stroso Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά θέλω άπό όλους εδώ τις εμπειρίες σχετικά με εγγραφές σε DVD-R ή σε DVD+R σε σχέση με τα dvd recorder που έχετε.Τα στοιχεία που θα περνάμε θα είναι: Μάρκα/Κατασκευαστής: Τύπος/Μορφή/Ταχύτητα: Τύπος εγγραφής (video,data κλπ): DVD-Recorder: DVD burning software: Γενικές πληροφορίες:Εδώ γράψτε σχόλια δοκιμών σε dvd player,σε Home dvd κλπ. Θέλω όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες για να μην αγοράζουμε δισκάκια που δεν είναι απόλυτα συμβατα με τα αντιγραφικά. ΣΗΜ:ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΚΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ
sarisn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Teac DV-W58D 8x Single Layer Γράφει: DVD-R, DVD+R, DVD-RW, CD-R, CD-RW Nero 6.3.1.25 με δισκάκια Datawrite 8x δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα και παίζουν σε όλα τα deck DVD players που έχω δοκιμάσει.
sotris99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Taiyo Yuden TYG01 DVD-R 4,7GB 4x Video/Data Pioneer 105 4x Nero 5.5.10.54 Tested on Sony PS2 (video/data), XBOX(video), Comet 3838 DVD player Τα καλύτερα δισκάκια του κόσμου πέρασαν με άριστα όλες τις εξετάσεις που τα υπέβαλα και τα αγοράζω 0,80 ευρώ τα w/o logo από την Media Center... Ridisc Ritek G05 DVD-R 4,7GB 4x Video/Data Pioneer 105 4x Nero 5.5.10.54 Tested on Sony PS2 (video/data), XBOX(video), Comet 3838 DVD player Τα δεύτερα καλύτερα δισκάκια για μένα τα οποία τα χρησιμοποιώ για να κάνω αντίγραφα σε φίλους και τα αγοράζω 0,60 ευρώ από την Media Center... Όλα τα δισκάκια τα τσεκάρω με το cd check για την ποιότητα εγγραφής...
stroso Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ξεκινώ με τισ δικές μου εμπειρίες. Μάρκα/Κατασκευαστής:PRINCO Τύπος/Μορφή/Ταχύτητα: DVD-R 4X Τύπος εγγραφής (video,data κλπ): VIDEO DVD-Recorder:NEC 2510A DVD burning software: NERO 6.3.1.20 Γενικές πληροφορίες:Tα δισκάκια σε ταχύτητα 2χ γράφονται ,παίζουν στο dvd και στο standalone ΑΛΛΑ δεν μπορούν να αντιγραφούν (εμφανιζουν πρόβλημα κυκλικότητας) με όποιο πρόγραμμα και αν δοκίμασα.Δεν περνάν στο σκληρό ούτε με το decrypter,ούτε με το dvdshrink,ουτε με το clonedvd.Στα 20 δισκάκια μόνο ένα δεν εμφάνισε πρόβλημα κυκλικότητας. Μάρκα/Κατασκευαστής:TDK Τύπος/Μορφή/Ταχύτητα: DVD-R 4X Τύπος εγγραφής (video,data κλπ): VIDEO DVD-Recorder:NEC 2510A DVD burning software: NERO 6.3.1.20 Γενικές πληροφορίες:Έχω δοκιμάσει σε 2 δισκάκια.Tα δισκάκια σε ταχύτητα 2χ γράφονται πολύ καλά παίζουν όπου και αν τα δοκίμασα και δεν εμφανίζουν πρόβλημα κυκλικότητας.
sotris99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Οι καινούριες παρτίδες πρίνκο είναι απαράδεκτες (οι παλιές ήταν καλύτερες ποιοτικά στα 120 δισκάκια μου είχαν πρόβλημα τα 7 με κυκλικό έλεγχο πλεονασμού στα υπόλοιπα ούτε ένα σφάλμα...) Είναι μεν τα φθηνότερα με 0,35 ευρώ το κομμάτι αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να κάνεις ένα back up... Επίσης μακριά από datawrite 4x (τα 8χ είναι καλά) και μακριά επίσης από noname τύπου πλαίσιο, cosmodata κ.λπ.
bartenderas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Teac DV-W50D 4x Single Layer , updated firmware to 1.07 Γράφει: DVD-R, DVD+R, DVD-RW, CD-R, CD-RW Nero 6.3.1.25 με δισκάκια TAIYO YUDEN, RITEK και MAM δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα και παίζουν σε όλα τα deck DVD readers που έχω δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.