R-evil-S Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Πραγματικά από τον τάφο το έβγαλες το θέμα . Κοίτα, ενδεχομένως και να μην παίζουν τις μελλοντικές κωδικοποιήσεις αλλά με τις σημέρινες τιμές των Divx-Players, δεν ξέρω κατά πόσο θα έπρεπε να σε απσχολεί κάτι τέτοιο.
dim_b Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Τελικα οταν σε 2 χρονια θα βγαινουν ταινιες κωδικοποιημενες με μελλοντικη εκδοση codec, τα υπαρχοντα divx player θα τις παιζουν? Το θέμα δεν είναι αν θα παίζουν τις μελλοντικές εκδόσεις του DivX, αλλά αν θα παίζουν τα ίδια τα players (με την ποιότητα κατασκευής που βλέπω στις πιό πολλές συσκευές, αμφιβάλω). Άλλωστε σε 2 χρόνια το High Definition video θα είναι τόσο διαδεδομένο που σχεδόν όλες οι σημερινές τηλεοράσεις και τα DVD players/recorders θα είναι απαρχαιωμένα.
Red_Phantom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Το θέμα δεν είναι αν θα παίζουν τις μελλοντικές εκδόσεις του DivX' date=' αλλά αν θα παίζουν τα ίδια τα players (με την ποιότητα κατασκευής που βλέπω στις πιό πολλές συσκευές, αμφιβάλω).Άλλωστε σε 2 χρόνια το High Definition video θα είναι τόσο διαδεδομένο που σχεδόν όλες οι σημερινές τηλεοράσεις και τα DVD players/recorders θα είναι απαρχαιωμένα.[/quote'] Ναι Ναι. Οπως και με τον high fidelity ηχο DVD-Audio,SACD. To DVD είναι το φαινόμενο των CD στην εικονα. Τι να λεμε τωρα. Και δεν νομιζω να χαλαει καποιον το τζαμπα MP3 απο το Internet γιατι ακουγεται και καλα και ολοι ξερουμε οτι ειναι τζαμπα. Ουτε τα divx φυσικα που ειναι και μικρα και εχουν καλη ποιοτητα. Εδω κώλοσε ολόκληρη μicrosoft με το HD-DVD στο XBOX. Ευτυχώς με τα recorders του σήμερα και το internet σταματησε το αρμεγμα της τσεπης μας. No offence αλλα ετσι βλεπω την πραγματικοτητα αγαπητέ mod
georgeadams Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δε νομίζω πως αυτό είναι το σημαντικό από αυτά που είπε ο dim_b, αλλά πως τα divx players που πωλούνται αυτήν την περίοδο είναι στην πλειοψηφία τους φτηνοκατασκευές που αποκλείεται να αντέξουν τόσα χρόνια...
Innersense Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά συμφωνώ με το σκεπτικό σας, πάντως πιστεύω ότι κάποιες φορές είναι θέμα συγκυριών και τύχης (στο συγκεκριμένο κομμάτι που θα παραλάβουμε). Το Yamada 6600 που έχω πάντως ενάμισι και πλέον χρόνο έχει αποδειχτεί σκυλί αφού δουλεύει ακατάπαυστα χωρίς να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, ενώ συνεχίζουν ακόμα και μετά από τόσο καιρό να παρουσιάζονται firmware που του προσθέτουν απίστευτα χαρακτηριστικά. Δεν θα ισχυριστώ ότι είμαι ικανοποιημένος από την εταιρία αυτή κάθε αυτή, κάθε άλλο μάλιστα, αφού και παράπονα για player που σταμάτησαν να διαβάζουν έχουν ακουστεί και η υποστήριξη σε firmware ήταν εξ ολοκλήρου έργο φανατικών χρηστών με μεράκι και άριστη γνώση του αντικειμένου και όχι της ίδιας της εταιρίας. Εξού λοιπόν οι συγκυρίες και η τύχη στα οποία αναφέρθηκα. Αν με ρωτήσει κάποιος, απαντάω με απόλυτη σιγουριά ότι είναι ίσως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει σε προϊόν τεχνολογίας αφού με την πάροδο του χρόνου, όχι απλά δεν έχασε την αξία του αλλά παρέμεινε άκρως ανταγωνιστικό χωρίς να υστερεί σε τίποτα από τον αντίστοιχο σημερινό ανταγωνισμό, ενώ παράλληλα είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται καθημερινά από τον καθένα λόγω της οικιακής φύσης της. Ειλικρινά κάποια στιγμή αναρωτιόμουνα και ήθελα να ανοίξω και trhead σχετικά με το ποιες είναι αυτές οι συσκευές που έχουμε ευχαριστηθεί όσο τίποτα άλλο και πιστεύαμε ότι αξίζουν στο έπακρο τα λεφτά τους. Κάπου υπήρχε ένα σχετικό τώρα που το σκέφτομαι...
