Costinio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Έχω φτιάξει κάποια τραγούδια και θέλω να τα ανεβάσω στο ιντερνετ. Ξέρετε που μπορώ να ανοίξω ένα λογαριασμό? Όπως το fotopic.net για φωτογραφίες.
Cristina Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 http://www.makemusic.gr Είναι άψογο για την προώθηση νέων καλλιτεχνών!
Costinio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μόλις είδα τη σελίδα και πραγματικά είναι πολύ καλή! Διαβάζοντας τους όρους είδα όμως το εξής: απαγορεύεται η χρήση μη πρωτότυπων δειγμάτων στα τραγούδια που δημοσιεύονται από τους χρήστες. Δηαλαδή εγώ που θέλω να δημοσιεύσω ένα ρεμίξ του Calabria που έχω φτιάξει (και χρησιμοποιώ sample από το original Calabria, τη χαρακτηριστική μελωδία με το σαξόφωνο) δεν πρέπει να το δημοσιεύσω?
Cristina Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Γιατί δεν το ρωτάς εκεί; Νομίζω πως έχει ήδη κι ένα σχετικό θέμα. Αλλά γενικότερα, αυτό δεν είναι νόμιμο. Το site συνεργάζεται με την ΑΕΠΙ. Και αν θυμάμαι καλά, είχα διαβάσει κάπου πως όταν ανεβαίνει ένα μουσικό κομμάτι στο site αυτομάτως αποκτά και πνευματικά δικαιώματα. Όμως καλλίτερα να ρωτήσεις εκεί για να πάρεις υπεύθυνες απαντήσεις από τον admin του site.
Costinio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μμμ... δίκιο έχεις Cristina. Θα ρωτήσω τους υπεύθυνους της σελίδας να δω τι θα γίνει...
Costinio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν η απάντηση που πήρα είναι αρνητική. Απαγορεύεται ρητά η χρήση sample από άλλα τραγούδια. Οπότε πάμε γι άλλα... Άλλες προτάσεις κανείς?
daniel's_saving_grace Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 όταν ανεβαίνει ένα μουσικό κομμάτι στο site αυτομάτως αποκτά και πνευματικά δικαιώματα. Δε θέλω να ακουστώ τυπολάτρης απλά για να είμαστε ακριβείς και σωστοί, από το νόμο ο δημιουργός αποκτά τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του ήδη από τη στιγμή της δημιουργίας άμεσα, αυτοδίκαια και χωρίς καμιά άλλη ενέργεια. Από εκεί και πέρα αν τεθεί από τρίτον θέμα το ζήτημα είναι μόνο η απόδειξη της πνευματικής πατρότητας για τη διασφάλιση της οποίας καλό είναι κανείς να έχει τις κατάλληλες αποδείξεις. Επομένως το site αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει σαν απόδειξη αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποκτάς τα δικαιώματα επειδή θα το χρησιμοποιήσεις!
adams Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Χμ ...ισως το http://www.bands411.com/ να ειναι αυτο που ψαχνεις
Costinio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Thanx gia to reply, καλό site και αυτό και μάλιστα με πολύ περισσότερο χώρο. Τελικά ανέβασα εκεί το remix που έχω κάνει. Τα κομάτια που ανεβαίνουν στο site μπορεί κανείς να τα κατεβάσει ή να τα ακούσει σε stream, 128/40 kbps! Δίνω και το link μου για όποιον έχει όρεξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.