MAFIA Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Exw ena palio mhxanhma 486 .... kai ena allo pentium..... lew na parw thn o8onh apo to 486 kai na thn balw sto pentium....kai na exw 2 o8ones...... *(Ennoeitai pws 8a deixnoun to idio)* Ginetai auto ? An nai pws ? prepei na bgalw thn karta grafikwn apo to 486 kai na thn balw sto pentium gia na exw kai allh exodo gia thn o8onh ?? Xerei kaneis leptomereies ti prepei na kanw ?? Thxxx
YDinopoulos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Θες να δειχνουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο, ή αυτη που θα βαλεις να ειναι προέκταση αυτής που εχεις ?
StavrosD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δεν εννοείται ότι θα δείχνουν το ίδιο. Οι καινούργιες κάρτες γραφικών έχουν δύο εξόδους για οθόνη, είτε μία αναλογική και μία ψηφιακή, είτε δύο αναλογικές. Στην πρώτη περίπτωση δίνουν και μετατροπέα από ψηφιακή σε αναλογική έξοδο. Κάποιες φορές υπάρχει και έξοδος για τηλεόραση, η οποία λειτουργεί παράλληλα με κάποια από τις δύο άλλες. Νομίζω έχουν οι drivers επιλογή για το αν θα δείχνουν το ίδιο, ή αν θα λειτουργούν ανεξάρτητα, και θα έχεις ένα desktop π.χ. 2048x768 ( 2 οθόνες με ανάλυση 1024x768)
YDinopoulos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Τα ΧΡ υποστηρίζουν 2 καρτες γραφικων. (Μεχρι κ 4 μου φαινεται...)
leonpadi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Λοιπον για να βλέπεις ακριβώς τα ίδια και στις 2 οθόνες, επειδή το ίδιο με απασχόλησε και εμένα..., απλά θα πρέπει να ρυθμίσεις και τις 2 οθόνες να "τρέχουν" στις ίδιες αναλύσεις και να πας στα properties της καρτας γραφικών και απο εκεί να ενεργοποιήσεις το δεύτερο monitor.Προσοχή να έχουν και τα 2 monitor τις ίδιες αναλύσεις (ίσως και refresh rates..) Επι της ευκαιρίας, λόγω του πρώτου μηνύματος,να σας πώ ότι χαίρομαι που είμαι και εγώ μέλος στο forum αυτό. Όσο μπορώ θα βοηθάω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου. Καλή συνέχεια!!!!
OPC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Sorry για την άσχετη ερώτηση μου αλλά......2 vga σε 1 pc ? Και τι mobo έχουν δυνατότητα για 2 vga ?
MAFIA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Loipon ebala thn karta panw sto pentium...... akoma den exw balei thn o8onh kai den xerw an douleuei alla mou kanei kati allo periergo... otan anoigw to pc anti gia to suni8ismeno 1 beep mou kanei ena sunexomeno beep meta 3 kanonika mikra beep kai meta apo ligo mou kanei akoma 1 beep.....h o8onh ostoso mou anoigei mono otan mpei mesa sta windows..... giati ?
YDinopoulos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Sorry για την άσχετη ερώτηση μου αλλά......2 vga σε 1 pc ?Και τι mobo έχουν δυνατότητα για 2 vga ? agp & onboard agp & pci και τωρα ποια 2xPci-e
MAFIA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Telika den xerei kaneis ti shmainoun auta ta beep ?? Kapote eixa ena site pou eixe epexhghsh ti shmainoun ka8e beep .... alla to exw xasei re gmt
Imagine Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Το πιθανότερο είναι ότι δεν πάει κάτι καλά με την κάρτα. Αν δεν συνδέσεις και το 2ο Monitor για να δεις αν δουλεύει τελικά δεν μπορείς να ξέρεις. Κοίταξες και στο Device manager μήπως αναφέρει κάποια δυσλειτουργία;
panagos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Γιατι να πάρεις 2 VGA? Η δική μου κάρτα (Radeon 9600 all-in-wonder) βγάζει 2 εξόδους για οθόνες.. πάντως δεν θα ενθουσιαστείς ιδιαίτερα με 2 οθόνες... μαλλον θα μπερδεύεσαι.. τί να σου πω εσυ ξέρεις καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.