Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα και ανεμιστηρας για AMD Barton 2600+

Lord_Az

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα

χρειαζομαι ψυκτρα και ανεμιστηρακι για την παραπανω cpu..

απο παλιοτερα post Που κοιταξα υπαρχουν προτασεις για..

Thermalright SP-97 / SLK900A / SLK800?

και

Thermaltake 735 Polo extreme..

απο αυτες στα γνωστα μαγαζια..(checkmate..ramshop..hac..eshop..plaisio)

βρισκω μονο τις SP-97 kai 735

1. Υπαρχουν αλλες αξιολογες προτασεις..με δεδομενο οτι θελω να κανω overclock σε λογικα επιπεδα....

2. Η SP-97 κανει για socket A (γιατι την βλεπω στην κατηγορια AMD K7 socket 462...ειναι διαφορετικο απο το socket A αυτο)

3. Για να ειναι αθορυβο το συστημα χρειαζομαι ενα μεγαλο και αθορυβο ανεμιστηρακι ετσι? Δηλαδη ενα Ενερμαξ 9αρι ειναι οτι πρεπει?

4. Μεταξυ υσηχιας και overclock προτιμω την ησυχια.. :)

Το σαβ/κο θα ειμαι αθηνα οποτε μπορω να ψωνισω και απο Στουρναρη μερια.. Οποτε να εχετε να προτεινετε και για stuff που δεν θα βρω στα e-shops....Just do It

ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις... :D

Δημοσ.

Βρισκω μια Cooler ThermalTake Venus 12 - A1744D

Αυτη εννοεις?

Μηπως κανει θορυβο?παιρνει 9αρι fan...η δεν παιζει σημαντικο ρολο?

Δεν με νοιαζουν τοσο τα λεφτα..δλδ και 50-60 ευρο δινω.. αρκει να αξιζει τα λεφτα του οτι παρω..δλδ να ειναι αθορυβο και να κραταει χαμηλα τον πουσαρισμενο barton..

Δημοσ.
(γιατι την βλεπω στην κατηγορια AMD K7 socket 462...ειναι διαφορετικο απο το socket A αυτο)

Το Socket 462 και το Socket A είναι διαφορετικές ονομασίες του ίδιου πράγματος :)

Δημοσ.
στα multirama έχει την volcano12 30e.Πολύ καλή απόδοση/τιμή :D

H Polo εχει 30 ευρω στο eshop (οταν την αγορασα εγω τουλαχιστον) και ειναι πολυ καλυτερη.Με ριθμισμενο τερμα χαμηλα τον ανεμηστηρα (2000rmp) θα εισαι σχεδον απολυτα αθορυβος.Μια αγορα που δε μετανιωσα.Εχω 10+ βαθμους τουλαχιστον κατω στον επεξεργαστη και δε την χρυσοπληρωσα οπως τις Thermalright (πολυ ακριβοτερες χωρις ανεμηστηρα) τις οποιες θεωρω οτι θα μου ριχναν το πολυ 2 βαθμους ακομη (και θα μου ελαφρωναν την τσεπη 30 ευρω ακομη με αγορα ανεμηστηρα και μεταφορικα....)

Δημοσ.
θεωρω

Θεωρείς...

Δεν υπάρχει συγκριση. Το ότι είναι υπερτιμημένες ναι, αλλά παίζουν σε άλλη κατηγορία. Εγώ θα έλεγα σαν πιο φτηνή λύση να δει κάποιο πιο παλιό μοντέλο Thermalright, και όχι απαραίτητα την SP-97...

Δημοσ.

λοιπον..

μιας και υπολογισα τα οικονομικα μου διαπιστωσα οτι δεν βγαινω για την SP-97..αφου κανει 60 και θα χρειαστω και ανεμιστηρακι..δλδ αλλα 15...

Θελω κατι που να παει συνολο στα 40-50...

NWSN_Men...μπορει η Πολο να μην ειναι στα επιπεδα των θερμαλραιτ.....αλλα δεν θα κάνει για αυτα που ζητάω??

Τι παλιοτερα μοντελα θαρμαλραιτ να κοιτάξω??

χαιρετω μαγκες...Κυπριακο το εκανα το ζητημα..

Δημοσ.

Αν τεριαζει η SP-97 στη mobo σου παρτην,αλλιως ψαξε για τη SLK 900-A ειναι πλυ καλη την εχω εγω και δεν ανεβαινω πανω απο 45.Για ανεμηστηρα εννοειται ENERMAX 90αρι σε full στροφες,δεν ακουγεται καθολου...

Δημοσ.

Ε ρε κολλημα με τις Thermalright,λες κι εχετε την αντιπροσωπια.Πραγματικα θεωρω πεταμενα λεφτα μια τοσο ακριβη ψυκτρα για να σου δωσει ενα +5% στο overclocking σε σχεση με την Thermaltake 735 Polo Extreme.

Αφου λοιπον KWSN_Men αυτο που θεωρω ειναι λαθος (το οτι αν εχια Thermalright δηλαδη θα ειχα μειον 2 βαθμους απο οτι εχω τωρα) για πες μου ποση θερμοκρασια θα ειχα με την SLK900A

Aυτη τη στιγμη εχω θερμοκρασια κουτιου 29 βαθμους και θερμοκρασια επεξεργαστη 37 βαθμους.Με δεδομενο οτι σε περιπτωση που η ψυκτρα μου ηταν η πιο τελεια στον κοσμο (κατασκευασμενη απο εξωγηιναμεταλλα ισως) θα ειχα στην καλυτερη περιπτωση 3-4 βαθμους πανω απ τη θερμοκρασια κουτιου (δηλαδη 32-33 βαθμους) πες μου πως ειναι δυνατον η Thermalright να μου εδινε κατω απο 34-35 βαθμους θερμοκρασια επεξεργαστη.

Κανεις δε με πειθει οτι με Thermalright θα ειχα κατω απο 34-35 βαθμους θερμοκρασια επεξεργαση οταν το κουτι μου ειναι στους 29

Οι θερμοκρασιες ειναι απ τους αισθητηρες της μητρικης μου (Gigabyte)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...