qwerty57 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Γεια χαρά σε όλους. Ξέρει κανείς τίποτα για το ADSL Lines της forthnet? Σκέφτομαι τελευταία να το βάλω στο σπίτι μου και θα ήθελα να μάθω καμία λεπτομέρεια. Αν κατάλαβα καλά αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση (στυλ Vivodi ) για σύνδεση στο δίκτυο. Είδα στο site της εταιρίας τιμές κτλ. Έχει κανείς καμία ιδέα του τι παιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ναι είναι ολοκληρωμένη λύση δηλαδή κάνεις αίτηση στην Forthnet και τα αναλαμβάνουν όλα αυτοί, δεν ασχολείσαι με τον ΟΤΕ. Το καλό είναι ακριβώς αυτό δεν τρέχεις, δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ ούτε για εξοπλισμό ούτε τίποτα οπότε αν είσαι αρχάριος με δίκτυα και Η/Υ συμφέρει. Το κακό είναι ότι πρέπει να κάνεις ετήσιο συμβόλαιο δυστυχώς οπότε αν στην πορεία προκύψει κάποια ευκαιρία σε άλλη εταιρεία πχ κάποια προσφορά ας πούμε δεν μπορείς να την εκμεταλευτείς γιατί αν πχ θελήσες να βάλεις ξερω γω οτενετ ή καποιον άλλο, διακόπτεται η adsl σου κάνεις από την αρχή αίτηση στον ΟΤΕ, πληρώνεις πάλι ενεργοποίηση και περιμένεις και μέχρι να πάρεις πάλι σειρά βέβαια οπότε δε λέει.... Και αν δεν έχεις πιστωτική για να μπει σε μηνιαίες δόσεις πρέπει να προπληρώσεις όλο το κόστος για 1 χρόνο Για την vivodi είναι αορίστου χρόνου μόνο την ενεργοποίηση προπληρώνεις. Αν ακόμα ενδιαφέρεσαι καλύτερα να κοιτάξεις το πακέτο της forthnet "adsl in a box" που είναι μόνο για 3 μήνες υποχρεωτικό και σου δίνουν δώρο και το modem ενώ με το adsl lines το πληρώνεις κανονικά... αυτό κοστίζει περίπου 180€ και περιλαμβάνει το modem και τα πάγια γραμμής και παροχέα για 1 τρίμηνο άρα σου βγαίνει 30€ το μήνα για την πρόσβαση αν σκεφτείς ότι 50€ είναι το κόστος του μοντεμ που σου δίνουν (τους πήρα τηλέφωνο και μου παν το zyxel 630 usb) και 40€ η ενεργοποίηση της adsl. Δεν ξέρω όμως αν παραμείνεις πάνω από τρίμηνο ακριβώς πόσα θα πληρώνεις το μήνα, λογικά θα ναι 53€ το μήνα (24€ η γραμμή συν 30€ η πρόσβαση). Αυτά ξέρω να σου πω, για πιο πολλά πάρτους τηλεφωνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Kalispera Molis ekana 6 mini syndromi stin Forthnet(meta apo kala logia pou akousa apo pollous), ara den nomizw pws einai ypoxrewtiki i etisia syndromi. Filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Εδώ μιλάμε για πακέτο όπου πληρώνεις στην forthnet και την συνδρομή αλλά και την γραμμή της adsl και όχι στον οτε, αυτή η γραμμή έχει δέσμευση 1 χρόνου. εσύ dali απλά επέλεξες ως παροχέα την forthnet και πληρώνεις το πάγιο στο λογαριασμό του οτε. Ο φίλος προφανώς θέλει να μην ανακατευτεί καθόλου με τον οτε αλλά δε νομίζω ότι τον συμφέρει... qwerty ξέχασα μου είπαν και άλλο ένα modem για το adsl in a box, της crypto πάλι usb όμως δε θυμάμαι τώρα μοντέλο μάλλον θα ναι ανάλογα την γραμμή pstn-isdn ή ανάλογα το dslam που ανήκεις δεν ξέρω σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Exeis dikio Shineboy, my fault! :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty57 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Shineboy kai sto "ADSL in-a-box" pali h grammh einai dikh tous?? an apofasisw na allaxw provider pali prepei na energopoihsw adsl grammh apo ton ote?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 αφού στο πακέτο περιλαμβάνεται και η αίτηση για adsl lines ναι, άρα αν αλλάξεις isp θα χρειάζεται και νέα ενεργοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Το ADSL in a box της Forthnet ειναι το εξής. Τρεις μήνες συνδρομή ΟΤΕ για την γραμμή, τρείς μήνες συνδρομή στην Forthnet για την παροχή στα 384, το τέλος ενεργοποίησης του ΟΤΕ και ένα μοντεμ της ΚΡΥΠΤΟ. Όλα αυτά για 150 ευρώ συν ΦΠΑ. Η τελική τιμή είναι καλύτερη κατά περίπου 60-70 εύρω απο ότι το σύνολο των υπηρεσιών. η Forthnet αναλαμβάνει να κανει για λογαριασμό σου την αίτηση στον ΟΤΕ για ADSL. Βέβαια βασικό είναι ότι ο κάθενας υποψήφιος αγοραστής έχει ρωτήσει από πριν αν υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή του. ΜΟλις λήξει το τρίμηνο μπορεί κανείς να συνεχίσει ADSL είτε με Forthnet είτε με άλλη εταιρία πληρώνοντας και τα πάγια στον ΟΤΕ ως συνήθως. Το προιον έχει το καλό της χαμηλής τιμής και την διεκπαιρέωση από την εταιρία. Εχει όμως το κακό ότι πάλι μπορεί να περιμένεις από τον ΟΤΕ την σύνδεση (υποτίθεται τώρα ότι τους πίέζει για λογαριασμό σου η FOrthnet). Δεν έχω άποψη για το μόντεμ, αλλά δεν νομίζω να είναι διαφορετικό ποιότικά από τα ανάλογα μόντεμ των 50 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 autes oi sundeseis einai gia ola ta paketa (taxitites 256/384/512/1024 kai gia dynamic-static)????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 an o k******s o ote den miwsei to pagio ths grammhs den prokeitai na valw tipota me tous palio kleftes.elpizo se ena xrono apo tora pou tha giriso me ton strato na exoun allaxei ta pragmata....tote isws valw..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.