia exw Minimum = 532ms, Maximum = 631ms, Average = 580ms. Ara me thn vivodi 8a einai to idio. Ki egw auto ennoousa legontas apaithtika paixnidia h oxi. Sto warcraft einai se polu liges periptwseis shmantiko to miso deuterolepto.

H3era ti einai to ping alla fobh8hka mhpws paizei rolo kai sthn taxuthta etsi opws akouw olous na lene den einai gia games kai den einai gia games....

Euxaristw Michalakh

οπως μου εξηγησε ..φιλος Insomniac για να ξεφυγω λιγο απο το ping...η μονη λυση ειναι ..εκτος του κοκκαλισταν ειναι Vivodi με shared LLU...μιας και θα ηθελα να δοατηρησω τον λογαριασμο του ΟΤΕ. Θα κρατησω την σημειωση για την επερχομενη αναβαθμιση..με πορτες για PSTN ... αν οχι...βλεπουμε...

σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...