KWSN_Men Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Ε ρε κολλημα με τις Thermalright' date='λες κι εχετε την αντιπροσωπια.Πραγματικα θεωρω πεταμενα λεφτα μια τοσο ακριβη ψυκτρα για να σου δωσει ενα +5% στο overclocking σε σχεση με την Thermaltake 735 Polo Extreme. Αφου λοιπον KWSN_Men αυτο που θεωρω ειναι λαθος (το οτι αν εχια Thermalright δηλαδη θα ειχα μειον 2 βαθμους απο οτι εχω τωρα) για πες μου ποση θερμοκρασια θα ειχα με την SLK900A Aυτη τη στιγμη εχω θερμοκρασια κουτιου 29 βαθμους και θερμοκρασια επεξεργαστη 37 βαθμους.Με δεδομενο οτι σε περιπτωση που η ψυκτρα μου ηταν η πιο τελεια στον κοσμο (κατασκευασμενη απο εξωγηιναμεταλλα ισως) θα ειχα στην καλυτερη περιπτωση 3-4 βαθμους πανω απ τη θερμοκρασια κουτιου (δηλαδη 32-33 βαθμους) πες μου πως ειναι δυνατον η Thermalright να μου εδινε κατω απο 34-35 βαθμους θερμοκρασια επεξεργαστη. Κανεις δε με πειθει οτι με Thermalright θα ειχα κατω απο 34-35 βαθμους θερμοκρασια επεξεργαση οταν το κουτι μου ειναι στους 29 Οι θερμοκρασιες ειναι απ τους αισθητηρες της μητρικης μου (Gigabyte)[/quote'] Έχεις δίκιο, δε ξέρουμε τι λέμε, οι Thermaltake είναι οι καλύτερες.
panxris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Εισαι πρωτος στο να αλλοιωνεις το νοημα στα λεγομενα των αλλων....... Θεωρω οτι το +100% στο κοστος μιας Thermalright (με ανεμηστηρα) ανταποκρινεται σε το πολυ 10% καλυτερη αποδοση,χωρια του οτι δε τις βρισκεις ευκολα (εκτος Θεσσαλονικης-Αθηνας).Στην Πατρα τουλαχιστον,απλα δεν υπαρχουν......
Lord_Az Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 KSWN_Men... Δεν ειπε τπτ τετοιο ο panxris.. Η Πάτρα όντως δεν έχει τπτ απο Thermalright.....ουτε απο Thermaltake εχω βρει 3 μερες τωρα που ψαχνω... Ολοι με παραγγελιες δουλεύουν.. χαιρετεεεε **edited**
KWSN_Men Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Και εσύ δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ή δε θέλεις να καταλάβεις. Η Thermalright δεν έχει μόνο την SP-97 που είναι πραγματικά αρκετά ακριβή, έχει και παλιότερα μοντέλα (πχ. SLK800) με πεσμένες τιμές που δεν έχουν σχέση με ψύκτρες τι σειράς όπως η εκάστοτε σειρά της Thermaltake...