R-evil-S Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Το Yamada 6600 που έχω πάντως ενάμισι και πλέον χρόνο έχει αποδειχτεί σκυλί αφού δουλεύει ακατάπαυστα χωρίς να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα' date=' ενώ συνεχίζουν ακόμα και μετά από τόσο καιρό να παρουσιάζονται firmware που του προσθέτουν απίστευτα χαρακτηριστικά. Αν με ρωτήσει κάποιος, απαντάω με απόλυτη σιγουριά ότι είναι ίσως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει σε προϊόν τεχνολογίας αφού με την πάροδο του χρόνου, όχι απλά δεν έχασε την αξία του αλλά παρέμεινε άκρως ανταγωνιστικό χωρίς να υστερεί σε τίποτα από τον αντίστοιχο σημερινό ανταγωνισμό, ενώ παράλληλα είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται καθημερινά από τον καθένα λόγω της οικιακής φύσης της. Ειλικρινά κάποια στιγμή αναρωτιόμουνα και ήθελα να ανοίξω και trhead σχετικά με το ποιες είναι αυτές οι συσκευές που έχουμε ευχαριστηθεί όσο τίποτα άλλο και πιστεύαμε ότι αξίζουν στο έπακρο τα λεφτά τους. Κάπου υπήρχε ένα σχετικό τώρα που το σκέφτομαι...[/quote'] Συμφωνώ με όσα λες ως ευτυχής κάτοχος ενός 6600 και ενός 6700.
trustfm Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 δοκιμασατε στο yamada να βάλετε υπότιλους xsub μεσω του avisub (http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.html) ?
Innersense Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 trustfm τα firmware για την πλήρη υποστήριξη DivX 6 με menu (!) είναι ακόμα υπο εξέλιξη οπότε δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε τίποτα. Προς το παρόν έχει αναφερθεί ότι διαβάζει κανονικά αρχεία κωδικοποιημένα με DivX 6 και προέκταση .divx Αναμένεται απο στιγμή σε στιγμή το τελειοποιημένο firmware με υποστήριξη Nero Digital και DTS (υπάρχει ήδη σε beta!)
marios1957 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 ... Άλλο σε ρωτάει,συν insomniac φίλε μου.Του χρειάζεται να ξέρει ποιά players παίζουν αυτό τον τύπομε Ελληνικά,για την εξέλιξη του καινούργιου του project...
trustfm Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Innersense to xsub support einai hdh etoimo gia ola ta certified divx players den mas endiaferei full support opws les esu me menu support. mas endiaferei gia thn wra partial support me xsubs mono
Innersense Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 sorry παιδιά δεν το κατάλαβα. θα ρωτήσω στα σχετικά forum για το yamada
marios1957 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δεν χρειάζεται να ρωτήσει κάποιον.Κατέβασε το AviSub του trust,βάλτο να σου φτιάξει μια ταινία (λιγώτερο από τρία λεπτά) και κοίτα αν παίζει στο player σου με Ελληνικά.
Innersense Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 trustfm φίλος που το δοκίμασε μου είπε μου είπε ότι διάβασε μια χαρά το ενσωματωμένο .srt αλλά ΔΕΝ διάβασε το .idx+.sub (το Yamada 6600 δεν διαβάζει έτσι κι αλλιώς ούτε απλά sub με το firmware που φόραγε το συγκεκριμένο παιδί). Η διαδικασία ήταν δηλαδή η εξής: flightplan.avi flightplan.srt [Ελληνικά] flightplan.idx+flightplan.sub [Σετάκι τα Αγγλικά] αυτά μπήκαν στο AviSub και δημιούργησαν το flightplan.divx το αρχείο φορτώθηκε στο Yamada το οποίο αναγνώρισε το .divx αλλά το πλήκτρο επιλογής γλώσσας έδειχνε μόνο sub off και 1/1, δεν έδειχνε καθόλου δηλαδή να υπάρχει η δεύτερη επιλογή (για τα Αγγλικά), έστω κι αν δεν τους έδειχνε. Δεν ξέρω μήπως έκανε κανένα λάθος το παιδί... Anyway, καλό είναι που υπάρχει και αυτό να το έχουμε υπόψιν μας. Για ότι άλλο test θέλεις εδώ είμαστε. Κυκλοφορεί και ένα DivX CD Test αλλά δεν έχω πετύχει πουθενά κανένα Link χρησιμοποιείται πάντως αρκετά ως κοινό σημείο αναφοράς στα διάφορα test συμβατότητας που γίνονται στα σχετικά forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.