Nomedor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Otan kano connect sto net merikes fores kolaei to PC den pagonoun ola, apla den anoigei kanena prog kai pagonei to taskbar. Otan kano disconnect meta apo 5 lepta ksekolane ola kai mou anoigei oti eixa patisei meta me to pou ksanampeno sto kapaki xoris reboot ola OK Tha trelatho kserei kanenas ti mporei na einai! Dokimasa na kano disable to DEP alla den einai auto! Oute virus einai exo skanarei to PC me F-secure kai NAV 2005!!!!!!! Kamia eidea prin kano remove to sp2 i format!
asemenafygw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 File epeidh exw to idio problhma akrivws prepei na einai to cleartype aplet twn sp2 me tis nvidia(nvidia exeis etsi)kollaei h task bar kai vgazw to adsl apo usb giana exw connect alliws den kanei disconect An exei kaneis kamia idea help
Nomedor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ego omos exo ati ara den prepei na einai to prob i karta grafikon an kai perase apo to mialo kai auto!!! Eo exo 56ari moden ara ute me auto exei an kanei! Den exo balei cleartype, kai esi sp2 exeis ?? Pantos den prepei na einai ios...
asemenafygw Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Oxi ios den einai ghiati ekana fullscan me kaspersky kai norton 2005 Alla exw sp2 kai parolapou evala ta new updates tou explorer kai office kai connect mou to kanei pou kai pou kai prepei na vgazw to modem ghia na doulepsei ksana kaneis kamia idea?
Nomedor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 I idea pou eixa doulepse telika!!!!!!!! FORMAT kai meta install apo cd me winxpsp2 Doulebei apsoga!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.