Lord_Az Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Νταξ.....τωρα δέσαμε... Παλικάρι μου... εγω λίγο παραπάνω λεω οτι θα αγοράσω την Polo.....αν δεν βρώ καποια παλιά Thermaright... Εχω καταλάβει απόλυτα τι συζητάμε....αν και επικρατεί όντως η άποψη..Thermalright και ξερό ψωμί χωρις όμως να απαντάς στα ερωτήματα του panxris. Anyway...δεν θελω να φανω δεικτικός ή ειρωνικός..ενω με βοηθάτε να αποφασίσω.. απλα δεν χρειάζετε να απαιτέιτε απο τους άλλους να δεχτούν την αποψή σας (που δεν την στηρίζετε κιόλας) σόνι και καλά... {εκτός κι αν θεωρείς τον εαυτό σου ξερόλα..} Να΄σαι καλα KWSN_Men και ευχαριστώ πολύ
MadSurfer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Pantos entelos pliroforiaka kai to Hac kai h Checkmate stelnei paneladika paraggelies
evkar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 είχαν βγεί και κάτι silent boost (δεν ξέρω ποιάς εταιρείας) Την είχε ένα φιλαράκι σε έναν Barton 2600+ και ήταν πολύ καλές και αποτελεσματικές.Δεν ξέρω όμως αν βγαίνουν άλλο. Ψάξε,
panxris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Pantos entelos pliroforiaka kai to Hac kai h Checkmate stelnei paneladika paraggelies Και σε πολυ ωραιες τιμες.... Οσο για τα παλαιοτερα μοντελα της Thermalright οπως λες (ΑLΧ800) δε μπορω να βρω λογω να προτιμησω ενα μοντελο: ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ με βαση χαλκινη και ΧΩΡΙΣ ανεμηστηρα που βγαινει στα ιδια λεφτα (και παραπανω με τα εξοδα αποστολης) απο ενα: ολοκαινουριο ΧΑΛΚΙΝΟ μοντελο (για την Thermaltake Polo μιλαω) 700+ γραμμαριων (νομιζω το 735 δηλωνει τα γραμμαρια αν και δεν ειμαι σιγουρος,παντως το βαρος της ειναι σιγουρα 700-800 γραμμαρια) που ειναι αντιγραφη του σχεδιου της SLK900A (ναι,ειναι χειροτερο ειναι αντιγραφη,ομως κανει τα μισα λεφτα με ανεμηστηρα) ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ (ειτε με sensor ειτε με ποντεσιομετρο που μπαινει σε PCI υποδοχη του κουτιου ή σε 3,5" θυρα μπροστα) 80Χ80Χ35 στις 2000-5500rpm . Λες και διαβαζω αποψεις οτι εγω παιρνω μονο Mercedes γιατι σαν Mercedes δεν υπαρχει τιποτε αλλο (πραγμα που ειναι εν μερει αληθεια). Χαιρομαι παντως που καποιοι εδω βλεπουν οτι σκοπος μου δεν ειναι να διαφωνω και να καυγαδιζω αλλα να κοιταω ποιο ειναι το συμφερον για μενα αλλα και για ολους τους insomniacs (και μη) και να προτεινω με τα επιχειρηματα μου αυτο που νομιζω χωρις κανενα συμφερον (περα απ την ικανοποιηση που μου δινει αναγνωριση που κερδιζω). Προς θεου,δε λεω μη παιρνεται Thermalright.Αν ειχα γονεις γιατρους κι εγω Thermalright θα χα αυτη τη στιγμη.Δυστυχως ομως δουλεψα για να βγαλω τα 30 ευρω που εδωσα στην Thermaltake και ΕΥΤΥΧΩΣ δε μετανιωνω ουτε στιγμη....
MadSurfer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Den eipe kaneis to antitheto file mou, kai emeis exoume doupepsei kai vgalame osa money exoume dosei gia to pc, den mas ta ekane doro kanenas h mas ta xarise :wink: Kalos h kakos exoume dialeksei ta pc kai opos kai na to kanoume an exei kapoios "trella" (me thn kalh enoia) h meraki tote xreiazetai polla money Apo ekei kai pera o kathenas kineitai symfwna me ta dika tou dedomena, anagkes kai fysika opos vgainei oikonomika :wink: Rotises gia cpu cooler kai apla proteina kai apo prosopikh empeiria tis Thermalright kai episis aneferes oti sthn Patra den yparxoun kai apla eipa entelos pliroforiaka (opos lew kai sto post) oti yparxei dynatothta apostolhs, it's up to you na dialekseis oti epithimeis Kales agores, Filika MadSurfer
