Japan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Ontos, itan kali tainia, alla "ligi" gia tous fan tou vivliou. Chryssa
tzinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 to biblio den to ksero, thn seira pithanon na mhn thn exo dei (mporei na petyxa kana epeisodio se kamia epanalhpsh sto UK, kati thymamai me komikh seira kai diasthma), alla thn tainia pragmatika thn apolausa. O proedros tou sympantos htan ksekardistikos kai mou thymize to Futurama kai ton typo pou exei ena diasthmoploio kai kynhgaei synexeia thn gkomena me to ena mati. Tora pou to skeftomai kai autos eixe enan psilokathliptiko yphreth!! Kai to robot me to megalo kefali pou htan mesa sth mizeria eixe plaka. Oloi oi xarakthres htan sympathitikoi kai to senario ksekardistiko. H atmosfaira ths tainias mageutikh!! Den to perimena na me aresei toso poly
DhZou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Kserei kaneis pote kykloforei i tainia sta video clubs? (I an exei kykloforisei idi)
theoritikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 H ταινία έχει ήδη βγεί στο εξωτερικό και αναμένεται να έρθει με ελληνικούς υπότιτλους
Em_Zed Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ ψήνομαι πολύ να αγοράσω το βιβλίο καθώς το βρετανικό χιούμορ με τρελαίνει.. αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Στα ελληνικά χάνει πολύ η μετάφραση? Αξίζει να το διαβάσω στα αγγλικά;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Αν ξέρεις αγγλικά, αξίζει να πάρεις όλη την τριλογία-σε-πέντε-μέρη (a trilogy in five parts) στην αυθεντική γλώσσα. Δεν το έχω διαβάσει στα ελληνικά για να συγκρίνω αλλά στα αγγλικά είναι εκπληκτικά βιβλία. Αφού σ'αρέσει το βρετανικό χιούμορ, μην το σκέφτεσαι.
DhZou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ έχω διαβάσει μόνο το πρώτο βιβλίο μεταφρασμένο στα Ελληνικά, και αν και γενικά προτιμώ τα πρωτότυπα, το συγκεκριμένο έχει πολύ καλή μετάφραση. (βλέπε: Διαγαλαξιακή Γαργαροκροτίδα!!!)
Em_Zed Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Πήγα σήμερα στον παπασωτηρίου να ρωτήσω αν έχει την αγγλική έκδοση και μου είπε οτι στην αθήνα έχουν ένα, αλλά δεν ξέρει αν είναι η σωστή έκδοση. Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει να μου πει το isbn ώστε να ξέρω οτι παραγγέλνω το σωστό βιβλιο; Ευχαριστώ
^BOOMBOOM Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Στον ελευθερουδάκη στην Κηφισσιά το έχουν σε αγγλική και ελληνική έκδοση.
Em_Zed Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν αντιλέγω φίλε ^boom αλλά δε νομίζεις ότι είναι κομμάτι να δύσκολο να πεταχτώ μέχρι την κηφισιά;;
^BOOMBOOM Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Τωρα είδα το προφίλ σου! Για πάρε όμως τηλ, λογικά θα στέλνουν και αυτοί σε όλη την ελλάδα.
DimAslan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω διαβάσει και τα πέντε μέρη της τριλογίας στα ελληνικά... Απίστευτα... ειδικά η πρώτη επαφή θα είναι κάτι ξεχωριστό για όσους δεν έχετε διαβάσει Douglas Adams... καταπληκτικό, έξυπνο χιούμορ. Σε στέλνει πολλές φορές αδιάβαστο... Από ότι θυμάμαι βέβαια, στο ελληνικό βιβλίο το ποτό ήταν η "Πανγαλακτική Γαργαροκροτίδα"... Πάντως διαβάστε άφοβα και τα ελληνικά... Η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ... καταπληκτικά εφέ... καταπληκτικοί πρωταγωνιστές... σούπερ δουλειά η σκηνοθεσία και η φωτογραφία... το ύφος και το κλίμα είναι αυτό που έπρεπε για να αποδώσει σωστά το βιβλίο... σίγουρα δεν μένει στα γνωστά κλισέ της αμερικανιάς... μακάρι να βγει σύντομα σε DVD... και θα το πάρω original... αμήν και πότε...
Godfath3r Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Eκπληκτική ταινία...Μου άρεσε πάρα πολυ!!!Την είδα δεύτερη φορά στα καπάκια!!!!!! Ένα θα πώ.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER ALERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 42 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕND OF SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kαλά μιλάμε πέθανα στο γέλιο!!!!!!Γελούσα μέχρι που κόπηκε η αναπνοή μου!!! Επίσης να πώ πως ο τύπος που έγραψε το βιβλίο ή είναι ιδιοφύια ή πέρνει πολλά ναρκωτικά...Ή και τα δύο μαζί!!!!!!
magma Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Επίσης να πώ πως ο τύπος που έγραψε το βιβλίο ή είναι ιδιοφύια ή πέρνει πολλά ναρκωτικά...Ή και τα δύο μαζί!!!!!! Βασικά είναι νεκρός αν δεν απατώμαι :grin:
georgeadams Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν έπαιρνε και ναρκωτικά, πάντως ιδιοφυία ΗΤΑΝ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.