Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 re mpas kai eimaste poly e8ismenoi sta PC kai sto net? :roll: :oops: 8)
georgeadams Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Μάλλον έχουν (αντιπρόσωποι & καταστήματα) πολλά κομμάτια 754 σε στοκ και περιμένουν να τα πουλήσουν πριν φέρουν τους 939 (γιατί μετά θα κάνουν τους s754... υπόθετα). Αλλά αυτό είναι φαύλος κύκλος γιατί κι εμείς περιμένουμε τους 939 για να αγοράσουμε... Οπότε μάλλον μας βλέπω για μετά τις γιορτές (αφού ξεπουλήσουν τους 754 δηλαδή)...
niksar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Malon exi dikio georgeADAMS kai ego perimeno na er8i n ABIT AV8 939 edo kai ena mina exontas kolito me magazi HY ala tipota kai etsi bare8ika kai tin paragila apo UK kai tin perimeno apo mera se mera kai pio ftina me ta metaforika mazi apo oti tin dini to ram shop.gr [/b]
dreaming123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 ThReSh έγω πρέπει να είμαι γιατί εδώ και 8 χρόνια ποτε δεν είχα <μείνει> απο pc στο σπίτι.Και εδω και 15 μέρες που δεν έχω λιώνω σε έναν Pii και με σύνδεση στο internet κοινόχρηστη σε 3 h/y(τα πρωινά που κάνω πρακτική)και το απόγευμα σε internet cafe και το βράδι κάνω αποτοξίνωση με dvd movies
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 damn se katalavainw
Akujin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 diladi pisteyete oti aksizei toso i anamoni gia to 939 estw ki an paei meta tis giortes i na xtypisw 754 na teleiwnw? alitheia poso lete na kanei px o 3000+ se 939 edw stin ellada? apo overclockers einai ola ok? exei parei kaneis? mono vat+2lires einai ta metaforika? help! den kserw ti na kanw pia me ayti tin ypothesi edw kai vdomades...
dreaming123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Εγω νομίζω θα είναι λίγο ακριβότερες απο απο τους 754. Eμένα πάντως όλοι μου είπαν να περιμένω...αλλά αν δεν έχει έρθει μέσα στον δεκέμβριο μάλλον θα καταλήξω σε 754... Απο overclockers έχουνε πάρει αρκετά άτομα και δεν εχει ακουστεί μεχρι τώρα παράπονο...
Str Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 re akujin...sorry gia to asxeto re paides.... ti photo pou exeis apo pou tin exeis parei??? apo 1 videaki parodia tou starwars pou kikloforouse kapote kai to exo xasei kai to psaxno kai tha me voithiseis na to vro kai na to katevaso?????
georgeadams Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Εγω νομίζω θα είναι λίγο ακριβότερες απο απο τους 754. Στο εξωτερικό πάντως οι τιμές των 939 είναι ίδιες με τους 754. [off-topic] Str, κοίτα αυτό: Lord Vader Meets Heidi Klum [/off-topic] Για οτιδήποτε άλλο άσχετο με τη συζήτηση για τους επεξεργαστές, παρακαλώ συννενοηθήτε με π.μ
dreaming123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 georgeadams το ξωτερικό είναι εξωτερικό και η Ελλάδα είναι Ελλάδα το πιάσες το υπονοούμενο έτσι?
LuNaTiC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 PEdes exei bgei kana simperasma ? stin parousa fasi varieme na diavaso ola ta post...
dreaming123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Το συμπέρασμα είναι αν έχεις να βολευτείς μεχρι να ερθούν οι socket 939 στην Ελλάδα περίμενε αλλιώς πάρε 754 τι άλλο μπορείς να κάνεις?Να τα παραγείλεις απο το εξωτερικό...
Gr_Terror Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Η απάντηση έιναι οτι 754 και 939 έιναι αυτή τη στιγμή πανω κατω τα ίδια.Αν όμως πάρεις τώρα ένα 754 μετα απο ένα χρόνο η μητρική θα είναι αχρηστη καθώς μέχρι τότε θα έχουμε μόνο επεξεργαστές 939 (και κατι ψόφιους 754).Απο την άλλη και 939 μητρική να πάρεις σε ένα χρόνο και αυτή άχρηστη θα ναι ( γιατι μέχρι τότε κατι καινούριο θα χει βγει σίγουρα !)
Akujin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 an einai konta stin timi aksizei na perimenoume mexri teli Dec an pali erthoun kai einai akriva se sxesi me ta 754 e tote riskarame kai xasame egw tha perimenw (provlepw ta 754 kai alles texnologies genikotera na menoun pisw sto 2004 gia panta -as vgw pseytis!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.