Lord_Az Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 γεια χαρα χρειαζομαι ψυκτρα και ανεμιστηρακι για την παραπανω cpu.. απο παλιοτερα post Που κοιταξα υπαρχουν προτασεις για.. Thermalright SP-97 / SLK900A / SLK800? και Thermaltake 735 Polo extreme.. απο αυτες στα γνωστα μαγαζια..(checkmate..ramshop..hac..eshop..plaisio) βρισκω μονο τις SP-97 kai 735 1. Υπαρχουν αλλες αξιολογες προτασεις..με δεδομενο οτι θελω να κανω overclock σε λογικα επιπεδα.... 2. Η SP-97 κανει για socket A (γιατι την βλεπω στην κατηγορια AMD K7 socket 462...ειναι διαφορετικο απο το socket A αυτο) 3. Για να ειναι αθορυβο το συστημα χρειαζομαι ενα μεγαλο και αθορυβο ανεμιστηρακι ετσι? Δηλαδη ενα Ενερμαξ 9αρι ειναι οτι πρεπει? 4. Μεταξυ υσηχιας και overclock προτιμω την ησυχια.. Το σαβ/κο θα ειμαι αθηνα οποτε μπορω να ψωνισω και απο Στουρναρη μερια.. Οποτε να εχετε να προτεινετε και για stuff που δεν θα βρω στα e-shops....Just do It ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις...
theglassicon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 στα multirama έχει την volcano12 30e.Πολύ καλή απόδοση/τιμή
Lord_Az Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Βρισκω μια Cooler ThermalTake Venus 12 - A1744D Αυτη εννοεις? Μηπως κανει θορυβο?παιρνει 9αρι fan...η δεν παιζει σημαντικο ρολο? Δεν με νοιαζουν τοσο τα λεφτα..δλδ και 50-60 ευρο δινω.. αρκει να αξιζει τα λεφτα του οτι παρω..δλδ να ειναι αθορυβο και να κραταει χαμηλα τον πουσαρισμενο barton..
MadSurfer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 ThermalRight SP-97 me enan athoryvo 9ari, o Enermax pou eipes einai oti prepei kai tha exeis kai ysixia kai o/c xoris kanena provlhma
georgeadams Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 (γιατι την βλεπω στην κατηγορια AMD K7 socket 462...ειναι διαφορετικο απο το socket A αυτο) Το Socket 462 και το Socket A είναι διαφορετικές ονομασίες του ίδιου πράγματος
Lord_Az Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 euxaristaw polu magkes.. kati teleutaio..an den brw enermax..mias kai checkmate blepw "out of stock" ti allous fan na koita3w..?? geia xara
KWSN_Men Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Για Enermax ρίξε μια ματιά και στο Hacshop....
panxris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 στα multirama έχει την volcano12 30e.Πολύ καλή απόδοση/τιμή H Polo εχει 30 ευρω στο eshop (οταν την αγορασα εγω τουλαχιστον) και ειναι πολυ καλυτερη.Με ριθμισμενο τερμα χαμηλα τον ανεμηστηρα (2000rmp) θα εισαι σχεδον απολυτα αθορυβος.Μια αγορα που δε μετανιωσα.Εχω 10+ βαθμους τουλαχιστον κατω στον επεξεργαστη και δε την χρυσοπληρωσα οπως τις Thermalright (πολυ ακριβοτερες χωρις ανεμηστηρα) τις οποιες θεωρω οτι θα μου ριχναν το πολυ 2 βαθμους ακομη (και θα μου ελαφρωναν την τσεπη 30 ευρω ακομη με αγορα ανεμηστηρα και μεταφορικα....)
KWSN_Men Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 θεωρω Θεωρείς... Δεν υπάρχει συγκριση. Το ότι είναι υπερτιμημένες ναι, αλλά παίζουν σε άλλη κατηγορία. Εγώ θα έλεγα σαν πιο φτηνή λύση να δει κάποιο πιο παλιό μοντέλο Thermalright, και όχι απαραίτητα την SP-97...
Lord_Az Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 λοιπον.. μιας και υπολογισα τα οικονομικα μου διαπιστωσα οτι δεν βγαινω για την SP-97..αφου κανει 60 και θα χρειαστω και ανεμιστηρακι..δλδ αλλα 15... Θελω κατι που να παει συνολο στα 40-50... NWSN_Men...μπορει η Πολο να μην ειναι στα επιπεδα των θερμαλραιτ.....αλλα δεν θα κάνει για αυτα που ζητάω?? Τι παλιοτερα μοντελα θαρμαλραιτ να κοιτάξω?? χαιρετω μαγκες...Κυπριακο το εκανα το ζητημα..
MadSurfer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 An mporeseis na vreis thn SLK-900A, rotise se kana Hac h Checkmate
npapak Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Αν τεριαζει η SP-97 στη mobo σου παρτην,αλλιως ψαξε για τη SLK 900-A ειναι πλυ καλη την εχω εγω και δεν ανεβαινω πανω απο 45.Για ανεμηστηρα εννοειται ENERMAX 90αρι σε full στροφες,δεν ακουγεται καθολου...
Lord_Az Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 npapak....den bgainei to money gia SP-97.. logika 8a parw thn Polo.. ektos ki an brw kamia 900A h pesei kamia kaluterh protash xairetw... ki euxaristw
panxris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ε ρε κολλημα με τις Thermalright,λες κι εχετε την αντιπροσωπια.Πραγματικα θεωρω πεταμενα λεφτα μια τοσο ακριβη ψυκτρα για να σου δωσει ενα +5% στο overclocking σε σχεση με την Thermaltake 735 Polo Extreme. Αφου λοιπον KWSN_Men αυτο που θεωρω ειναι λαθος (το οτι αν εχια Thermalright δηλαδη θα ειχα μειον 2 βαθμους απο οτι εχω τωρα) για πες μου ποση θερμοκρασια θα ειχα με την SLK900A Aυτη τη στιγμη εχω θερμοκρασια κουτιου 29 βαθμους και θερμοκρασια επεξεργαστη 37 βαθμους.Με δεδομενο οτι σε περιπτωση που η ψυκτρα μου ηταν η πιο τελεια στον κοσμο (κατασκευασμενη απο εξωγηιναμεταλλα ισως) θα ειχα στην καλυτερη περιπτωση 3-4 βαθμους πανω απ τη θερμοκρασια κουτιου (δηλαδη 32-33 βαθμους) πες μου πως ειναι δυνατον η Thermalright να μου εδινε κατω απο 34-35 βαθμους θερμοκρασια επεξεργαστη. Κανεις δε με πειθει οτι με Thermalright θα ειχα κατω απο 34-35 βαθμους θερμοκρασια επεξεργαση οταν το κουτι μου ειναι στους 29 Οι θερμοκρασιες ειναι απ τους αισθητηρες της μητρικης μου (Gigabyte)
Lord_Az Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μην τα παιρνεις ρε μαν... Εμένα με έπεισες.. χαιρετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.