RedKostas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Πως μπορώ να καταλάβω αν συγκεκριμένα αρχεία τα οποία έχουν μείνει σε φακέλους προγραμμάτων τα οποία (τα προγράμματα) έχω απεγκαταστήσει χρησιμοποιούνται ακόμα, ή αν μπορώ να τα σβήσω με ασφάλεια; Υπάρχει κάποιο σχετικό utility; Αν τα αρχεία δεν είναι dll τότε μπορώ να υποθέσω ότι μπορώ να τα σβήσω με ασφάλεια; Ευχαριστώ
OPC Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Για ποίο λόγο να χρησιμοποιούνται αρχεία ενός προγράμματος που έχεις κάνει uninstall ? Ορισμένα uninstall αν προσέξεις σου λένε στο τέλος της απεγκατάστασης ότι ορσμένα αρχεία δεν έχουν σβηστεί απο το C:/Program Files..... Π.χ αν έχεις Autocad και CadWare όταν απεγκαταστήσεις το CadWare,το Autocad παύει να χρησιμοποιεί το όποιο αρχείο του CadWare.
kostis7g Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 xrisimopoihse to registry mechanic gia na katharizeis tin registry
RedKostas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Π.χ. απεγκατέστησα το Microcal Origin 6.0 και η απεγκατάσταση δεν μου έσβησε όλα τα αρχεία. Ο φάκελος του προγράμματος έχει ένα αρχείο, έκανα delete τον φάκελο, και μου έβγαλε μήνυμα ότι το σβήσιμο του φακέλου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την μη λειτουργία κάποιων προγραμμάτων. Προφανώς αναφέρεται σε προγράμματα ή plug-ins του συγκεκριμένου προγράμματος, απλά θέλω να είμαι σίγουρος. Επίσης έχω καθαρίσει την registry με το Wintools.net...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.