Προς το περιεχόμενο

Σβήσιμο αρχείων

RedKostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να καταλάβω αν συγκεκριμένα αρχεία τα οποία έχουν μείνει σε φακέλους προγραμμάτων τα οποία (τα προγράμματα) έχω απεγκαταστήσει χρησιμοποιούνται ακόμα, ή αν μπορώ να τα σβήσω με ασφάλεια; Υπάρχει κάποιο σχετικό utility; Αν τα αρχεία δεν είναι dll τότε μπορώ να υποθέσω ότι μπορώ να τα σβήσω με ασφάλεια;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για ποίο λόγο να χρησιμοποιούνται αρχεία ενός προγράμματος που έχεις κάνει uninstall ?

Ορισμένα uninstall αν προσέξεις σου λένε στο τέλος της απεγκατάστασης ότι ορσμένα αρχεία δεν έχουν σβηστεί απο το C:/Program Files.....

Π.χ αν έχεις Autocad και CadWare όταν απεγκαταστήσεις το CadWare,το Autocad παύει να χρησιμοποιεί το όποιο αρχείο του CadWare.

Δημοσ.

Π.χ. απεγκατέστησα το Microcal Origin 6.0 και η απεγκατάσταση δεν μου έσβησε όλα τα αρχεία. Ο φάκελος του προγράμματος έχει ένα αρχείο, έκανα delete τον φάκελο, και μου έβγαλε μήνυμα ότι το σβήσιμο του φακέλου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την μη λειτουργία κάποιων προγραμμάτων. Προφανώς αναφέρεται σε προγράμματα ή plug-ins του συγκεκριμένου προγράμματος, απλά θέλω να είμαι σίγουρος.

Επίσης έχω καθαρίσει την registry με το Wintools.net...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...