panxris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Ξεχασες να πεις οτι τα εξοδα αποστολης ξεπερνουν συχνα τα 7 ευρω και πρεπει να συνυπολιγιζονται στο τελικο κοστος.Επομενως δε θεωρω φτηνη ουτε την ALX800 που κανει 25 ευρω+ φπα + 7 ευρω εξοδα αποστολης+εξοδα για ανεμηστηρα.......+αντε βρες την+αντε περιμενε να στη φερουν.Απλα δεν αξιζει τον κοπο γα μενα...... Lord_Az περνα απ το Multirama (οχι δεν ειμαι μεθυσμενος) και ρωτα,τελευταια αρχισαν να φερνουν ψυκτρες και λοιπα αξεσουαρ και νομιζω φερνουν και την Polo.....αν θελεις επισης μπορουμε να βρεθουμε και μεσω των pm ισως και για να δεις και το κουτι μου με την ψυκτρα επανω για να δεις πως ειναι.Εχω κι εγω Barton 2600+ οποτε θα παρεις μια προγευση της πιθανης αγορας σου..... επισης θα δεις και τις απειρες πατεντες μου να παρεις ιδεες! Και φυσικα θα ναι μεγαλη μου χαρα να γνωρισω απο κοντα εναν (ακομη) insomniac
Lord_Az Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 ανεβηκα αθηνα αδερφε για να κανω τα pc_ψώνια μου.. θα δω απο κοντα οτι βρω και θα αποφασίσω.. αυριο θα γυριζω στην στουρναρη με τις ωρες.. παντως απο βδομάδα που θα επιστρεψω χαλαρα για καφεδακι.. να πουσάρουμε και τον Barton Μου.. Ευχαριστω για την βοήθεια παίδες.. χαιρετεε
KWSN_Men Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Νταξ.....τωρα δέσαμε... Παλικάρι μου... εγω λίγο παραπάνω λεω οτι θα αγοράσω την Polo.....αν δεν βρώ καποια παλιά Thermaright... Εχω καταλάβει απόλυτα τι συζητάμε....αν και επικρατεί όντως η άποψη..Thermalright και ξερό ψωμί χωρις όμως να απαντάς στα ερωτήματα του panxris. Anyway...δεν θελω να φανω δεικτικός ή ειρωνικός..ενω με βοηθάτε να αποφασίσω.. απλα δεν χρειάζετε να απαιτέιτε απο τους άλλους να δεχτούν την αποψή σας (που δεν την στηρίζετε κιόλας) σόνι και καλά... {εκτός κι αν θεωρείς τον εαυτό σου ξερόλα..} Να΄σαι καλα KWSN_Men και ευχαριστώ πολύ Από τη στιγμή που δε θες να είσαι ούτε δηκτικός ούτε ειρωνικός, μην το κάνεις. Ίσως γιατί απάντησα μόλις 2 λεπτά από εσένα και προφάνώς δεν αναφερόμουν σε εσένα, ίσως μόνο και μόνο από σεβασμό σε κάποιον με σχδόν 4500 posts που όσο να 'ναι, όλο και κάποιον έχει βοηθησει εδώ μέσα... Να στηρίξω τις απόψεις μου γιατί; Όποιος έχει κάνει 1-2 δοκιμές και έχει περάσει λίγο hardware από τα χέρια του ή έστω έχει περάσει λίγο χρόνο διαβάζοντας στο Internet καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει σύγκριση σε ποιότητα μεταξύ ενός κορυφαίου εξειδικευμένου κατασκευαστή και μιας εταιρείας που δουλεύει φασόν και πουλάει προϊόντα άλλων... Δεν είναι ανάγκη να πάρεις σώνει και καλά υπόψη σου αυτά που λέω, πρόσεξε να είσαι όμως λίγο πιο ανοιχτόμυαλος και πιο προσεκτικός...
billpeppas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Ο KWSN_Men έχει απόλυτο δίκιο παιδιά. "Όποιος έχει κάνει 1-2 δοκιμές και έχει περάσει λίγο hardware από τα χέρια του" Χρυσή πρόταση αυτή. Τώρα αυτό για τους 2 βαθμούς διαφορά , etc... panxris , αν ήξερες την ακρίβεια των μετρητών θερμοκρασίας της mobo , το πως κάνουν την μέτρηση , και το πως λειτουργούνε , δεν θα μίλαγες. Η ThermalRight ρίχνει τουλ. 4 βαθμούς στην Tt. Πέραν αυτού δεν ασχολούμαι επί του θέματος αυτού. Υπάρχουν και χιλιάδες παρόμοια thread που μπορείτε να διαβάσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.